18 april 2019 
2 min. leestijd

Persoonlijk stijlvol paasei met naam van Cre8 voor de paastak

Ik was laat dit jaar met de paastak.  Al tijden zag ik ze in de winkels, maar als Pasen pas eind april is, dan komt de paastak ook echt pas tegen die tijd in huis. Anders is hij al helemaal groen en tijd om hem weer weg te doen.  Groen zal mijn paastak niet meer worden dit jaar,  want we zetten hem pas afgelopen weekend neer en ik kocht dit jaar de grote grijze variant bij de bloemenstal waar geen blaadjes meer aan komen. Vooral lekker makkelijk bij het opruimen, maar ik had de grote gewoon nodig voor de hoeveelheid paasversiering die er in de loop der jaren is verzameld. En daar kwamen dit jaar natuurlijk ook weer een paar dingen bij.

Kleurige paastak

In de loop der jaren hebben wij al heel wat spullen verzameld voor de paastak in alle kleuren die je maar kan bedenken. Ik vind ze niet allemaal even mooi, maar juist die eieren vinden de kinderen het mooist. Of beter gezegd, vindt T het mooist. A begint inmiddels die ook allemaal niet meer helemaal mooi te vinden en een eigen smaak te ontwikkelen. Maar ook al heb je een mooi interieur, ik vind, een paastak mag net als speelgoed gewoon lekker bont zijn. Net als de kerstboom wat mij betreft. Moet ook eerlijk zeggen dat met name de paastak vooral voor de kinderen wordt neergezet. Zonder hen zou ik me er niet aan wagen.

Stylish paastak

Kun je dit niet aan? Of wil je er echt niet aan, dan kun je natuurlijk altijd gaan voor een paastak in de kleuren van je interieur of wat er nu hip is. De winkels liggen ook dit jaar weer vol met spullen die wel passen in een gestyled interieur.
Maar je kunt ook eens kijken bij Cre8.
Wellicht ken je ze nog van de naampuzzel die T ooit kreeg. Zij maken ook hele mooie en stijlvolle andere dingen. Met kerst zag ik al een gepersonaliseerde hanger voorbijkomen, maar ik liet hem even voorbij gaan, want de kinderen mogen hier altijd elk jaar zelf een mooie bal, of iets anders voor in de boom uitzoeken.

Maar nu met Pasen kon ik het niet laten. Voor A kreeg ik een perfect uitgesneden paasei met haar naam.paasei met naam

Paasdecoratie Cre8

Met een lasersnijder wordt het paasei met naam uit berkenmultiplex gesneden. Dit geeft een heel strak resultaat. Naast een naam kun je natuurlijk ook een andere tekst in het paasei laten zetten.
Het paasei wordt geleverd in een luxe uitziende cadeauverpakking.paasei met naam

Aan de enveloppe kon ik zien dat dit kleine cadeau voor A gearriveerd was, dus ik liet het haar ook openmaken.
“Oh wat mooi!”, riep zij al uit bij de verpakking. En toen ze hem openmaakte nog meer. Toevallig lag dit pakje net op de deurmat, toen we thuiskwamen met de paastakken. En kon het paasei met haar naam direct een ere plek krijgen in de paastakken. Het enige versiersel dat zij er nog wel in wilde hangen. De rest is natuurlijk kleurrijk gevuld door T.paasei met naam

Wil je naast hangers met naam de paastak met meer mooie hangers versieren in plaats van kleurige paaseieren? Dan kun je ook deze dierenhangers bestellen. Zijn ook erg leuk!

Wat vinden jullie? Moet een paastak bont zijn of passen bij je interieur?

Reactie plaatsen