Paasinspiratie bij Action
Feestdagen
Marijke Mulder- de Leur
Feestdagen
03/24/2020
2 min
2

Paasinspiratie bij Action

03/24/2020
2 min
2

Het lijkt er nu wel op dat we Pasen vooral thuis moeten gaan vieren. Geen paasontbijt in pyjama op school. Geen kerkdienst. Maar thuis met elkaar. Extra leuk dan toch om het huis een beetje aan te kleden in het thema voorjaar en pasen. We brengen de gezelligheid lekker naar huis dan.  Zo gingen A en ik dus al eens inspiratie op doen bij de Action voor wat nieuwe/extra dingen in de paastak. En dit zijn de dingen die wij wel leuk vonden.

Paastak

Elk jaar zetten we wel een paastak neer. Een bonte verzameling van allerlei eieren, kuikens en zelfgemaakte hangers. Vorig jaar voegden we daar een paasei met naam aan toe. Uitgesneden uit hout.
Dit jaar doken we dus de action in om te zien wat ze daar te koop hebben. Nu verschilt dit regelmatig per action en soms is het assortiment na 3 dagen al weer helemaal anders, maar deze dingen vonden wij in onze Action en vonden we leuke aanvullingen op onze paastak spulletjes. Geen idee of ze nu nog voorradig zijn en of jij nog wel naar de Action wil/kan gaan in deze dagen. Maar toch vond ik ze te leuk om niet te delen.

Hangers voor de paastak

Grote hangers in de vorm van een ei, of een haas. In pastelkleuren. Helaas waren alleen de naturel en de groene nog over hier. Verder zijn ze heel simpel en daardoor leuk. Niet teveel details. En je kan dus kiezen welke kleur er bij je past. Gezien de andere dingen die hieronder nog volgen, vermoed ik dat ze er ook in het roze, blauw en wit waren.

Deze hangers vonden we ook heel leuk. Zitten een paar dezelfde in een zakje. De roze en de witte waren bij ons favoriet.

Daarnaast vonden we ook deze dozen met meerdere soorten hangers in een bepaalde kleurstijl. Af te stemmen op jouw voorkeur. Zelf blijf ik toch een fan van roze. Maar de gele vind ik ook wel heel vrolijk.

Heb jij een paastak? Koop jij dit jaar iets nieuws voor in je paastak?

Reacties
Categorieën