19 mei 2016 
1 min. leestijd

Uitspraken van pubers

Kinderen hebben soms heerlijke uitspraken. Kleuters zijn heel goed in het spreken met clichés maar ook tieners kunnen behoorlijk grappig of onverwacht uit de hoek komen.

Wij hebben een paar uitspraken van de kinderen voor jullie verzameld. Lachen jullie even lekker mee?

The Voice?

Je bent thuis met je kinderen. Je hebt een nummer in je hoofd en tijdens het snijden van de groente sta je te zingen. Gewoon omdat het kan en zelf vind je dat het best aardig klinkt, dus je maakt een opmerking naar je dochter. “Goh, ik kan echt goed zingen!”
Begint ze keihard te lachen. Je krabbelt een beetje terug en zegt: “Oke oke, met muziek klinkt het beter”. En dat was blijkbaar een inkopper want je dochter maakt hem lekker af met de opmerking: “Ja, dan hoor je jou minder!”

Pashokje

We kennen allemaal de magie van het pashokje. Felle lichten in een krap hokje met enorme spiegels. Niet echt de plek waar je er geweldig uit ziet. Maar goed, ik moest een nieuwe spijkerbroek en werd vergezeld door dochterlief. Al starend in de spiegel roept ze: “Is dat een rimpel? Of zijn dat gewoon mijn wallen? Ja als ik straks 30 ben, dan zie ik er misschien niet meer uit!”

puber uitspraken

Vroeg op?

Ken je dat moment? De wekker is gegaan, veel te vroeg maar je moet werken. Je hebt jezelf net onder de douche gesleept als je puber binnen komt stormen. “Weet jij wel dat het pas 6:15 is?”

Opfriscursus anatomie

“Mama, de meester krijgt zijn baby!” Zijn netvlies is al gebroken!

Genant

Zwaarlijvigheid is een strijd. Daar ben ik mij van bewust en ik dus een enorm respect voor mensen die er actief wat aan proberen te doen. Mijn zoon heeft dat respect nog wat minder. Dus toen hij een man met een maatje meer zag hardlopen kijk hij hem uitgebreid na en zei: “Nou, daar had hij beter wat eerder mee kunnen beginnen!”

Hebben jullie pubers ook zulke gênante of charmante uitspraken?

leonie van Mil
Door

leonie van Mil

op 19 May 2016

Hahaha heerlijk die eerlijkheid.

Hanneke
Door

Hanneke

op 19 May 2016

Op afstand van de mensen waar het overgaat wel ja ?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 20 May 2016

Kostelijk die van dat netvlies : )))

Hanneke
Door

Hanneke

op 20 May 2016

Ja heerlijk he.

Reactie plaatsen