10 maart 2016 
in Review
3 min. leestijd

Naampuzzel + winactie (gesloten)

Net niet op tijd voor zijn verjaardag, dus T kreeg vlak na zijn verjaardag zomaar nog een cadeau. De geluksvogel. En niet zomaar een cadeau, maar een gepersonaliseerd cadeau. Dat zijn toch wel de leukste cadeaus. Spullen met jouw naam erop. Sommige kinderen hebben altijd geluk en kunnen in elke winkel terecht voor grappige spulletjes met hun naam. Maar tegenwoordig zijn er zoveel namen, dat je steeds vaker misgrijpt. Ook wij kozen voor T niet een standaard schrijfwijze van zijn naam. De naam komt wel vaker voor, en zie je ook op pennen, sleutelhangers en andere spulletjes met namen, maar nooit in zijn schrijfwijze zonder de h. Terwijl dat toch ook regelmatig voorkomt.

Cre8

Gelukkig zijn er tegenwoordig op internet nog veel meer leuke spulletjes te vinden dan alleen in de speelgoedwinkels en cadeauwinkels in het dorp waar wij wonen. Via dit ontzettend handige internet vond ik ook hele leuke naampuzzels.
Als je de site van Cre8 bezoekt, zie je ze niet direct. Ik kwam ook via via achter het bestaan van deze leuke puzzels. Ik was al een paar keer op de site geweest en het concept van Cre8 spreekt me echt aan. Een bedrijf, nou ja een winkel en werkplaats waar alles draait om digitaal fabriceren. Echt helemaal van deze tijd en met name de veelzijdigheid, waardoor iedereen die iets unieks zoekt bij ze terecht kan, vind ik fantastisch.

CRE8 is een winkel én een werkplaats in hartje van Amsterdam waar alles draait om digitaal fabriceren, zoals 3D-printen en lasersnijden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor prototype van een ontwerp, een op maat gemaakt relatiegeschenk, design cadeau, een creatieve workshop of een cursus ontwerpen.

Naampuzzel

Al surfend kwam ik dus ook in de shop. En geloof me, als ik een nieuwe lamp zoek, of een lamp voor de kinderkamer, of een sieraad voor een echte Amsterdammer, dan kom ik nog een keer terug. Maar nu kwam ik voor de naampuzzel. Voor T mocht in een naampuzzel uitzoeken.Naampuzzel T
De naampuzzels zijn gemaakt van plexiglas en berken multiplex. Met de lasersnijder worden de stukjes plexiglas op maat gesneden. Deze lasersnijder zorgt voor een mooi unieke zwarte snijlijn. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Maar omdat het best kleine stukjes zijn, staat er toch een waarschuwing op om pas vanaf 3 jaar ermee aan de slag te gaan.

Je kunt kiezen uit 4 kleuren thema’s. Die zijn geïnspireerd en vernoemd naar de vier jaargetijden. Mooie frisse en warme kleuren. Kleuren naampuzzel

Voor T kozen we het thema zomer. Ik vond winter leuk passen bij zijn kamer, waar de naampuzzel een mooi sieraad is, als hij er over een paar jaar mee uit gepuzzeld is. Maar ook het zomerthema sluit goed aan bij de kleuren van zijn kamer.

Ook de warmere kleurenthema’s vind ik trouwens ook heel mooi. De kleuren passen goed bij elkaar.Naampuzzel herfst

Puzzelen

Zodra de puzzel uit de verpakking kwam, ging T direct aan de slag. De stukjes bestaan uit halve en kwart cirkels en rechthoekjes van verschillende formaten. De letters kunnen op verschillende manieren met de verschillende stukjes in elkaar gepuzzeld worden. En elke keer heb je daardoor een nieuwe verdeling van de kleuren in je naam. Dat vind ik heel mooi. Ondanks de vaste vormen, belemmert deze puzzel de creativiteit niet.Naampuzzel zomer

Winactie

Ken jij ook iemand met een naam waarvoor je niet gemakkelijk een cadeau met naam koopt? Doe dan vooral mee met de winactie. Wij mogen namelijk 1 kindje heel blij maken met zo’n toffe puzzel.
De voorwaarden:
Laat een bericht hieronder achter met een geldig e-mailadres en vertel voor wie jij deze puzzel graag wil winnen, en in welke kleuren.
Of laat op Facebook een bericht achter voor wie jij deze puzzel graag wil winnen, en in welke kleuren.
Natuurlijk like je onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan.
En wil je een extra kans maken, dan deel je de winactie onder je eigen Facebookvolgers. Laat je ons dat wel even weten, want als je dat niet openbaar doet, kunnen wij het niet zien. En dan loop je de extra winkans mis.

Je kunt mee doen tot 20 maart 2016. Daarna maken wij de winnaar bekend.

Winnaar

En de winnaar is bekend. Je ziet het op https://youtu.be/Oe-H9PeNTp0

Sharon
Door

Sharon

op 10 Mar 2016

Ik zou deze graag winnen voor mijn peuter, die bijna naar school gaat en niet kan wachten om haar eigen naam te kunnen schrijven!

Sharon
Door

Sharon

op 10 Mar 2016

Oeps... In lente-kleuren graag!

