11 december 2015 
2 min. leestijd

Terugblik #50

Hey Hanneke,

Terugblik nummer 50 alweer. Dat betekent dat we na deze week nog maar drie weken te gaan hebben in 2015 en dat we dan 2016 alweer inluiden. Wat is het snel gegaan zeg! En natuurlijk roep ik aan het begin van deze terugblik ook weer heel cliché dat deze week ook voorbij is gevlogen. De tijd lijkt echt wel harder te gaan als je ouder wordt.

Ook al is Sinterklaas inmiddels al lang weer terug in Spanje, hij kwam vrijdag toch echt nog langs op school. A vierde voor het eerst Sinterklaas op school met surprises. Dus we staan toch nog even stil bij dit feest hè. Ze kreeg een mooie surprise met als thema tennis.
Ondertussen gingen T en ik even langs bij de moestuin. Er is niet veel meer te doen, maar even zandkastelen bouwen kan wel hoor.

Zaterdag vierden we pakjesavond in stijl. De kinderen het liefst zo snel mogelijk papier scheuren. T keek niet eens wat erin zat, als dat papier er maar af kon. Pas nadat alle cadeaus waren uitgepakt, heeft hij even goed gekeken wat hij heeft gekregen. En was hij ook heel blij met zijn mooie cadeaus.Terugblik_50

Zondag stond dus in het teken van spelen met de cadeaus. Het Magic Sand van de Action was het meest in trek, ook al heeft hij ook met de andere cadeaus gespeeld. En A kunnen we de komende weken vast uittekenen in haar fluffy vest, want naast de oorbellen, was dit haar leukste cadeau.
’s Middags trokken we er toch nog even op uit. De truck van Coca Cola stond bij de schaatsbaan en we brachten deze een bezoek. Deels heb je dat al gehoord, want we kwamen je kinderen tegen, en ik schreef al een blog over dit marketing technisch briljante merk.

Heb jij wel eens aardperen gegeten? Wij wel, voor alles is een eerste keer he. Ze stonden dinsdag op ons menu. Het is dat ik ze nog nooit heb gezien in de winkel, maar ik kan ze iedereen aanraden. Een zoete knol die zich prima leent als vervanger van de aardappel. Wij combineerden hem met spinazie, gebakken spekjes, knoflook en ui.Terugblik_50

O en we hebben een vlinder in huis. Hij of zij, geen idee eigenlijk, wil overwinteren zegt mama. Maar hij wordt steeds gestoord door ons. Hopelijk is hij nu zo verborgen dat we hem in het voorjaar naar buiten kunnen laten dan.

Woensdag hielp ik je dochter uit de brand door met haar samen het ouder kind toernooi te spelen bij de badminton. Was even wennen na 6 jaar geen badmintonracket vast gehouden te hebben, maar toch wel weer erg leuk even. Was direct een mooie gelegenheid om samen het mamaswap pakket uit te pakken. Nou ja samen, wij konden uitdelen en de kinderen voornamelijk uitpakken. Natuurlijk leveren we hier nog wel een apart blog over op, dus ik houd het even bij een foto van het pakket dat nog bijna helemaal dicht zit.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen