Page content

Win een puzzel van Wenen op deze Bloggersdag

article content

Win een puzzel van Wenen op deze Bloggersdag

Vorig jaar hebben we mee gedaan aan een zeer succesvolle mamabloggersdag. Niet zomaar een dag, maar een bloghop met heel veel winacties. Na het succes van vorig jaar doen we dit jaar weer mee. Alleen geen mamabloggersdag, maar een bloggersdag. Ook niet Mamablogs doen mee. Wel zo leuk voor de diversiteit. Dit jaar doen er dus nog meer blogs mee dan vorig jaar en hebben we meer dan 60 winactie! Doe jij mee?

Bloghop

Heb je vorig jaar meegedaan? Dan ken je innmiddels het fenomeen bloghop. Heb je nog niet meegedaan, dan leggen we het nog even voor je uit. Met een bloghop, is het de bedoeling dat je van blog naar blog hopt, leest en meedoet met de winactie, mits deze bij jou past natuurlijk.
We maken een hele lange cirkel van ongeveer 65 blogs. Zo maakt het niet uit waar je instapt en kun je alle blogs makkelijk bezoeken. Beetje warrig?Bloggersdag 2017

Het kan dus zijn dat jij vandaag hier begint. Omdat je nu eenmaal graag onze blogs leest. Ja toch? Maar het kan ook zijn dat je bij Judith en Jamey vandaan komt. Dan ben je in hun blog doorgeklikt naar de volgende blog en dat zijn wij.
Judith en Jamey zijn de mama en de mama to be achter Mommylovespink. Een blog dat ik al langer volg. Je leest op mommylovespink over het traject en de struggles om zwanger te worden, zwangerschap, moederschap en van alles wat meer met de kleintjes te maken heeft. Soms lief, soms verdrietig of gewoon lekker om weg te lezen. Natuurlijk met een vleugje roze.

Natuurlijk verlaat je ook Mama’s met thee straks weer. Dat is de bedoeling van deze bloghop. De volgende in de rij is het blog van Mirjam Met Mirjam zit in samen in een gezellige mamabloggersgroepsapp, maar we mhebben elkaar nog niet persoonlijk mogen ontmoeten. Maar dat komt vast nog wel. En natuurlijk volgen we ook haar blog Metmirjam. Mirjam is ama van Fiene (3 jaar) en vrouw van Michiel. Ze deelt haar gevoelens, bezigheden, ideeΓ«n, recepten, ervaringen, aankopen en wat er verder nog in haar (gezins)leven voorbij komt. Ook heel veel afwisseling en je leert haar door het lezen ook zeker kennen. Echt een aanrader ook om vaker lang te gaan.

Mama’s met thee

En voor degene die Mama’s met thee nog niet kennen, laten wij ook onszelf even voorstellen. Ja de ene keer lees je hier ik, dan weer wij. Dat gebruiken we een beetje door elkaar. Mama’s Marijke en Hanneke, 2 zussen van inmiddels 40 en 39, zijn het team achter Mama’s met thee. We hadden al vroeg door dat we samen sterker zijn en door de jaren heen zochten we elkaar in vriendschappen, sporten en shopsessies steeds wel weer op. Ook nu we kinderen hebben.Marijke en Hanneke

En Mama’s met thee is inmiddels ons (spreekwoordelijke) 3e kind. Of 5e als je alle kinderen bij elkaar op telt. Schrijven en theedrinken zijn onze hobby’s en die kunnen we op deze manier ook geweldig combineren. Je krijgt dus regelmatig (nu 1x in de week) een review van thee, losse thee, of gewoon van een zakje thee. We lopen alleen wat achter met het delen van al die verschillende soorten thee , omdat we nog zoveel meer te vertellen hebben en dus niet elke dag een theesoort willen delen. Ach thee gaat niet zo snel over datum πŸ˜‰
Naast thee lees je hier veel kinderboeken, shoplogs, persoonlijke artikelen en delen we elke week ook een favoriet theemoment van een ander blogger of theeliefhebber. Nou bijna elke week, want dat staat eigenlijk voor de zaterdag, maar deze week is natuurlijk de bloghop.

