09 mei 2021 
in Mama
3 min. leestijd

Moederdag 2021 inspiratie + winactie (gesloten)

Vandaag is het weer moederdag. Ik vermoed dat T aan het einde van de dag wel weer zal denken. “Oh fijn dat hij voorbij is, dan kan jij morgen alles weer doen mama.” Toch is hij al weken bezig met moederdag. Op school is er voor de meivakantie namelijk al een cadeau gemaakt dat ergens in de zooi op zijn kamer verstopt zal zijn. En hij kijkt al reikhalzend uit naar de dag dat hij een mooie roos wil kopen. Voor hem hoort dat er echt bij.

Zijn zus is al weken aan het vragen wat ik nu voor Moederdag wil hebben. Vorig jaar kreeg ik een mandje met allerlei verzorgingsproducten en een boekje met mooie zelfgeschreven quotes. Ook ben ik de afgelopen jaren al flink verwend met sieraden. Met name sieraden van KAYA Sieraden zijn hier al regelmatig met diverse gelegenheden verschenen.
Naast Moederdag zijn de kerstdagen de perfecte gelegenheid om sieraden cadeau te doen.

Moederdagsieraden

Moederdag is natuurlijk de ultieme gelegenheid om een moeder- dochter sieraad aan jezelf en je dochter cadeau te doen. Of aan je eigen moeder.
Wat dacht je van deze Wenskaart ‘De liefde tussen een moeder en dochter is voor altijd’ met twee kettingen? Heel leuk om cadeau te doen en een herinnering voor later.

Of de 3 Generaties Armband ‘Jasseron’. Een voor oma, moeder een dochter. Een perfect geschenk voor Moederdag aangezien je gelijk 3 generaties bereikt.

Maar ook de Armband ‘Connected’ beschikbaar in baby-, kinder- of damesformaat vind ik zeer passend voor moederdag.

KAYA Sieraden

Ook leuk is een set van ringen met geboortestenen. Ik heb ze zelf voor kerst gekregen met de geboorte stenen van juli en februari. En ik draag deze dagelijks.

KAYA Sieraden

Voor aan een bestaande ketting of armband is een bedeltje ook erg leuk. Wat dacht je van Bedel met Vingerafdruk Hartje. Een vingerafdruk is uniek. Hoe leuk is het dan om je zoon/dochter voor altijd bij je te kunnen dragen. Ook als dat bijvoorbeeld niet meer kan, maar je wel de vingerafdruk hebt.

Een variant hierop is ook erg mooi. De Zilveren Bedel met Vingerafdruk, staat ook erg mooi aan een bedelarmband. En leuk om met meerdere kinderen er dan meerdere verspreid over een armband te hebben hangen.

KAYA Sieraden

En dan gecombineerd met een bedeltje met een geboortesteen.

KAYA Sieraden

Andere sieraden

Natuurlijk hoef je niet perse sieraden dames gerelateerd aan Moederdag te vragen. Je kunt ook eens kijken bij de lentecollectie. Zelf vind ik de ring Blaadje of Little bird erg mooi. Of wat denk je van deze vergulden bloemetjes?

KAYA Sieraden

Je kunt echt alle kanten op.

Winactie

Omdat het vandaag Moederdag is, mag ik 2 moeders, dochters, of gewoon dames blij maken met een shoptegoed van € 30,- voor KAYA Sieraden.
Wil je kans maken? Reageer dan voor 16 mei hieronder op het blog of op het actiebericht op onze Facebookpagina, of op Instagram.
Laat ons in je reactie weten welk sieraard je zou kiezen, dan stoppen we een lootje voor jou in de spreekwoordelijke hoge hoed. Als je iemand tagt op Facebook of Instagram kun je je winkans vergroten. Je krijgt dan een extra lootje.

De winnaars zijn Trijn en Bobby. Zij hebben beide persoonlijk bericht gekregen.

Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
NB Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking met KAYA Sieraden.

Cindy Framke
Door

Cindy Framke

op 09 May 2021

Wat een mooie sieraden. Ik doe graag mee. Ik twijfel alleen nog wat ik zou kiezen. De parelarmband vind ik erg mooi. Maar mooie nieuwe oorringetjes vind ik ook erg leuk.