Marguerita
Door

Marguerita

op 10 Mar 2016

Wat schattig! Ik doe graag mee voor Caileigh in lentekleuren <3

Iris Alexia
Door

Iris Alexia

op 10 Mar 2016

Voor Mikai Jip in Zomerkleuren. Hij heeft typisch zo'n naam die ik nergens tegen kom daarom zou het zo leuk zijn een naampuzzel!

Maaike Terpstra
Door

Maaike Terpstra

op 10 Mar 2016

Ohhh wat een mooie puzzels. Die zou ik graag winnen voor mijn dochter Nienke. De herfstkleuren zijn prachtig! Ik zie een legio mogelijkheden voor deze mooie puzzel. Nog 2 weekjes en dan is ze jarig. Wat zou dat een mooie extra cadeautje zijn!

littlemomentsthatmakelifebig
Door

littlemomentsthatmakelifebig

op 10 Mar 2016

Wat gaaf!! Onze kleine meid (Feline) is dol op puzzels!! En de kleuren zomer zijn helemaal leuk!!

Helma Keijzer
Door

Helma Keijzer

op 10 Mar 2016

Wat leuk!! Ik ga er zeker een kopen voor mijn vriendin die bijna gaat bevallen!! Maar die naam is nog niet bekend. Ik zou er graag een winnen voor Onze dochter Emmie in de lente kleuren. Hij is zo leuk deze actie. Groetjes Helma

Heidie van der Steeg
Door

Heidie van der Steeg

op 10 Mar 2016

Ik wil de naampuzzel graag voor mijn dochtertje Lara van 3 jaar winnen. Ze vindt puzzel geweldig en is sinds kort ook heel geïnteresseerd in letters en cijfers. En wat is dan mooier dan een puzzel met je eigen naam ?. De zomerkleuren vind ik ook erg mooi ? Ik heb het bericht op Facebook ook geliked en gedeeld ? Hopelijk kan ik haar deze voor haar verjaardag in mei geven. Origineel cadeau natuurlijk.

Miranda
Door

Miranda

op 10 Mar 2016

De lente kleuren lijken met geweldig voor Iris (mijn dochtertje)

Nathalie
Door

Nathalie

op 10 Mar 2016

Superleuk, ik doe ook mee!

susan noordergraaf
Door

susan noordergraaf

op 11 Mar 2016

zou graag de naampuzzel winnen in de lentekleuren voor mijn dochtertje manuela. deze actie ook gedeeld met mijn facebookvrienden.

susan noordergraaf
Door

susan noordergraaf

op 11 Mar 2016

wil meedoen voor mijn dochtertje manuela voor de puzzel in de lente kleuren. had al reactie geplaatst maar kan hem nergens terugvinden. dus probeer het nogmaals. ook op facebook geplaatst.

Gera
Door

Gera

op 11 Mar 2016

Hier geen onbekende naam maar wel eentje die je op meerdere manieren kunt schrijven! Ik doe graag mee voor de lente kleuren!

Réwana
Door

Réwana

op 11 Mar 2016

Leuk, voor mijn kleine stoere Lévi, al is zijn naam helemaal niet zo ongewoon, maar vaak zit die er net niet bij:( net als de naam van mama zelf, die ben ik nog nergens tegen gekomen:( we wagen in ieder geval een kansje op zo'n mooie unieke puzzel, graag in de zomer kleuren;)

wilmaatje61
Door

wilmaatje61

op 13 Mar 2016

Wat leuk , ik doe graag mee voor Jasmine .Meestal zie je haar naam met de Y en dan in het Engels uitgesproken natuurlijk ;) En in de lentekleuren :D

MarliesS
Door

MarliesS

op 14 Mar 2016

deze leuke puzzel wil ik graag voor mijn neefje Julius in de herfstkleuren

gerlinde Doornink
Door

gerlinde Doornink

op 14 Mar 2016

Leuk voor onze Jarrik graag in de herfstkleuren

Sherry
Door

Sherry

op 14 Mar 2016

Graag wil ik deze winnen voor mijn nichtje. Mijn e-mailadres: virtualbeauty@journalist.com Op facebook heb ik je pagina geliked en ook de actie openbaar gedeeld.

Sherry
Door

Sherry

op 14 Mar 2016

Oh op facebook heet ik Sherry Masters helemaal vergeten erbij te zetten.

zomijntje
Door

zomijntje

op 19 Mar 2016

Hoi Marijke en Hanneke,Ik zag hem van de week al voorbij komen op instagram en dacht nu toch eens kijken wat dat mooie kleurrijke puzzelding nu is. Maar wat gaaf zeg! Ik ga mijn kans gewoon ook wagen en wel voor mijn lieve zusje (die in Schotland woont :( ) haar dochtertje. Ze wordt in September 3 dus dat zou een supertof kado zijn om op te sturen naar haar. Mijn nichtje heet: Poppy (alsin klaproos ^_~) en ik zou hem graag in Lente kleuren voor haar willen omdat ze gek is op rood v.d. klaproos maar ook op Frozen (ja nu al) dus dan de blauwe en roze kleurtjes zijn echt passend. I'll keep my fingers crossed! ^_^Heel veel succes met deze toffe winactie!Groetjes en liefs, Mijntje.

Reactie plaatsen