17 mei 2016 
2 min. leestijd

Overvallen door de zomer

Waren jullie ook zo overvallen door het zomerse weer voor Pinksteren? Wat een heerlijke week was dat. Helaas moesten de kinderen bij ons al weer gewoon naar school en moesten wij ook werken. Maar toch was het genieten. Alleen de kleding…. Was het de weken ervoor nog zo koud dat ik nog een sjaal droeg op mijn jas, ineens moesten de zomerkleren weer van zolder gehaald worden. En dan moet er nog iets tussen zitten dat past ook….

Niet vies van tweedehands

Nu ben ik niet vies van tweedehands. Dus ligt er op zolder altijd wel een voorraad kleding. Voor A komt dat bij nicht A vandaan. En alles wat zij heeft gedragen, vindt A mooi. Dus dat is altijd makkelijk.
Voor T is het nog luxer. Neef Q geeft zijn voorraad vaak door aan de twee mannen van mijn beste vriendin. En dan komt het vervolgens, met aanvullingen weer door naar mij. Het komt dus regelmatig voor dat Hanneke zegt: Hé dat shirt ken ik. Dan was het voor de mannen van mijn vriendin misschien niet het juiste seizoen, of ze vonden het niet leuk en kon ik het voor T nog pakken.

Bij verrassingen van het mooie weer ligt er hier dus altijd wel iets in de juiste maat op zolder. En met het mooie weer is het ook zo weer even opgefrist en gedroogd in de kast gelegd. Maar helaas is het niet altijd genoeg. Dus er moet weer geshopt worden. Zo had A dringend nieuwe slippers nodig. De vorige waren niet alleen versleten, maar ook echt te klein. En voor T geldt natuurlijk hetzelfde. Er ligt genoeg voor hem, maar is het nog de goede maat. En natuurlijk de vraag hoeveel mag er worden bijgekocht. Hij begint net uit maat 92 te groeien. Tijd om voor hem ook eens te kijken naar iets nieuws!

Inspiratie

Kwam het even goed uit dat we een persbericht binnenkregen van SKURK. SKURK? Ja wij kenden dit merk ook nog niet, en dat is niet zo gek. Want in het persbericht staat dat Nederland een nieuw jongensmerk rijker is. En inderdaad rijker! Ik vind de zomercollectie van SKURK echt heel leuk. Een stijl die goed past bij T. En bij wat er al in zijn kledingkast ligt. Dus leuk om zijn kast aan te vullen met items van dit merk.
Kijk maar eens naar deze T-shirts en die leuke lekker zittende broekjes.
Inspiratie SKURK

SKURK

Even iets meer over SKURK. SKURK betekent schurk, boef, bandiet, rebel. Vrij vertaald uit het Scandinavisch. Want hier komt dit merk vandaan. Inmiddels is het al verkrijgbaar in 50 winkels in Nederland. Helaas meldde het persbericht niet bij welke winkels. Dus dat moet ik nog even uitzoeken. Wel kan ik je nog vertellen dat SKURK verkrijgbaar is in de maten 92 t/m 152.

Was jij ook zo overvallen door de zomer?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 17 May 2016

Hier viel het wel mee. Hoewel ik nog wel twee zomerjassen voor de jongste zonen moet kopen.

Marijke
Door

Marijke

op 17 May 2016

Oh zomerjassen, die heb ik zelf al jaren niet meer. Wat een ramp vind ik dat

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 17 May 2016

Hier viel het wel mee. Hoewel ik nog wel twee zomerjassen voor de jongste zonen moet kopen.

MetMirjam
Door

MetMirjam

op 17 May 2016

Ik was al wat aan het shoppen geweest, dus wij konden zó overstappen naar de zomerkleding ;)

Marijke
Door

Marijke

op 17 May 2016

Haha dan was jij echt stukken beter voorbereid! Goed hoor!

ByJon
Door

ByJon

op 17 May 2016

Ik kende het merk nog niet. Maar ziet er leuk uit. Ja ik had hier wel een beetje zomerkleren maar nog lang genoeg... Dus ja dan wordt je even overvallen!

Marijke
Door

Marijke

op 17 May 2016

Gelukkig was ik niet de enige ?

ByJon
Door

ByJon

op 17 May 2016

Ik kende het merk nog niet. Maar ziet er leuk uit. Ja ik had hier wel een beetje zomerkleren maar nog lang genoeg... Dus ja dan wordt je even overvallen!

Marijke
Door

Marijke

op 17 May 2016

Gelukkig was ik niet de enige ?

Reactie plaatsen