Winactie: “Cities of the world”puzzel van Ravensburger

Bij een bloghop hoort een winactie. En ook wij hebben een hele leuke winactie voor je klaar staan.
Bij ons thuis werd er vroeger veel gepuzzeld. Zeker in de herfst en de winter kwamen de puzzels vaak uit de kast. Gezellig aan de eetkamer tafel en samen zoeken naar stukjes. Een aantal puzzels van vroeger heeft onze moeder bewaard en die maken de kinderen nu. Op wat latere leeftijd kwamen de echte puzzels, van 1000 stukjes of meer op tafel. En die maakte je niet alleen, nee die maakten we gezellig met het hele gezin. Nou ja, meestal startte mama met het maken van de puzzel en deden wij als kinderen mee.
Eerst de randjes, dan sorteren op de juiste kleur. Het moeilijkste altijd de lucht, of het water. Daar lijken de kleuren allemaal hetzelfde. En puzzelen maar.Ravensburger_Cities of the world_Wenen

Wij hebben daarom voor die gezellige uurtjes de komende herfst en winter een hele leuke puzzel voor je klaar liggen. Ravensburger heeft onlangs een nieuwe puzzel toegevoegd aan de serie “Cities of the world”. In deze serie vind je onder andere puzzels van de steden Amsterdam, New York, Londen en Parijs. En nu dus ook een puzzel van Wenen. En niet zomaar een puzzel over Wennen. Nee de tekenaar heeft hier echt een fantastisch verhaal bij.

Bob en Nancy, twee Amerikaanse toeristen, zijn dol op reizen en ook op puzzelen! Bob is een gepensioneerde computerprogrammeur die zijn schaapjes op het droge heeft. Hij houdt meer van puzzelen dan van reizen, maar zijn vrouw Nancy weet hem elke keer over te halen om de koffers te pakken en weer een wereldstad te bezoeken.Je vindt ze dan ook terug op alle puzzels van de serie Cities of the World. Ze reizen mee met tekenaar Fleroux, maar dit pakt voor hem niet altijd even goed uit. Want in elke stad worden ze geconfronteerd met onverwachte situaties. Wat ze precies meemaken op hun reizen? Ja, om dat te weten te komen zul je eerst de puzzel goed in elkaar moeten leggen. Dan zie je namelijk pas dat de situatie op de doos een hilarisch gevolg krijgt in de puzzel.

Zin in een aantal uurtjes puzzelen? Wij wel en we probeerden hem voor je uit. Echt een leuke en uitdagende puzzel. Ravensburger_Cities of the world_WenenEn we mogen er dus 1 weggeven. Wil jij kans maken op deze puzzel? Laat dan hieronder een reactie achter, of als je dat liever doet, laat een bericht achter onder de winactie op onze Facebookpagina. Alle reacties maken evenveel kans. De winactie loopt tot en met vrijdag 15 september 23:59 uur. En in de loop van de week erna maken wij de winnaar bekend op onze Facebookpagina (handig als je die dus liked).

Doorhoppen

En dan is het nu tijd om door te hoppen naar het volgende blog in de rij. Veel plezier bij Mirjam en alle andere blogs die je wellicht nog gaat bezoeken. De winacties duren allemaal ongeveer een week, dus je kunt er rustig de tijd voor nemen.

Ga jij alle blogs bezoeken?

Comment Section

52 reacties op “Win een puzzel van Wenen op deze Bloggersdag


Door Kelly Aarts op 15 september 2017

Leuke prijs! Mijn oudste dochter wil heel graag af en toe met ons een puzzel van 1000 stukjes maken. Deze ziet er ook wel erg leuk uit, ook een leuk plaatje voor kinderen!


Door Geertrui Peeters op 15 september 2017

Ik heb alle blogs bezocht en doe nu pas mee met de leukste wedstrijden. M’n man puzzelt graag en deze puzzel lijkt mij ook wel leuk, ’t is eens iets anders dan een zee ofzo. Dan kunnen we gezellig samen puzzelen. πŸ˜€


Door Femke Dekker op 15 september 2017

Puzzelen …. lang niet gedaan …. zou ik graag weer eens doen!


Door Ipie Oudshoorn op 14 september 2017

Super leuk! Mijn 10 jarige dochter heeft het puzzelen ontdekt, dus ik maak graag kans op dit gave exemplaar. Kunnen wij heerlijk samen puzzelen.Door Bregje op 14 september 2017

Oh ja ik doe graag mee! Ik heb sinds kort de liefde voor legpuzzel herontdekt en met de herfst voor de deur komt deze winactie als gelegen!


