10 maart 2022 
in Review
2 min. leestijd

Een nieuwe tas voor school + winactie


Als invaljuf neem ik eigenlijk altijd alleen mijn handtas mee naar school. Maar nu ik wat langer op dezelfde school inval, merk ik dat ik toch weer behoefte heb om spullen mee heen en weer te slepen.

Sowieso past mijn planner niet in mijn handtas. Is op te lossen door een wat grotere handtas mee te nemen hoor, maar ik heb eigenlijk nooit zin om te wisselen van tas. Dus propte ik spullen steeds in een plastic tas, die door het vele gebruik natuurlijk nog een soort van duurzaam werd. Maar toch niet echt... Tijd om eens om mij heen te kijken naar een nieuwe tas.

Fotofabriek

Fotofabriek ken je misschien wel. Je kunt hier namelijk perfect een fotoboek maken. Of vele andere fotoproducten bestellen. Zo af en toe is het ook weer tijd voor een nieuwe foto aan de muur op Canvas, hout, aluminium, of een van de andere vele mogelijkheden, zoals een kalender. Maar ik zag dat ze ook katoenen tassen hebben waarbij je de print zelf kan ontwerpen. Helemaal zelf, een foto toevoegen of alleen je naam toevoegen aan de leuke ontwerpen die zij er al op hebben staan. 

Katoenen tas

Die wilde ik dus hebben. Een duurzame maar toch persoonlijke tas, die ik naar elke school kan meenemen. En ook nog groot genoeg voor de paar spullen die ik wil meenemen. Ik blijf als invaller toch echt niet te veel meeslepen hoor.  Dus zo'n katoenen tas is perfect. Het formaat, de uitstraling en de duurzaamheid.

En bestellen is natuurlijk net zo simpel als het maken van een fotoboek. Selecteer het gewenste ontwerp. Voeg je foto en/of tekst met het gewenste lettertype toe. En je tas is al bijna onderweg naar het gewenste adres.

 Katoenen Tas_fotofabriek

En toen ik hem ontving, lang leve de post, die er tegenwoordig ook niet sneller op wordt, was ik dan ook heel blij. Na de voorjaarsvakantie kan ik mijn spulletjes en mijn 30 jaar oude broodtrommel mooi in deze persoonlijke tas meenemen.

Winactie

Wil jij ook zo'n leuke tas? Deze tassen zijn nog niet zo heel lang beschikbaar via Fotofabriek. Een nieuwe product en daarom een unieke kans voor jou om er ook een in je bezit te krijgen. Ik mag er namelijk 1 weggeven. Je kunt daarbij kiezen of je zelf een tas wilt ontwerpen OF dat ik er een voor je mag uitzoeken en je dus mag verrassen met welke tas je krijgt. Dat laatste zou ik heel erg leuk vinden.

Hoe doe je mee?

Deze winactie loopt via Instagram. Zoek het actiebericht op mijn persoonlijke Instagram pagina. Volg mij en Fotofabriek. Laat een reactie achter onder mijn post, waarin je aangeeft of ik je mag verrassen met een tas, of dat je er zelf 1 wilt ontwerpen. En natuurlijk waarom je er heel graag een wilt winnen. Originaliteit geeft geen extra winkans, maar maakt het voor ons wel veel leuker om winacties te organiseren.

Deel je het actiebericht in je story en tag Fotofabriek en mij in deze story? Dan krijg je een extra kans om te winnen. Je kunt je reactie en story tot en met 16 maart achterlaten op Instagram daarna sluit de winactie. De uiteindelijke winnaar wordt geloot via Namenloten.nl en ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.


NB. Dit artikel is een samenwerking met Fotofabriek

Reactie plaatsen