Renée
Door

Renée

op 10 May 2021

Wat een mooie sieraden. Ik had een ring met de naam van mijn dochter maar die is gesneuveld. Leuk om weer iets te hebben. Iets wat de band zowel met mijn dochter als met mijn zoon uitdrukt vind ik ook een mooi gebaar. Ik heb op Facebook mijn reactie gezet.

Linda Smeets
Door

Linda Smeets

op 11 May 2021

Wat een prachtige en bijzondere collectie sieraden! Ik vind de Zilveren Mom & Me armbanden 'Black Onyx' met sleutel en slotje heel speciaal en zou daar dan ook voor kiezen.

neeltje
Door

neeltje

op 11 May 2021

Zilveren Armband 'Mystic Stars' vind ik erg mooi ! ik doe graag mee !

L. Kroon
Door

L. Kroon

op 11 May 2021

Ik doe graag mee met deze actie, mijn keus is dan de oorbellen northpole.

Inge Bergsma-Kiezebrink
Door

Inge Bergsma-Kiezebrink

op 11 May 2021

Wat een leuke sieraden! Ik vind vooral de zilveren ring met het vogeltje ( little bird) heel mooi.

Renee van Oudshoorn
Door

Renee van Oudshoorn

op 11 May 2021

Hoi! Ik zou zo’n mooi armbandje kiezen met naam plaatje❤️Voor mijn moeder die op 12 mei 75 jaar wordt. Liefs Renée

A
Door

A

op 11 May 2021

Het roze hangertje wat zou onze dochter daar blij mee zijn.

Erica
Door

Erica

op 11 May 2021

Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Ik zou kiezen voor een geboortesteenketting Loving

Yvon
Door

Yvon

op 11 May 2021

Zou graag een setje kopen, creolen met geboortestenen en dan een bijpassend armbandje met geboortestenen. Met de bon erbij, hoef ik niet zoveel bij te leggen.

Diny Gijsberts
Door

Diny Gijsberts

op 11 May 2021

Onyx is mijn sterrenbeeld steen dus sieraden met deze steen erin

Eden
Door

Eden

op 11 May 2021

Dit zou geweldig zijn om mijn moeder mee te verrassen

Saskia
Door

Saskia

op 11 May 2021

Ik zou gaan voor een Beagle armband. Mijne gaan altijd stuk en zou er graag de naam en geboortedatum van mijn zoontje opzetten <3 Lijkt me een super tof cadeau voor mezelf voor na een heftige periode.

Marjan Zuid
Door

Marjan Zuid

op 11 May 2021

Ik zou 2 mooie kettinkjes bestellen met een geboorte steentje van augustus van mijn dochter. Een zilveren voor mijn dochter en een gouden voor mijzelf.

Ilse
Door

Ilse

op 11 May 2021

Ik zou voor een zilveren Birthstone Ring gaan!

Oma Will
Door

Oma Will

op 12 May 2021

Wat een geweldig mooie sieraden! Heel graag doe ik mee voor hetshoptegoed om een mooie zilveren parelarmband uit te zoeken voor mijn dochter. Als dank je wel voor het boodschappen doen voor mij in de coronatijd.

Anna
Door

Anna

op 12 May 2021

Ik zou voor het moeder dochter armband gaan 🤩

Yvonne
Door

Yvonne

op 12 May 2021

Wauw! Ik zou voor 2 exemplaren van de Olivia initialen-ketting gaan: eentje voor mezelf, en eentje voor m'n lieve mam. Ook al wonen we ver weg van elkaar, zo zijn we toch verbonden! Als medewerkers in de zorg is dat het enige sieraad wat we veilig mogen en kunnen dragen, ideaal!! Duimen maar!!

Melissa Van Stipdonk
Door

Melissa Van Stipdonk

op 12 May 2021

Ik zou gaan voor een armband met de namen van mijn kinderen!

Jacqueline de W
Door

Jacqueline de W

op 12 May 2021

Wooh ga voor mooie armband

Nelly
Door

Nelly

op 12 May 2021

Een leuke armband (moeder -dochter) zou ik dan uitkiezen.

elisabeth maria martina
Door

elisabeth maria martina

op 12 May 2021

wat een geweldig gebaar, verras mijn moeder agnes maar met dit prachtige exemplaar, met haar 93 jaar is dit een moeilijke tijd voor haar, maak haar maar blij met deze mooie verwennerij en doe haar de groetjes van mij https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-daisy-flower.html

Wilmsen Anita
Door

Wilmsen Anita

op 12 May 2021

Ik zou een ring met geboortestreek kiezen

Pascale
Door

Pascale

op 12 May 2021

Wat een hoop moois; denk dat ik voor de moeder dochter armband zou gaan!

sanne
Door

sanne

op 12 May 2021

Het zijn allemaal prachtige sieraden, een infinity ketting of armband dat zal mij uiteindelijke keuze worden!

