12 mei 2019 
in Mama
2 min. leestijd

Win een Moeder-dochter armband voor moederdag (gesloten)

My Jewellery lanceert ook dit jaar weer een speciale moeder-dochter armband. Het idee hiervoor is niet zomaar uit de lucht komen vallen: “Familie is voor mij heel waardevol; ik heb altijd al een bijzondere band met mijn moeder gehad”, vertelt Sharon Hilgers (29), eigenaresse en founder van My Jewellery. “Ze is er altijd voor me en helpt me tegenwoordig zelfs met mijn bedrijf. Tevens leerde zij mij het geluk te vinden in kleine dingen. En dat is ook precies waar het armbandje voor staat.”

Zoals Sharon dat beschrijft, zo voel ik ook de band met mijn eigen moeder. En ik wil heel graag dat ik ook zo’n band later heb met A. Of beter gezegd, we hebben een hele goede en fijne band en ik hoop dat dit altijd zo blijft. Zo op de rand van de puberteit (of zitten we er eigenlijk al midden in?) verandert er weer veel in onze band. Even wat meer ruzies, maar ook andere zeer gezellige momenten ontstaan. Zo wil ze nu graag met me shoppen en we kijken samen naar make-up en kleding. Maar ze wil ook nog wel graag knuffelen…

Voor moederdag mocht ik haar verrassen met een echte moeder-dochter armband van My Jewellery. Beetje andersom dan het met moederdag hoort, maar zo krijgt je dat nu eenmaal als ik een verrassing krijg toegestuurd. Zij mocht wel het doosje openen dat met de post kwam.

Mother & Daughter Bracelet Heart

Ohh wat mooi! Is uit de mond van een bijna puber aan het einde van groep 8 een mooi compliment. Dan kunnen we die samen dragen mama! En oh passen die hartjes in elkaar?
Direct werden beiden armbandjes uit de verpakking gehaald en keken we of de hartjes mooi in elkaar paste. Net als een moeder die haar dochter in haar hart heeft gesloten voor altijd en andersom ook.Mother Daughter Bracelet

Heel natuurlijk deelden we de armbandjes. We keken nog wel even naar de lengte van de armbandjes. A is gezegend met een normale bouw en ik nog steeds met mijn extreem smalle bouw. Dus als er verschil in lengte zou zitten, zou zij de grotere beter passen dan ik. Inmiddels zijn haar polsen al bijna net zo dik als de mijne. Het scheelt niet veel meer.
Maar de armbandjes zijn even lang, en zelfs voor mij een prima lengte.

Winactie

We hebben nog een setje van deze prachtige armbandjes hier liggen, om een moeder en dochter heel gelukkig te maken. Speciaal voor moederdag.
Of je nu moeder bent en je dochter wil verrassen, of dochter en je moeder wil verrassen, dat maakt niet uit. Laat in een reactie weten dat je meedoet, dat mag hier of op Facebook. Alle reacties tellen mee (zorg wel even dat je onze Facebook pagina geliked hebt, dat controleren we wel).
En wie weet ben jij met je moeder of dochter na volgende week zondag de gelukkige eigenaar van een setje armbandjes.

NB. Dit artikel is mogelijk gemaakt door een samenwerking.

 

De winnaar is bekend. Gefeliciteerd Renee

Sharon de Ridder
Door

Sharon de Ridder

op 12 May 2019

Wat leuk! Ik doe graag mee 💛

Mieke Stam
Door

Mieke Stam

op 12 May 2019

Wat leuk zeg! Helaas is mijn moeder overleden en heb ik geen dochter, ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin Tamara en haar dochter😍

Wil Visser
Door

Wil Visser

op 13 May 2019

Oh wat een mooie armbandjes en wat een prachtige gedachte! Ik doe graag mee voor m'n dochter en mijzelf ;)

Kyara
Door

Kyara

op 13 May 2019

Leukk🤩😍ik zou heel graag een moeder-dochter armband willen winnen voor mijn lieve moeder, want mijn moeder is de allerliefste moeder en staat altijd voor mij klaar vooral nu ik examens heb en daarom verdient mijn moeder een moeder-dochter armband👩‍👧❤️💗

Kyara
Door

Kyara

op 13 May 2019

Ik zou heel graag een moeder-dochter armband willen winnen voor mijn lieve moeder, want mijn moeder is de allerliefste moeder en staat altijd voor mij klaar vooral nu ik examens heb en daarom verdient mijn lieve moeder een moeder-dochter armband👩‍👧❤️💗

Linda Smeets
Door

Linda Smeets

op 14 May 2019

Wat mooi en bijzonder! Ik zou dit graag met mijn dochter willen dragen en doe dan ook graag mee.

Dunya
Door

Dunya

op 14 May 2019

Leuk! Ik zou zo graag mee willen doen!😍 ik heb een dm gestuurd, gereageerd, gevolgd, geliked en ik wil nog veel meer doen voor dit superleuke armbandje💕

Dunya Sahin
Door

Dunya Sahin

op 14 May 2019

Ik zou heel graag willen winnen omdat mijn vader ons verlaten heeft, en daar heb ik helaas geen contact meer mee. Ik wil ook laten zien dat mijn moeder als alleenstaande moeder heel erg haar best heeft gedaan voor mij en voor iedereen om haar heen. Het zou super leuk zijn als ik win

Renée
Door

Renée

op 15 May 2019

Mooi, ik doe graag mee om dit samen met mijn lieve dochter Resa te dragen.

Reactie plaatsen