11 februari 2022 
in Review
3 min. leestijd

Sieraad voor Valentijn + winactie (gesloten)

Hoe doen jullie dat met Valentijnsdag? Wij zorgen altijd wel voor een zelfgemaakte kaart of iets van een bloemetje. Maar verder doen we eigenlijk nooit aan cadeautjes. Helemaal prima hoor. Maar ik vond het wel een goede reden om mezelf weer eens iets cadeau te geven. En ik mag 1 van onze lezers ook blij maken met een cadeautje. Lees snel verder voor de voorwaarden.

Ring met geboortesteen

Vorig jaar, kerst 2020, deed ik mezelf een leuke set ringen cadeau met de geboortestenen van de kinderen. Helaas raakte een van de ringen beschadigd. Ik verloor de steen. Ik merkte dat ik daardoor de andere ring ook niet meer droeg. Het voelde niet compleet. Echt alsof het andere kind dan miste. Ik vond het dan ook tijd om de ring te gaan vervangen. Wat ik zo fijn vind, is dat ik niet een hele nieuwe set hoefde te bestellen. Ik kon ook een enkele ring bestellen met de juiste geboorte steen. Zo heb ik mijn set toch weer compleet en geen extra ring die dan weer ligt te liggen.


Winactie

Ik mag van Kaya Sieraden niet alleen mezelf blij maken met een nieuwe ring, maar ook 1 van onze lezers. Je kunt een cadeaubon ter waarde van € 30,- winnen zodat je zelf een mooi en passend sieraad kunt uitzoeken. Heel leuk als jullie niet aan Valentijn doen, of als iemand Valentijn is vergeten misschien... dan kun je alsnog zelf iets uitzoeken, of misschien je partner verrassen.

Inspiratie

Nu had ik een duidelijk doel voor ogen, de ring moest vervangen worden. Maar ik kon het toch niet laten om nog even verder te shoppen op de site. Alleen kijken hoor, niet kopen. Dat mocht ik niet van mezelf. Ik heb eigenlijk altijd een vaste set sieraden om, en die zijn nog niet aan vervanging toe. Maar kijken en inspiratie op doen mag altijd. Zeker met een puberdochter die ook dol is op sieraden, is het gewoon leuk om te kijken samen.

Matching sieraden

A vind het leuk om te matchen met mama. Ze is (gelukkig) nog zeer te spreken over mijn stijl. We hebben ook een paar matchende kledingstukken. Een jasje dat we allebei erg leuk vinden. En er zijn dagen dat ze wil matchen. Ook wat betreft sieraden hebben we dezelfde stijl. Ze heeft sinds kort een tweede oorgaatje en draagt net als ik een ringetje en een knopje in beide oren.

Wat we nog niet hebben zijn nieuwe matchende armbanden. Ooit hadden we er een, maar dat is al een paar jaar geleden. En niet dat die armband niet meer mooi is, zij is toch wel gegroeid, dus keken we alvast voor een moeder dochter armband.

Ik vind een set bangles dat wel leuk voor een volgende keer. Wie weet met moederdag. Het fijne is dat alle armbanden in alle maten te verkrijgen zijn. Wellicht  kan ik met mijn smalle pols dan ook een goed passende armband hebben. Want de meesten zijn voor mij eigenlijk net te groot. In het ergste geval neem ik gewoon een kinderarmband en zij de kleinste damesmaat. Niemand die dat weet toch......

Kettingen

Vroeger was ik helemaal niet zo van de ringen en armbanden. En droeg ik liever verschillende kettingen. Tot ik mijn huidige ketting eigenlijk altijd draag. Maar ik kan het niet laten om ook te kijken bij de kettingen. Een initialen ketting vind ik nog steeds wel heel erg leuk. Met alle vier de letters eraan, of alleen van de kinderen. Of juist nu eens alleen mijn eigen letter. Of een andere letter met een speciale betekenis misschien. Je kan er echt alle kanten mee op. En ook zoveel keuze tussen verschillende letters en kettingen.

Wat kies jij?

Als je mee doet met de winactie, dan mag je zelf gaan shoppen. Je kunt een cadeaubon ter waarde van €30,- winnen als je mee doet met de winactie. Aan de winactie zitten wel een aantal voorwaarden verbonden. 

Zo vragen we je om een reactie (met een geldig emailadres, Facebook of Instagram account) achter te laten. Dat mag onder dit blog, het bericht op Facebook of op het Instagram bericht.  We hebben dit nodig om contact met je op te nemen, mocht je de winnaar zijn.

Het wordt gewaardeerd als je ons en Kaya Sieraden ook volgt op Facebook/Instagram

Je kunt meedoen tot en met woensdag 16 februari. 