Door Marieke op 13 september 2017

Ik doe graag mee!


Door erika panjer op 13 september 2017

oja hier brengen we ook uren door met een puzzel erg gezellig dus ik doe mee


Door Goele H op 13 september 2017

Leuke gezinsactiviteit vind ik puzzelen, je krijgt er heel onze familie mee stil! Ik doe graag mee, verlang wel naar enkele rustige uurtjes.


Door Evi Huys op 13 september 2017

Lekker puzzelen tijdens de koude winterdagen, graag! Ik waag graag een kansje.


Door Viv Schobben op 13 september 2017

Wat leuk! Puzzelen doen we graag, zeker nu het ’s avonds wat vroeger donker is en het weer buiten guurder wordt. Als er één iemand aan begint volgt vaak ook de rest van het gezin haha. Heerlijk allemaal rond de tafel! Waag graag een kansje!


Door Andy E op 13 september 2017

Ik doe graag mee. Puzzelen vind ik erg ontspannend en leuk!


Door Grete Karina op 12 september 2017

Wat een leuke puzzel om samen met dochterlief te maken!
Gezellig vinden we dat, dus ik loot graag mee.


Door Claudia Diependaal op 12 september 2017

Ik waag graag een kansje voor mijn 26-jarige dochter!


Door Leandra op 12 september 2017

Leuk dat jullie meedoen met de bloghop. erg leuk om zo weer nieuwe leuke bloggers tegen te komen. Voor wat tips en tricks en een dosis humor voor de ontspanning.
Ikzelf heb een stiefzoon van 8, met een hersenbeschadiging. Het is een schat, en we hebben heel veel plezier samen.
Voor mijn ontspanning maak ik graag legpuzzels en puzzelboekjes. Doe ook graag mee met jullie actie.


Door Queenie Schut op 12 september 2017

Maak graag kans op deze schitterende puzzel om samen met mijn zeven jarige dochter te maken. Zij wordt net als mama erg ontspannen van het puzzelen.


Door Linda Smeets op 12 september 2017

Wat leuk! Binnen ons gezin zijn wij dol op puzzelen met de kinderen! Ik doe daarom dan ook graag mee! Dit zou dan tevens ook de eerste keer zijn dat we dan zo’n grote puzzel maken!!


Door Wilma van 't Hof op 11 september 2017

Vorige keer niet meegedaan met de bloggershop. Maar ik werd dit keer door een vriendin attent gemaakt dat het echt leuk is om mee te doen. En ja dat klopt helemaal. Vind het super om mee te “hoppen”, te lezen, en mee te doen met al die leuke winacties.
Wat een leuke prijs ga je verloten Maar heel graag kans.


Door Oma Will op 11 september 2017

Ik puzzel graag met mijn kleinkinderen en deze puzzel van Wenen, lijkt mij ook spannend.
Weer heel veel uurtjes puzzelplezier de komende winter.
Graag doe ik mee en dan hop ik weer door naar Mirjam.


Door Ellen op 11 september 2017

Heerlijk, zo’n puzzel. Ik heb een lijstje gemaakt met dingen die ik kan doen tijdens (het begin van) de bevalling om niet te gaan zitten wachten op de volgende wee. Ik heb er geen ervaring mee, dus ik heb geen idee of ik aan dat lijstje toe ga komen (wandelingetje, koejes bakken, dvd kijken) maar puzzelen staat zeker ook op het lijstje.


Door sappie25 op 11 september 2017

Heerlijk puzzelen tijdens de donkere dagen met de kids!! Gezellig!! Ik maak graag een kansje πŸ™‚


Door Paula op 11 september 2017

Wat een leuke puzzels, doen me een beetje aan die van Jan van Haasteren denken, daar gebeurd ook altijd van alles. Ik doe graag mee.