Marian B
Door

Marian B

op 12 May 2021

Wat leuk! Ik wil graag een moeder-dochter armband. Ik kiezen voor de Zillveren Set Armbanden 'Classic Bar' met Gravure. Wel iets duurder maar dat betaal ik dan natuurlijk bij.

Lotte
Door

Lotte

op 12 May 2021

Wauw, Kaya heeft zulke mooie sieraden... Ik raak niet uitgekeken! Ik zou voor een armband voor mijn moeder gaan. Eentje met de initialen van haar kinderen, zodat we altijd dichtbij haar zijn!

Maureen
Door

Maureen

op 12 May 2021

Oehhh wat een leuke actie 😍Ik heb net eventjes de website bekeken, en er is zoveel leuks! Als ik win, zou ik de ring 'Flowers' en de ring 'Blaadje' er van kopen.Fingers crossed!!!!

anja
Door

anja

op 12 May 2021

ik zou iets gaan met de vingerafdruk van mijn zoontje erop, dit jaar was mijn eerste moederdag , heel speciaal

trijn spijker
Door

trijn spijker

op 12 May 2021

graag de oma.moeder,dochter sierraad,,,,,,,mijn moeder is 87 ik ben 56 en mijn dochter 25 zou toch mooi zijn????

Marijke
Door

Marijke

op 20 May 2021

Gefeliciteerd!! Jij bent een van de 2 winnaars. Ik stuur je een mailtje.

Trijn spijker
Door

Trijn spijker

op 20 May 2021

Wow top helemaal te gek ben er erg blij mee!

Jolijn
Door

Jolijn

op 12 May 2021

Helemaal leuk, ik maak graag kans (:

Sevda
Door

Sevda

op 12 May 2021

Wat een mooie actie! Als ik zou winnen, dan ging ik voor de moeder dochter armband ❤️

Debby Koeman
Door

Debby Koeman

op 13 May 2021

Zo’n bedeltje met vingerafdruk vind ik wel heel bijzonder en van blijvende waarde. Ik doe graag mee!

Bobby Brand
Door

Bobby Brand

op 13 May 2021

De Zilveren Bedel met Vingerafdruk vind ik erg bijzonder en persoonlijk, lijkt me supergaaf om kado te doen.

Marijke
Door

Marijke

op 20 May 2021

Gefeliciteerd! Jij bent een van de 2 winnaars. Ik stuur je een mailtje.

Bobby
Door

Bobby

op 26 May 2021

Superleuk, nogmaals dank! :)

Mark
Door

Mark

op 14 May 2021

Ik zou mijn lief in het zonnetje willen zetten en haar verrassen met een mooie ketting met de initialen van onze prachtige kids!

elisabeth maria martina
Door

elisabeth maria martina

op 14 May 2021

mooi gebaar verras mijn moeder Agnes Mols maar, met haar 93 jaar is dit een hele moelijke tijd voor haar, maak haar maar blij met deze mooie verwennerij en doe haar de groetjes van mij ❤ https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-daisy-flower.html

Nina Haven
Door

Nina Haven

op 14 May 2021

Wat een mooie actie! Ik zou gaan voor een ring met geboortestenen...

Iris
Door

Iris

op 14 May 2021

Zilveren bedel met vingerafdruk hartje, zeer speciaal. Ik doe graag mee!!

Yvonne W.
Door

Yvonne W.

op 14 May 2021

Ik raak niet uitgekeken op de site! Wat een mooie en bijzondere sieraden! Ik zou gaan voor een ring met de geboortestenen van mijn oma en moeder; beide generaties nog in leven en de personen die ik altijd en overal enorm koesteren zal!

co
Door

co

op 15 May 2021

ik doe graag mee. ik zou gaan voor de birthstonering of de 3 generaties ketting.

Anneliese de Waal
Door

Anneliese de Waal

op 16 May 2021

Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, zou geweldig zijn om voor haar te winnen 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

Reactie plaatsen