03 februari 2016 
in Review
2 min. leestijd

Stempelen, zo leuk! + winactie (gesloten)

Ik heb iets met stempels. Geen idee wat, maar ik vind ze leuk. Vroeger werden ze veel vaker gebruikt dan tegenwoordig. En toen ik klein was kon ik best wel eens jaloers kijken naar zo’n baliemedewerker die dan een stempel ergens op mocht zetten. Ja mensen jaren 80 hebben we het over. Maar stempels blijven me fascineren.

Spelen met stempels

Ik heb tijdens mijn Pabo periode dan ook al leuke nijntje stempels gekocht en ook de action heeft mij en A, toen ze kleiner was van stempels voorzien. Het nadeel vond ik altijd wel die inktkussens, Zeker met jonge kinderen stempelen, is vragen om blauwe, zwarte of rode handen. Maar ze vinden het net als ik leuk. En daarna de plaatjes lekker inkleuren.

Ook met aardappels stempelen vind ik leuk. Vorig jaar maakten we nog leuke paaseieren. En van aardappels kun je natuurlijk allerlei varianten stempels maken.

Stempels van vroeger zijn hip

Ik dacht dat de professionele stempels het veld inmiddels wel geruimd hadden. Maar niets is minder waar. Afgelopen week kwam ik 2 stempels tegen. Bij de apotheek hadden ze mooie stempels staan. En ik heb er snel een foto van gemaakt, toen ik uitlegde waar ik deze dan voor ging gebruiken. En ook bij de gemeente kreeg ik een stempel op mijn blaadje. Wauw, ze bestaan!Zakelijke stempels
Maar stiekem wist ik dat al. Afgelopen tijd heb ik aan meerdere winacties meegedaan om een stempel te winnen. En nav mijn reactie bij Nicole kregen ik ook het aanbod om een stempel te reviewen en er 1 weg te geven.

Stempel uitkiezen

Ik kreeg een Colop 40 zelf inktende stempel met een afmeting van 59 x 23mm opgestuurd. Met ons logo! Geen eigen bedrijf waarvoor ik aan het stempelen kan. Maar met deze gave stempel kan ik wel Mama’s met thee overal promoten. Net een kinderdroom die uitkomt. Het logo en ons e-mailadres staat er op. Je kunt zelf stempels maken met je eigen logo, of tekst. Ik heb al vele voorbeelden op internet gezien. Een geboortestempel voor een uniek geboortekaartje, of als visitekaartje. Mogelijkheden genoeg.Stempel mamasmetthee

De stempel is ook lekker stevig, en omdat hij zelf inktend is, heerlijk geen geknoei met vieze handjes. Dus ook de kinderen kunnen Mama’s met thee overal op stempelen.

Stempel winnen of bestellen

Ben jij ook dol op stempels? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik mag een Colop 40 weggeven. En je mag dan natuurlijk helemaal zelf bepalen wat je erop zet. Ook een leuk logo? Je adres? Een leuk figuur voor je kinderen om de post persoonlijk te maken? Of heb je zelf al een leuk idee in je hoofd?
Wil je een andere stempel? Of heb je straks niet gewonnen? Geen probleem, je kunt je stempels bestellen bij Bureaustempels. Neem zeker eens een kijkje. Als stempelfan vind ik het echt de moeite waard.stempel logo

Winactie

Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres, dan kan ik je bereiken als je wint. Reageren op onze Facebookpagina mag natuurlijk ook! Dan weten we je ook te vinden ;). Deel je het bericht op Facebook dan maak je een extra kans. Let wel op, dit moet je openbaar doen, anders is er een kans dat wij het niet zien. En dat zou zonde zijn van je extra winkans.
Heb je al een idee wat je op de stempel wil zetten? Leuk als je dat laat weten, wij zijn nu eenmaal nieuwsgierig….

Je kunt mee doen tot 14 februari. Daarna loten wij de winnaar.

De winnaar is….

De winactie is inmiddels gesloten.
In het filmpje kun je zien dat Pauline de winnares is geworden

NB. Dit is een gesponsorde post. Maar mijn mening verandert niet door een opgestuurd product en ik zou dit product ook zelf hebben gekocht.

Pauline
Door

Pauline

op 03 Feb 2016

Ooo, dit is leuk om op mijn zelf gemaakte cruesli te zetten. Ik doe graag mee!!!

Nicole
Door

Nicole

op 03 Feb 2016

Echt leuk dat je benaderd werd! En hij is mooi geworden hoor...

Leontine Meijer
Door

Leontine Meijer

op 03 Feb 2016

Oh wat leuk! Ik houd hiervan. En op mijn werk gebruik ik nog dagelijks dit soort stempels. Met betaaldata, met ons logo, met vervolgnummers. Helemaal het einde..... Ik wil er graag eentje winnen voor bij mijn haakwerkjes...super leuk.

Marije
Door

Marije

op 03 Feb 2016

Wat leuk! Ik ben met mijn moeder bezig om een webshop op te zetten met handgemaakte babyproducten. We hebben net een naam bedacht en deze zou ik heel graag willen vereeuwigen in een stempel ??.

marguerita78
Door

marguerita78

op 03 Feb 2016

Superleuk! Ik maak graag kans, lijkt me wel leuk met het logo van mijn blog :-)

Anita H.
Door

Anita H.

op 03 Feb 2016

Helemaal leuk (en leuk dat ie roze is). En handig. Ik doe mee!

Gera
Door

Gera

op 04 Feb 2016

Leuk! Ik Denk dat ik voor de tekst gefeliciteerd zou gaan om op elk cadeautje te stempelen ;).

susanneslifestyle
Door

susanneslifestyle

op 04 Feb 2016

Super leuke winactie, erg origineel! Ik doe graag mee aan deze actie

Linda Raaijmakers
Door

Linda Raaijmakers

op 04 Feb 2016

Ik doe heel graag mee voor zo'n leuke stempel. Ik weet alleen nog niet precies wat ik erop wil haha

Winnen op vrijdag: 5/2016 ⋆ mamaLou blogt
Door

Winnen op vrijdag: 5/2016 ⋆ mamaLou blogt

op 05 Feb 2016

[…] je een eigen bedrijf of scrap je misschien graag? Voor beide kun je in ieder geval wel een stempel gebruiken. Bij Mama’s met thee, kans op je eigen […]

mooiedromen
Door

mooiedromen

op 07 Feb 2016

Oh wat super leuk! Dit lijkt me echt geweldig om te winnen haha. Ik doe mee! Mijn email adres is: lisatenbulte@gmail.com :)

ModaSplash
Door

ModaSplash

op 08 Feb 2016

Aah superleuk! Wij doen zeker mee, je kunt ons mailen op Modasplash@hotmail.com (let op met hoofdletter M). Als we zouden winnen zouden we denk ik ook onze naam kiezen voor op de stempel.

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 09 Feb 2016

Wat heb je een leuk logo zeg! Gezellig zo met die theepot!

Marijke
Door

Marijke

op 09 Feb 2016

Ja he! Ook heel blij met het logo

Reactie plaatsen