19 september 2019 
2 min. leestijd

Zal ik? De Iphone 11 is uit!

Hoe lang doe jij eigenlijk met je telefoon? Nu de nieuwste Iphone 11 uitkomt, ben ik toch weer even aan het kijken naar misschien wel of niet een andere telefoon. Mijn abonnement is eigenlijk al lang verlopen en kan ik dus prima verlengen. Maar ik stel het toch nog steeds uit. Want ik vind mijn huidige telefoon nog steeds wel fijn. Op wat batterij issues na. Maar ik kan het toch niet laten om even te kijken naar deze nieuwe iPhone.

Huidige telefoon

Op dit moment gebruik ik nog steeds mijn Iphone 7. Ik koos toentertijd voor deze telefoon omdat mijn Iphone 6 te weinig geheugen had. En dat was ook echt zo. A kreeg namelijk toen mijn oude telefoon, en die gebruikt ze nog steeds, en ze klaagt met name over het gebrek aan opslagruimte. Maar daar heb ik met mijn huidige telefoon nog steeds geen last van. Eigenlijk ben ik nog steeds heel erg tevreden. Ok, ik moet even de batterij laten vervangen, want nu maakt de powerbank wel overuren. Of ik zit de hele dag naast een stopcontact om mijn batterij maar boven de 50% te houden. Dat schijnt beter te zijn voor de huidige batterijen. Maar dat mag na dik 2 jaar intensief gebruik wel. Ja toch…..
Of zal ik dan toch eens kijken naar een nieuw abonnement en dan wel of niet met een nieuwe telefoon? Hoewel ik dat altijd wel gedaan heb, vind ik dat toch een beetje zonde…..

Iphone 11

Dat mijn eventuele nieuwe telefoon een Iphone wordt, daar is geen discussie over mogelijk. #TeamIphone al sinds mijn eerste smartphone, dus dat gaat niet veranderen. Vind het ook wel zo gemakkelijk met omzetten. Gewoon even de nieuwste reservekopie op mijn telefoon terugzetten en klaar voor gebruik. Makkelijk is het sleutelwoord, waardoor ik in elk geval niet snel van merk zal wisselen.
En dat geldt niet alleen voor mij. R gebruikt nog steeds zijn Iphone 6 en die wordt na een aantal jaar intensief gebruik toch wat slechter. Ook hij is zich dus aan het oriënteren en keek uit naar de lancering van de Iphone 11. Want stiekem lonkt het nieuwste model dan toch….iPhone11_tmobile
Waarom dan de Iphone 11?
Voor R maakt het niet eens echt uit welke telefoon hij wil. Een ouder model is voor hem ook prima. Hij doet er dan ook minder mee dan ik. Voor hem is het vooral belangrijk dat hij online kan zijn en nieuws lezen. Ik wil meer kunnen. Zo maak ik eigenlijk alle foto’s voor het blog en privé met mijn telefoon. Dus ik vind een goede camera wel fijn.
Ik heb daarom vooral gekeken naar de nieuwe camera. De Iphone 11 heeft een dubbele 12 megapixel camera op de achterkant (1 x Wide, 1 x Ultra Wide) en een frontcamera van 12 megapixels met 4K video-opname en slow motion. En wat ik ook niet onbelangrijk vind, de batterij is ook verbeterd.
Nu alleen nog even sparen, want de simpelste versie kost wel €809,-
Wellicht een mooi cadeau voor kerst, of zal ik toch maar gewoon nog de batterij van mijn huidige telefoon vervangen? Of een ouder model Iphone kiezen?

Wat zou jij doen?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Op social media zie je dit terug als #mmtad

Brenda
Door

Brenda

op 19 Sep 2019

Ik zou gaan voor de iPhone 11!! Dat verdien je toch? En dan kan je oude telefoon eventueel weer doorschuiven naar A.

Reactie plaatsen