De winnaar wordt getrokken door gebruik te maken van namenloten.nl en krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


NB: Dit artikel is een samenwerking met Kaya Sieraden

Kim IMU
Door

Kim IMU

op 11 Feb 2022

Super Leuk!

Ilona
Door

Ilona

op 11 Feb 2022

Wat leuk dit! De ringetjes van Kaya zijn echt prachtig!

Anne Roos
Door

Anne Roos

op 11 Feb 2022

Wat een mooie ringen! Bijzonder dat het zo gecombineerd kan worden met een mooie betekenis!

Anita H.
Door

Anita H.

op 11 Feb 2022

Mooi assortiment. Ik maak graag kans.

Kristie
Door

Kristie

op 11 Feb 2022

Super gave winactie! De geboorteketting heb ik gekocht de ring zou er geweldig bij passen!! 🍀🙏🏻

emmy
Door

emmy

op 11 Feb 2022

oh zo'n mooie juwelen, dat zou ik wel graag winnen!

Cindy Framke
Door

Cindy Framke

op 11 Feb 2022

Superleuk! Ze hebben hele mooie unieke sieraden. Ik doe heel graag mee. Zou leuk zijn iets moois uit te kunnen kiezen met de namen van mijn dochtertjes

Vivian Bauptit
Door

Vivian Bauptit

op 12 Feb 2022

Wat een super leuke winactie ze hebben daar echt leuke sieraden ik denk dat ik iets zal uitkiezen met de namen van ons zoontje en dochtertje! De ringen zijn trouwens ook erg mooi!

Saskia / iliveformydreams.com
Door

Saskia / iliveformydreams.com

op 12 Feb 2022

Ik doe graag mee. Ik had een KAYA ring met geboortesteen maar deze ben ik helaas kwijt geraakt (het steentje) Ik zou dus graag een nieuwe bestellen aangezien deze me erg dierbaar was. Ik duim!

Noortje
Door

Noortje

op 12 Feb 2022

Kaya sieraden heeft zulke mooie sieraden, waarmee je een dierbaar persoon kunt verrassen met een persoonlijk cadeau! Hiermee zou ik graag iets moois uitkiezen met de initialen van mijn kinderen.

Heidie
Door

Heidie

op 12 Feb 2022

Ik heb er ook al eens leuke oorbellen voor mijn dochter besteld. Echt leuke sieraden hebben ze daar. Ik zou het shoptegoed graag besteden aan een moeder-dochter sieraad, daar hebben ze ook mooie van.

Marieke
Door

Marieke

op 13 Feb 2022

JAA Ik doe graag mee, ik wil nog graag een paar nieuwe oorbellen

Mark
Door

Mark

op 14 Feb 2022

Een mooi sieraad met een persoonlijke touch maakt het net even meer bijzonder! Ik zou mijn vrouw graag verrassen.

Yvonne
Door

Yvonne

op 14 Feb 2022

Dit is een mooi cadeautje voor mijn lieve collega, die bijna met verlof mag! Met deze bon kan zij straks na haar bevalling een mooi sieraad uitkiezen met de naam of de initialen van haar mooie mannetje!

Lotte
Door

Lotte

op 15 Feb 2022

Wat een prachtige sieraden! Ik zou iets moois willen uitkiezen voor mijn lieve mama, die nog steeds hard aan het strijden is voor haar gezondheid. Een mooi sieraad met onze namen zorgt ervoor dat we toch altijd dichtbij haar zijn om haar te steunen!

Wessel
Door

Wessel

op 16 Feb 2022

Hiermee leg ik graag mijn liefste lief in de watten! Naast de liefde van mijn leven is zij de meest fantastische mama van onze kids; hoe bijzonder als zij onze koters altijd bij zich kan dragen aan een sieraad!

Charlotte
Door

Charlotte

op 16 Feb 2022

Ik zou graag een mooie armband aan mijn beste vriendin geven. Had haar eerder een armbandje kado gedaan en ze is hem verloren. Vond ze nog zo moeilijk om aan me te vertellen, helemaal niet nodig. Onze hechte vriendschap zit hem niet in dingen. Maar ik weet zeker dat Silvia ontzettend blij zou zijn met een prachtige Slavenarmband 'Classic' met Gravure van Kaya sieraden !!! Wat zijn ze mooi en zo leuk dat je er een persoonlijke gravure in kan zetten, dat maakt hem echt uniek :D

Jolijn
Door

Jolijn

op 16 Feb 2022

Wat leuk! Ik maak graag kans (:

Reactie plaatsen