26 juli 2017 
2 min. leestijd

Telefoonhoesjes; een mode-accessoire.

Elke vrouw weet het, accessoires zijn onmisbaar om je outfit compleet te maken. Hoefde we ons vroeger alleen maar druk te maken om passende oorbellen, ketting en armband, nu is daar het telefoonhoesje bij gekomen. Onze telefoon is belangrijk geworden. Je kan er mee betalen, in contact treden met de buitenwereld en nog veel meer. Voor veel mensen is de telefoon onmisbaar en altijd bij ze in de buurt. Dan wil je dus ook dat je telefoon er leuk uitziet en het liefst matchend met je outfit.

Puber

Als wij daar als volwassen vrouwen zo over denken dan kan je je voorstellen dat dit bij een puber nog veel sterker is. Je wordt beoordeeld op je merk spijkerbroek, je jas, hoe je haar zit, welke telefoon je hebt en hoe je telefoon er uit ziet. Een leuk en hip telefoonhoesje is dus van levensbelang! Nou zo lijkt het voor de puber in elk geval.

Als ouder vind ik een goed hoesje ook heel belangrijk maar om hele andere redenen. Ik wil een hoesje dat beschermd, dat de herkenbaarheid van de telefoon vergroot zodat ze hem snel herkend en het de pikgevoeligheid verkleind. Dat een hoesje dan ook nog leuk en hip is, dat is dan mooi meegenomen.

Internet

Als je op zoek gaat naar een leuk telefoonhoesje dan kom je al snel terecht op het internet. Hier staat het bomvol hoesjes providers. En zie dan door de bomen het bos nog maar te vinden. Wij kregen van www.hoesjes-outlet.nl de mogelijkheid om een hoesje uit te zoeken. Hoesjes-outlet is een webwinkel met hoesjes voor de populairste telefoons zoals de iPhone, de Samsung Galaxy en de Huawei. Omdat onze puber een Samsung Galaxy S7 heeft keken we op de site specifiek voor deze hoesjes.

En dan valt het je pas op hoeveel verschillende soorten hoesjes er zijn. Een pouch, een portemoneehoesje, een flipcover, een hardcover, fullbodycover, softcover en ga zo maar door.

De keuze was behoorlijk groot dus eerst bedachten we wat we niet wilden, of eigenlijk wat zij niet wilde. De portemoneehoesjes en pouch vielen af. Na veel scrollen, bekijken, opslaan, onthouden en terugkijken werd er uiteindelijk een keuze gemaakt. De keuze viel op een hardcover hoesje. En niet zomaar een hardcover maar een met metalic blauwe zijkant. A heeft een zilverkleurige telefoon en dat kleurt prachtig bij elkaar. Dit hoesje is er bijvoorbeeld ook in goud wat dan weer heel mooi is bij een zwarte telefoon.

hoesjes outlet

Accessoires

Nu de keuze voor het hoesje gemaakt was konden we het niet laten nog even verder te kijken op de site. Je kan er namelijk ook superleuke accessoires kopen zoals een powerbank in de vorm van een poezenkop, oplaadkabels, dockingstations en zelfs ringen. Ik moest even goed kijken wat je hiermee moest maar ik denk dat ik ze handig vind. Je plakt de ring op de buitenkant van je hoesje of je telefoon en dan kan je de telefoon makkelijk vasthouden. Door je vinger door de ring te steken kan je telefoon niet meer vallen. Maar die bestelden we niet mee. Omdat A koos voor een open hoesje hebben we wel een goede schermprotector besteld.

Na de bestelling kregen we een keurige mail met de bevestiging. En een verwachte leveringsdatum. A kon natuurlijk niet wachten tot het hoesje er was. En binnen de afgesproken dagen was het binnen. Gewoon via brievenbuspost dus we hoefde er niet voor thuis te blijven.

A is helemaal in der nopjes met het nieuwe hoesje.

N.B. Dit blog is ontstaan van uit een samenwerking met de webwinkel. 

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 26 Jul 2017

Fijn dat je goed geslaagd bent, en dat het hoesje keurig volgens afspraak werd bezorgd.

Hanneke
Door

Hanneke

op 26 Jul 2017

Ja vooral dat laatste is vaak een verrassing.

Reactie plaatsen