11 december 2023 
2 min. leestijd

Fonkelende herfstlichtjes in je sieraden

Geïnspireerd op de herfst, maar dragen met kerst. Fonkelende lichtjes in de stad, daar word ik in de herfst altijd heel blij van. En dat wordt nog beter met kerst, als ook de kerstbomen en kerstverlichting verschijnt.  Kerst is toch wel het seizoen van de glitter en glamour. Of je nu gelooft en de geboorte van Jezus viert, of meer traditioneel het ziet als de zonnewende, of juist gewoon geniet van een paar vrije dagen vol glitter. Inspiratie van lichtjes is natuurlijk altijd aanwezig.

Daar hoort dan ook een mooie outfit bij. Zelf ben ik meer van de comfortabele outfit ook met kerst. Alleen naar de kerk zorg ik meestal voor een iets feestelijkere outfit. Zeker als ik meezing met het koor, dan is het eigenlijk gewoon vereist.

Sieraden maken je outfit af

Maar voor beide situaties geldt, een paar mooie sieraden maken je outfit helemaal af. Zelfs een wat comfortabelere outfit krijgt een mooiere uitstraling met de juiste sieraden. En handig om met dezelfde set sieraden de outfit voor de volgende dag net weer even anders te laten zijn.

Met dezelfde set sieraden? Ja, dat kan met de nieuwe collecie Urban Chic van KAYA Sieraden.

KAYA’s Urban Chic collectie is geïnspireerd op de stoere stad met fonkelende herfstlichtjes. Denk aan stijlvolle herfstkleuren blauw, groen en zwart, gecombineerd met stralend stainless steel. In de collectie vind je kettingen en armbandjes met de kenmerkende ronde sailor sluiting. Door de hangertjes kun je jouw eigen persoonlijke sieraad samenstellen.

Urban Chic van KAYA Sieraden

Toen ik deze collectie zag viel ik gelijk voor het mix and match thema met de stoere schakelarmband gecombineerd met de armband met de zwarte kraaltjes. Deze geven een stoere uitstraling, maar toch ook chic. Combineer je liever met groen of blauw dan kan dat ook. Ik koos voor zwart om juist met kerst een stoerdere outfit een chic tintje te geven.


Aan de grove sluiting kun je diverse bedels vastmaken. Perfect om af te wisselen en de sieraden af te stemmen op je outfit. Zo creëer je direct een armband met initialen. Maar ook de andere hangers, onder andere een slotje, een veer (die was helaas uitverkocht) en  een hart zijn leuk. Net als mijn favoriet de maan. Ze geven je sieraden net allemaal een andere touch of passen beter bij je mood, of persoonlijkheid. Natuurlijk ook prima te combineren. Ik vind ook de bedels met de kralen in de drie kleuren heel leuk. Maakt een set echt compleet.

Daarnaast is deze collectie natuurlijk ook heel goed te combineren met wat je al in huis hebt. Zo heb ik een slavenarmband met coördinaten die ik heel graag draag. En die past er heel goed bij. Of een simpel en fijn armbandje met een hartje.  Heel veel combinaties mogelijk.

Lichtpuntje in de donkere dagen

Zo kom je de donkere dagen wel stralend door. En na de glitterende feestdagen? Dan blijf je de armbanden natuurlijk gewoon dragen en geven ze nog steeds een stoere, vrolijke noot aan je gewone januari kloffie! Want in deze saaie dagen kunnen we wel wat kleur en glitter van de fonkelende lichtjes die dan uit het straatbeeld verdwijnen gebruiken toch?

Urban Chic collectie KAYA Sieraden

Kortom deze collectie wil je niet missen. Ik heb je slechts 2 armbanden uit de hele Urban Chic collectie laten zien. Echt mijn favorieten. Maar er is nog veel meer.

Welke past het best bij jou?

Reactie plaatsen