27 november 2015 
2 min. leestijd

Terugblik #48

Ha Hanneke,
Wat een logistiek geregel heb jij toch in je weekenden als manlief op zijn eiland zit hoor. Poeh, gelukkig is er altijd dan wel hulp te krijgen. Wij hadden toch weer een drukke week. Die laatste weken van het jaar gaan sneller dan die saaie weken in januari hoor. Dus we hebben weer genoeg gedaan deze week. Maar ik moet zeggen, ik heb toch wel vooral veel foto’s gemaakt van 1 gebeurtenis. De rest van de week was in vergelijking daarbij dus eigenlijk weer saai. Tja, snap je het nog? Ik zal het je even uitleggen.

De week begon koud vrijdag. Samen met T wel naar de moestuin, maar was na een uur weer thuis. Hij had het zo koud. Een beetje zijn eigen schuld, want hij wilde zijn dikke jas niet aan. Hoe ik het ook probeerde hij wilde niet. Volgens mij heeft hij er wel van geleerd, want hij draagt de hele week nu al zijn dikke jas.
Ook de wantjes weer opgezocht en gedragen op de fiets. Maar dat was maandag, toen had het zelfs even gevroren. Brr, de winter is echt onderweg nu.

En omdat we niet in de tuin hebben gewerkt, hebben we thuis maar wat harder gewerkt. Samen met T de vloer dweilen is heel gezellig, maar zo niet effectief. ’s Middags natuurlijk met A naar de tennis. Heerlijk dat ze met dit weer lekker in de hal tennissen hoor.Terugblik_48_vrijdag

Zaterdag stond in het teken van Sinterklaas. A gelooft volgens mij echt nog. Ze vroeg zich namelijk af hoe het kon dat de beste man zijn ring droeg. Terwijl die bij het Sinterklaasjournaal toch nog steeds kwijt is. Zou rommelpiet dat trouwens hebben gedaan? Maar ze durfde het niet aan Sinterklaas te vragen. Wel de nodige foto’s geschoten natuurlijk. T was het daar niet mee eens. Thuis en het schoen zetten vindt hij prachtig, maar in het echt is het eigenlijk nog heel eng!Terugblik_48_Sinterklaas

Zondag vonden ze de DVD van Sinterklaas in hun schoen en beiden hebben hier echt ademloos naar zitten kijken. En we maakten een begin met de surprise, maar hier kan ik natuurlijk nog niet teveel van verklappen. Allemaal geheim!Terugblik_48

Woensdag gingen we verder met de surprise, A baalde, ze moest en leren voor een toets Aardrijkskunde en aan haar surprise werken, dus ze kon niet spelen. Ach maandag en dinsdag was ze beide dagen wel bij een vriendinnetje, dus volgens mij viel het wel mee met haar.

Donderdag had ik nog even een training AED/BLS. Dus ik mag weer een jaar lang reanimeren en een AED bedienen. Nu hoop ik dat overigens nooit te gaan doen hoor. Maar mocht het gebeuren, dan weet ik in elk geval wat te doen. En dat geeft toch een veiliger gevoel.

Zo de week is weer voorbij. Nog een paar keer Sinterklaas volgende week, en dan zal ik je volgende keer nog even bijpraten over pakjesavond denk ik.

En hoe was jullie week?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 27 Nov 2015

Logistieke puzzels kom je vaak tegen als moeder vind ik. Soms is het net een Gordiaanse knoop!

Marijke
Door

Marijke

op 27 Nov 2015

Nou dat kun je wel zeggen.. Maar het lukt altijd, in meer of mindere mate

Reactie plaatsen