26 juni 2020 
in Review
3 min. leestijd

Nieuw hoesje voor mijn iPhone en ook een voor jou (winactie)

Nieuwe telefoon ✅. Weten hoe we de telefoon moeten beschermen ✅. Nu alleen de uitvoering nog. Toen we onze nieuwe telefoons aanschaften hebben we direct ook screenprotectors en hoesjes gekocht. Maar de winkel heeft niet een heel uitgebreid assortiment bookcase hoesjes. Nou dat is niet helemaal waar, ze hebben wel een heel uitgebreid assortiment, want veel verschillende telefoons, maar daardoor een beperkte keuze per soort telefoon. Ze bieden een neutraal assortiment aan eigenlijk, zwarte en bruine hoesjes en een enkele kleur. En voor een leuker hoesje moet je echt even verder kijken.
Ik nam wel een zwart bookcase hoesje mee, want dan was mijn telefoon tenminste goed beschermd tot ik zelf een ander mooier hoesje had uitgekozen.

Van uitstel…

Komt geen nieuw hoesje… Na een tijdje gebruik ik dus nog steeds hetzelfde hoesje. Wellicht dan met Moederdag? Maar daar werd ik verwend met wat anders. En ach ja het zwarte hoesje voldoet, is mooi stevig en… tja ik heb het juiste leuke hoesje nog niet gevonden denk ik.
Maar zoals altijd, als je iets uitstelt, is dat vast met een reden en komt er later iets beters op je pad. En dat bleek ook nu zo te zijn. Van Hoesjes Direct.nl mocht ik een nieuw hoesje uitkiezen. Een goede reden om te zorgen dat van uitstel geen afstel komt….

iPhone hoesje

Hoesjes direct heeft heel veel hoesjes, voor alle merken. En voor de iPhone ook alle types. Zelfs voor een 3g of een 4 kun je hier nog hoesjes vinden. Oké dat zijn er natuurlijk een stuk minder dan voor een nieuwe model, maar toch….. Hier ben ik dus op de goede plek om te gaan snuffelen tussen alle iPhone hoesjes. En met dat snuffelen was ik wel even zoet, ondanks dat ik me beperkte tot de bookcase hoesjes voor de iPhone 11 pro.

Foutje

Na lang wikken en wegen koos ik voor een grijs hoesje met een vlinder erop. Ik twijfelde heel erg of ik weer voor een roze zou gaan of een grijze. En ergens moest ik toch de knoop doorhakken, dus werd het grijs voor de afwisseling.
Het hoesje kwam heel snel binnen, maar helaas was hij slechts bijna perfect. Een fabrieksfout. Toch balen. Een van de uitsparingen voor de knopjes was niet goed. Zat niet op de juiste plek, waardoor je het knopje moeilijker kan bereiken. En dat is toch niet heel fijn als je moeite moet doen om je telefoon snel op stil te zetten.

Hoesje iPhone 11 pro Hoesjesdirect.nl
Het positieve hieraan is dan wel dat ik kennis mocht maken met de klantenservice van Hoesjes Direct.nl. En die is uitstekend. Zonder probleem mocht ik een nieuw hoesje uitzoeken.

Vrolijk hoesje

En dus begon de speurtocht weer opnieuw. Luxe probleem!
Ik besloot wel voor een heel ander hoesje te gaan. Want als dit exemplaar een fabrieksfout had, misschien de andere kleuren ook wel. Tot zover mijn risicomijdend gedrag.
Ik koos deze keer voor een wit hoesje met mooie roze bloesem en een zwarte kat. Toch weer roze. En dan deze keer met een print die eigenlijk buiten mijn comfortzone ligt. Maar ik viel gewoon voor de subtiele zwarte kat aan de onderkant.  Net PrinceS toch? Dat was wel wat A direct zei toen ze het hoesje zag. Hé PrinceS staat er op.

Hoesje iPhone 11 pro Hoesjesdirect.nl

Normaal neem ik namelijk altijd hoesjes die effen van kleur zijn. En eigenlijk ook nooit wit. Wit blijft niet wit. Zeker niet omdat hij vaak in de zak van mijn spijkerbroek zit. Maar aan de andere kant is het dan wel een goede reden om af en toe een nieuw hoesje te kopen.

De binnenkant van dit hoesje is trouwens wel echt knalroze, zuurstok roze. Ook even wennen, zo fel heb ik ze nog nooit gekozen. Maar, wel lekker vrolijk en fris voor de zomer. Er zitten genoeg vakjes in om de belangrijkste pasjes mee te nemen. En veel heb je er niet meer nodig. Betalen kan immers tegenwoordig met je telefoon en voor de klantenpassen heb je ook apps. Ik neem dus eigenlijk altijd alleen cadeaukaarten mee in mijn hoesje. En het andere vakje zit een beetje vol met “nuttige” papiertjes en toegangskaartjes.

Hoesje iPhone 11 pro Hoesjesdirect.nl

Winactie

En dan nu het leukste nieuws. Ik mag een hoesje weggeven. Ter waarde van max € 50,-.
Wat moet je doen om een hoesje naar keuze te winnen?
Volg Hoesjes Direct.nl op instagram en mij (als je dat nog niet deed). Laat een gezellige reactie achter onder mijn instagram post met mijn nieuwe hoesje.

Extra winkans? Deel mijn post dan in je story met de hastags #hoesjesdirect en #mamasmetthee.
Reacties onder dit blog tellen niet mee als winkans.
Na afloop van de winactie neem ik contact op met de winnaar en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Op social media zie je dit terug als #mmtad

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 26 Jun 2020

Ik vind het een heel mooi hoesje, en lekker zomers. Ik wil ook graag een nieuw hoesje voor mijn Huawei maar kan er nergens eentje vinden met bloemetjes!

Reactie plaatsen