12 februari 2018 
2 min. leestijd

Armband verstrengeld van Kaya Sieraden

Al langere tijd ben ik op zoek naar een mooi sieraad waar ik beide namen van de kinderen op kan laten zetten. En dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo makkelijk. Niet dat er niet genoeg sieraden zijn om uit te kiezen hoor. Maar ik had wel veel eisen waar ze aan moeten voldoen….

Armband

Ten eerste wilde ik heel graag een mooie armband. Ik draag namelijk altijd al dezelfde gouden ketting met 2 hangers, en om het mooi te houden wil ik daar niets bij hebben. Dus ik kom uit op een armband.
Ik heb ook heel weinig armbanden die ik graag draag. Eigenlijk met als enige reden dat ze altijd te groot zijn…En dan pas ik ze wel, maar dan ben ik de hele dag bang dat ze met het uitrekken van een jas, of gewoon ongemerkt van mijn arm afglijden en kwijt zijn.

Zilver

Veel sieraden die ik leuk vindt, zijn alleen in het zilver te krijgen. En sinds ik getrouwd ben, draag ik eigenlijk alleen maar goud. De laatste tijd wel aangevuld met roze, want ook dat past prima bij goud.
Zilver vinden veel mensen er ook prima bij passen, maar ik vind dat dus zelf niet zo heel mooi bij elkaar, dus dan draag ik het niet. En ik ben daarnaast ook best nog wel kieskeurig. De armband moet wel helemaal perfect zijn.

Kaya sieraden

En die heb ik nu gevonden bij Kaya Sieraden.Het assortiment van Kaya Sieraden is inmiddels weer flink uitgebreid. En er zijn ook weer meer artikelen bij gekomen in het goud en roze.
Voor mij was het inmiddels een makkelijke keuze.
Ik wilde de armband Verstrengeld en dan het liefst in het rose of goud. Op de grote cirkel de naam van A met geboorte datum en op de kleine cirkel de naam van T met zijn geboortedatum.Kaya Sieraden_armband verstrengeld

Meten

Natuurlijk moest ik eerst even meten. De armband is namelijk 16,5 cm lang en kan wel met het verlengkettinkje langer worden gemaakt, maar niet korter natuurlijk. Mijn pols dus even opgemeten en mijn enige goed passende armband erbij gepakt. Die laatste is ook 16,5 cm lang, dus ik hoef niet bang te zijn dat hij van mijn arm afvalt.Kaya Sieraden_armband verstrengeld

Cadeau

Zo viel er dus vorige week een piepklein pakje door de brievenbus. En in dat pakje zat een mooi doosje met daarin een heel mooi armbandje.Kaya Sieraden_armband verstrengeld
De cirkels zijn bevestigd aan een heel fijn schakelkettinkje. Hierdoor vallen de cirkels nog meer op, en is het een heel mooi en subtiel sieraad. Nog mooier dan op de foto’s op de site. En het armbandje past perfect. Niet alleen om mijn arm, maar ook bij mijn andere sieraden. Echt een armband om vaak te dragen!Kaya Sieraden_armband verstrengeld

Snel bestellen

Nu is het bijna Valentijn, dus ik zou deze blog even heel subtiel laten lezen. Of in elk geval even de site laten zien. Wist je dat je de levertijden bij Kaya Sieraden heel kort zijn? Daarom kun je nu nog subtiel laten vallen dat je nog wel een idee hebt voor Valentijn ;)
Voor de prijs hoeft hij het ook niet te laten. Je hebt al zo’n mooie armband met gravering vanaf € 44,95.

Draag jij veel sieraden?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking met Kaya Sieraden

Reactie plaatsen