19 december 2022 
3 min. leestijd

Kerstpakket van de Action

Dat wij ook fan zijn van de action is geen geheim. In het verleden deelden we al onze paasinspiratie en koningsdaginspiratie. Maar ook met kerst komen we er graag. Zo is T hier de grootste kerstfan in huis. Sinterklaas konden we wat hem betreft prima overslaan dit jaar. Hij zou het liefst in oktober al beginnen met het bouwen van allerlei kerstdorpen. En bij gebrek aan geschikte materialen, knutselt hij er zelf ook nog wel wat bij. Dus ook hier is de Action onze grootste vriend, huisjes, poppetjes, boompjes alles voor zijn kerstdorp te koop.

Maar de Action heeft nog veel meer leuke dingen voor kerst. Dit jaar mocht ik een kerstpakket van ze ontvangen. En dit pakket overtrof alle verwachtingen. Ondanks dat wij dus vaak de Action binnenliepen zodra de eerste kerstspullen waren gearriveerd. Onze blik, aangedreven door T,  bleek op sommige vlakken dan ook wel wat eenzijdig te zijn geweest.

Box of happiness

Met recht een box of happiness..... Alleen de doos al is een feestje. Hier is iedereen nieuwsgierig wat erin zit. Er mag dan ook niet meer gewacht worden met openmaken. Ook de binnenkant is een feestje. Alles is mooi ingepakt met blauw papier met glitters erop. Heel voorzichtig halen we dan een voor 1 alles uit de doos. Er lijkt geen eind aan te komen.


Beauty

Action heeft natuurlijk een eigen beautylijn. A gebruikt hier best wat producten van. Daarom hadden we haar de adventskalender van Max&More ook al cadeau gedaan. Deze zat ook nog een keer in het pakket. Samen met een enorme beautykit met alle mogelijke kleuren voor een volledige look. Dat komt altijd goed van pas.


Huis

Daarnaast kunnen we het huis dit jaar heel gezellig maken. Er zitten 2 hele grote geurkaarsen in de doos. Een in chic zwart met enorme veel glitters. En een zilveren, maar vooral aan de bovenkant glitters. Beide ruiken ook nog eens heerlijk. Dus die zullen naast sfeer ook nog wat extra warmte geven op deze koude dagen.


Ook aan de kerstboom is gedacht. 3 fastfood ornamenten mochten we ontvangen. Passen perfect in onze boom waar bijna alle ballen een verhaal vertellen. Bont, kleurig en met humor. Zelf hadden we dit jaar al een ijsje gekocht en er hangt al jaren een gebakje in, dus de frietjes, hamburger en hotdog zijn in goed gezelschap.


Ook de lichtjes werden hier goed ontvangen. Zowel binnen als buiten te gebruiken, alleen is men er nog niet helemaal uit, waar ze dan opgehangen moeten worden. T heeft wel een hele duidelijke mening, maar voor de uitvoering heeft hij zij vader nodig.....

Nog veel meer

Daarnaast zaten er nog lekkere warme kerstsokken in het pakket, voor A, want mijn voeten zijn net een maatje groter. Kerstkaarten, moet ik er toch weer aan geloven dit jaar. En voor T nog een leuk knutselpakketje. Had hij bij oma al een keer geoefend, want die had ze voor onze knutselkoning ook al gehaald, dan kan hij in de kerstvakantie nog een keer lekker aan de slag.


Ook de kersttafel zal er dit jaar chic uitzien. Mooie zwarte servetten met glitters. Die doen het vast mooi tussen de kaarsen om een wit tafellaken. En een geschenkdoos. In het roze. Daar hebben we nog geen plannen voor, maar komt ook na kerst vast nog wel van pas.


Overigens had de grote chocolade kerstman het niet overleefd... die was in de doos al klem komen te zitten en dat was een goede reden om die gelijk maar op te eten. Voor de tere zieltjes zullen we een foto daarvan dan ook maar niet delen. Een geplette kerstman is geen fraai gezicht natuurlijk.

Wat zat er in jullie kerstpakket dit jaar?


NB Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Je kunt dit herkennen op social media aan #mmtad

Reactie plaatsen