Door Iris op 11 september 2017

Hop on, hop off, ik doe graag mee


Door Bodil op 10 september 2017

Oh, leuk dat jullie ook weer mee doen! Ik ben zelf ook een mama met (liefde voor) thee πŸ˜‰
En fijne puzzel, lekker veel stukjes!
Iedereen veel plezier met de bloghop/Bloggersdag πŸ˜€


Door Monique GB op 10 september 2017

Grappige puzzel! Doe bij deze heel graag mee, moet te doen zijn toch met drie kids? πŸ˜‰


Door Farah op 10 september 2017

Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!


Door Corinne de Graaf op 10 september 2017

Leuke puzzel.Ook voor de kids.


Door Celina op 10 september 2017

Ik kom gewoon even hallo zeggen en dat ik je blognaam geweldig vind. Ik doe niet mee met de winactie en hop dus weer vrolijk verder πŸ™‚

Ik volg je trouwens al langer maar reageer normaal eigenlijk niet..


Door mirremeid op 10 september 2017

Superleuk, voor mijn dochters. die zien hier wel een uitdaging ik. Ik doe mee!


Door Marian B op 10 september 2017

Ik hoop dat je gisteren een gezellige bloggersdag hebt gehad! Puzzelen is niet echt iets voor mij, ik heb te weinig geduld πŸ˜‰ maar mijn zusje vindt het geweldig. Zeker nu ze een poosje bij huis zit. Zou haar er graag mee verrassen dus ik doe mee.Door Michael noo op 10 september 2017

Heerlijk!! Ik doe graag mee


Door Lyn op 9 september 2017

Ik doe graag mee!Door Annemieke op 9 september 2017

Wat een leuke blog hebben jullie! Ga vaker even langs komen;) En wat een superleuke win actie! Ik ben verzot op puzzelen, dus doe graag mee!


Door Marijke op 9 september 2017

Dank je wel! Wat een mooi compliment


Door Liesbeth Barto op 9 september 2017

Leuk voor aankomende herfst- en winter avonden πŸ™‚ Ik doe mee! πŸ™‚


Door Anna op 9 september 2017

Ik hou van puzzelen! Doe graag mee

Facebook: An Na


Door Marian Zw op 9 september 2017

Puzzelen vinden de kids hier ook altijd nog leuk. Zelfs als het misschien een beetje te moeilijk is voor de kleinsten. Lekker met zn allen om de tafel. Ik loot mee


Door Mama Girlpower op 9 september 2017

Leuk de bloghop en een leuke prijs. Hier maken we graag kans op πŸ™‚


Door Lieke van Veen op 9 september 2017

Ik volgde jullie blog al een tijdje. Ik denk sinds een vorige bloghop.
Ik volg jullie ook op facebook (lieke van veen)
Ik maak graag kans op deze puzzel voor de verjaardag van mijn schoonmoeder.


Door Marijke op 9 september 2017

Leuk om te horen dat je ons via de vorige bloghop hebt leren kennen!


Door Sylvia op 9 september 2017

lees jullie blog altijd met veel plezier en ik houd ook van puzzelen dus doe ik heel graag mee met deze actie. πŸ™‚


Door Erika van Koert op 9 september 2017

Wat leuk! Ik doe graag mee πŸ™‚


Door Wendy v V op 9 september 2017

Lekker puzzelen met dit regenachtige weer, ik kijk er naar uit. Ik doe mee!


Door Pauline op 9 september 2017

Ja probeer te winnen voor mijn schoonmoeder die veel voor ons doet!Door Gera op 9 september 2017

Ik doe mee! Idd kijk ik lekker verxer wie weer kom ik nog een nieuwe blog tegen


Door Cobi op 9 september 2017

Aangezien manlief binnenkort weer veel in het buitenland zit voor zijn werk is dit de perfecte avond vulling zodra de kinderen op bed liggen. Ik doe dus graag mee.


Door Emmy op 9 september 2017

Leuk je in de hop keten te vinden ☺ wolf is met zijn 3 jaar nog wat te klein voor deze win ☺


Door marjo op 9 september 2017

Super leuk, ik doe mee voor mijn vader. Die is inmiddels met pensioen. In de zomer veel bij zijn groentetuin, maar op slecht dagen in herfst en winter puzzelt hij graag. Wat zal dit een leuke verrassing zijn!


Door elisabeth maria martina op 9 september 2017

puzzelen blijft altijd een prima tijdverdrijf

Plaats een reactie


*


CommentLuv badge

Phoenix WebsitePhoenix Website