16 februari 2017 
2 min. leestijd

Tweedehands kinderkleding shoppen? JA!

Nu de kinderen ouder worden, krijgen ze meer en meer een uitgesproken smaak. A komt nu ook wel eens thuis met kreten als, iedereen mag, doet, heeft het. Stiekem had ik dat nog wel een aantal jaren willen uitstellen en heb ik liever dat ze roept: Iedereen heeft dit, maar ik wil liever dat! Maar met een aankomende puber in huis, heb ik dat vast niet meer helemaal voor het zeggen.

De juiste kleding

Nu moet ik zeggen dat dit op kledinggebied helemaal niet geldt. Daarin is ze lekker zichzelf. Ze krijgt veel van haar grote nicht en daarnaast vullen we aan wat er nodig is. Maar dat wil niet zeggen dat ze mooie kleding niet kan waarderen. Maar het is wel een sport om het betaalbaar te houden. Een vraag die ik ook wel heb, is hoe lang dat nog zo blijft. Wanneer wordt het wel belangrijk wat ze aanheeft. Nog op de basisschool? Of pas als ze naar de brugklas gaat? Uit ervaring weet ik nog wel dat het vroeger bij ons wel belangrijk was wat je aanhad.

Ik ben nu alvast goed voorbereid, want ik heb een supertoffe shop gevonden. Merkkleertjes.com is een supertoffe winkel om je merkkleding te kopen. Masja is de webshop ooit gestart toen bekenden haar vroegen of ze ook hun merkkleertjes wilde verkopen. Zelf verkocht ze kinderkleding van haar kinderen namelijk via internet.
Dus houdt jij van merkkleding? En niet van de hoofdprijs, dan is dit jouw place to be.

Tweedehands

Veel van de kleding op Merkkleertjes.com is dus tweedehands. Bij de inname wordt er streng gecontroleerd op kwaliteit. De kleding die verkocht wordt, is dus altijd van goede kwaliteit en eigenlijk net als nieuw. Ook mag het niet te oud zijn (ja dan is het ook niet meer hip natuurlijk, ik snap dat helemaal)

Verrassing

Voor ons was het een verrassing wat we toegestuurd kregen. Na een oproep op Facebook had ik de maten van onze dames en heren doorgegeven en werden we verrast met een item. Altijd spannend voor wie het dan is, en wat voor item. Zal het in de smaak vallen?
tweedehands_vingino_merkkleertjes
Bij de post zat een intzettend leuke blouse van Vingino. Echt wel een van mijn favoriete merken, maar ik vind het ook altijd best prijzig. Een goed merk dus om via Merkkleertjes.com aan te schaffen. En wat ze schrijven is waar. Het blousje ziet er uit al nieuw en voelt als nieuw. Je begrijpt dat ik even snel wat foto’s mocht maken, want eigenlijk had ze daar geen tijd voor. De nieuwe blouse moest gelijk aan naar school. Op school waar het niemand opviel dat ze een nieuwe blouse aanhad, want ze zijn er bij haar in groep 6 dus helemaal niet zo meebezig. Maar straks als het belangrijk wordt, dan zal ik haar zeker helpen kleedgeld besparen door nog eens te wijzen op deze fijne winkelmogelijkheid. Ook dan zit er vast nog iets van haar gading bij. Tot die tijd, zal ik zeker regelmatig een kijkje nemen of er iets leuks tussen zit in de juiste maat.

Hoe belangrijk vinden jullie kinderen merkkleding?

NB Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking

Christa
Door

Christa

op 16 Feb 2017

Ziet er super goed uit! Ik ben niet perse van de merkkleren, maar wel van kwaliteit en dat vindt je toch meestal wel bij merkkleren. Ik vind deze site dan ook echt een goeie tip! Thanks!

Marijke
Door

Marijke

op 19 Feb 2017

Graag gedaan! Wij nemen ook regelmatig even een kijkje nu

Christa
Door

Christa

op 16 Feb 2017

Ziet er super goed uit! Ik ben niet perse van de merkkleren, maar wel van kwaliteit en dat vindt je toch meestal wel bij merkkleren. Ik vind deze site dan ook echt een goeie tip! Thanks!

Marijke
Door

Marijke

op 19 Feb 2017

Graag gedaan! Wij nemen ook regelmatig even een kijkje nu

Reactie plaatsen