Marijke Mulder- de Leur
04/14/2016
2 min
3

Accessoires koningsdag

04/14/2016
2 min
3

Eind van de maand is het al weer zover. Koningsdag! En die moeten we op tijd voorbereiden, want natuurlijk moeten we in het oranje. Maar niet alleen op 27 april moeten we in het oranje. Op school vieren ze deze dag al op 22 april, met de Koningsspelen. En natuurlijk ook in bijpassende outfit.

Oranje kleding

Nu hebben wij altijd wel wat oranje in huis. Alleen groeien de kinderen er soms ook weer uit. En dan moet je weer op zoek naar een leuk shirt. Helaas, of gelukkig doen we dit jaar niet mee met het grote voetbal toernooi. Helaas, want dan heb je vaak wel vele shirts te koop die je ook al voor Koningsdag kunt aanschaffen. Een beetje op de groei, dan past het volgend jaar ook nog, en dan is er het jaar erna weer een groot voetbal toernooi en heb je weer keuze genoeg.
A en T hebben ook nog het geluk dat ze de oranje uitdossingen van neef en nicht een paar jaar later aankunnen, dus bij mij ligt er in de kast vaak wel wat oranje op voorraad.

Schmink

Zelf ben ik geen fan van schmink op mijn gezicht. Maar elk jaar teken ik braaf vlaggen en kronen op de gezichten. Met simpele krijtjes in de kleuren rood, wit, blauw en oranje, kun je al snel de makkelijkste en toepasselijke creaties maken.

Accessoires

Natuurlijk ben je er niet met een oranje T-shirt en een vlag op je wang. Zeker bij de dames komen er nog wel wat andere accessoires bij kijken. En die moeten natuurlijk wel regelmatig vervangen worden, want kwijt, past niet meer, of stuk!
En die rood-wit-blauwe of oranje toeter is wel heel erg leuk als het Nederlands elftal heeft gescoord, maar op Koningsdag kom je er niet ver mee.

Wij togen dus eens naar de Action. Fijne winkel! En wij doken alvast in de bak met accessoires voor koningsdag dit jaar. De outfit was dus nog echt winters, maar wij hopen dat eind van de maand toch echt te combineren met een fijn zomers T-shirt.

Hoedjes

Als er iets leuk is, rondom koninklijke feestdagen is het wel dat de hoedjes uit de hoedendozen worden gehaald. Stiekem zou ik ook best wel eens wat vaker een hoed willen hebben en dan ook dragen. Maar het is niet zo gewoon he.
De Action heeft dit jaar haarclips met een hoedje. Wij vonden deze 2. Een met zwart en een met bling bling. Die laatste is natuurlijk de mooiste!Action_Haarclip hoedjes

Een tas

Voor een dame is een tas natuurlijk ook onmisbaar op Koningsdag. Je telefoon, sleutels en andere nuttige dingen moeten ook in stijl worden meegenomen. Deze heeft de Action. Een handig klein exemplaar dat je makkelijk om je nek kan dragen.
Action_tasje

Andere mogelijkheden

Naast de oranje vlaggen en boa’s die we allemaal wel kennen, vonden we ook deze 2 leukerds. Een kroontje op je hoofd, of 2 kroontjes op je haarband die vrolijk heen en weer bewegen. A is dan wel bijna 9 en valt toch meer voor bovenstaande accessoires, maar stiekem vond ze deze ook nog best leuk. Ideaal voor de wat kleinere dames, of voor de grotere die lekker gek gaan doen op deze dag.Action_haarbanden

Voor de grotere dames, vonden we ook nog deze oranje oorbellen en armbandjes in verschillende kleuren. Altijd handig om in huis te hebben toch?
Action_oorbellen en armband

Met welke accessoires kunnen we jullie zien dit jaar?

Reacties
Categorieën