19 mei 2023 
2 min. leestijd

Kato de Skateboard kat

Toen onze kinderen nog klein waren, waren wij al fan van VTech. Veel speelgoed van dit merk hebben wij in huis gehad. En met een weemoed werd het ook altijd doorgegeven, opgeruimd of weg gedaan. Niet weggegooid, want dit speelgoed is toch onverwoestbaar. Dat is een eigenschap die nu mooi uitkomt. Wan

t wij kregen Kato de Skateboard kat opgestuurd. En ons neefje J mag deze uittesten. En neefje J staat ook wel bekend als TJ, een afkorting van Terror J. Toen ik zijn moeder vertelde dat hij dit mocht testen, moest ze dan ook wel lachen. Zij zijn ook bekend met VTech en net zo'n fan als wij. Maar of TJ dit ook leuk gaat vinden, dat is even afwachten.

TJ is de jongste van 2 jongens en ook echt een jongen in zijn gedrag, geen kind dat gezellig op schoot komt zitten en een boekje lezen. Nee TJ is altijd bezig. Kan al heel goed voetballen en met een bal gooien ook. Maar speelgoed dat uit zichzelf beweegt is wel heel spannend nog. Ja als je hem ziet bewegen, dan schat je hem soms best wel wat ouder in, maar hij is nog geen 2 natuurlijk. Wel bijna.

Kato de skateboard kat

Kato de skateboard kat is leuk interactief speelgoed voor kinderen tussen de 12 en 36 maanden. Naast dat het speelgoed natuurlijk er gewoon geweldig uitziet is het ook weer leerzaam. Zoals we gewend zijn van VTech zitten er weer gezellig liedjes op om de kleuren en getallen te leren kennen. Hierdoor is het dus ook altijd educatief.


En wat helemaal leuk is, dat Kato heen en weer rijdt als je het skateboard een duwtje geeft. Natuurlijk vergezeld van een gezellig liefje dat je over 3 jaar nog steeds kunt meezingen als je het weer hoort. Dat heb ik nog steeds als er ergens een Toet  Toet auto lawaai begint te maken.

En wat vond TJ?

Zolang het in de doos zat vond het er niet veel aan.


Maar hij probeerde het speelgoed wel direct te grijpen zodra zijn moeder het over tafel liet rijden. En natuurlijk op de knopjes met de lichtjes drukken. Aangezien we buiten zaten bij de BBQ werd zijn aandacht daarna meteen weer getrokken door de voetbal waar zijn broer, neef en nicht mee aan het spelen waren. Maar ik weet zeker dat hij daarna nog uren de tijd heeft gehad om het speelgoed verder te ontdekken. Zijn grote broer en alle volwassenen waren in elk geval ook even zoet met de skateboard kat. Want wees nu eerlijk hoe leuk is het toch om het een duwtje te geven. Zelfs voor volwassenen.


En als hij er straks toch uitgegroeid is? Dan weet ik dat het wordt doorgegeven aan 2 nog kleinere mensjes, die er op hun beurt nu nog te klein voor zijn, maar er al snel in zullen groeien. Want dit speelgoed is onverwoestbaar. Zelfs door TJ.

Ik plaats geen foto's of filmpjes van mijn neefje online, dus je moet het even doen met de foto's van de kat, maar je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de Instagrampagina van VTech. Daar vind je Kato de skateboard kat ook terug.

Wil jij hem ook?

NB Dit artikel hebben we toegestuurd gekregen om een goede review te kunnen schrijven.

Reactie plaatsen