15 januari 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1602

Hey Hanneke,

Zo dan zijn we alweer een week in 2016. En de eerste schoolweek is ook echt voorbij gevlogen. Ook hier zijn alle activiteiten weer gewoon gestart. Maar wat een regen is er ook gevallen zeg. Ik maakte ook nog wel een foto van een prachtige zonsopkomst. Een mooi puntje in deze natte week

De moestuin hebben T en ik overgeslagen. Met de komst van het nieuwe jaar hebben ook de nieuwe virussen hun entree gemaakt. Hopelijk zijn die eerder vertrokken dan 2016, want daarom deze week dus maar rustig begonnen. Een dagje thuis rommelen. Natuurlijk wel ’s middags naar de tennis met A. Maar dat was wel even voldoende.

Zaterdag stond ook nog in het teken van mama met een virus. De verkoudheid gaf wel weer wat lucht, maar een stekende hoofdpijn nam het over. Dus een dagje lekker spelen in en om het huis. Beetje buitenlucht en rustig aan. Kinderen speelden ook heel lief zelf. ’s Avonds zagen wij elkaar nog bij de verjaardag van broerlief en zijn vrouw. Maar hebben we elkaar niet gesproken.

Zondag ging manlief een halve marathon lopen. Heen reed hij mee met een kennis die hem ook ging lopen, dus wij haalden hem op. Het was de bedoeling dat we hem nog zouden zien finishen, maar dat was niet gelukt, want we moesten een stukje omlopen omdat er ook een wielerwedstrijd was. Was even zoeken waar we dan nu een sloot moesten oversteken. De kinderen renden natuurlijk ook even een stukje over een echte atletiekbaan heen. Als je er toch bent, dan moet je gewoon gebruik maken van de faciliteiten.
Terugblik 1602

Maandag de keuken maar weer eens een grote sopbeurt gegeven. Was hard nodig ook. De koelkast, afwasmachine, waterkoker etc. zijn allemaal weer schoon. Alleen aan de oven was ik nog niet toegekomen. Pff wat een werk altijd, zelfs als je het bijhoudt, vind ik het altijd nog een klus. Oh en daarna de kerstboom een nieuw leven gegeven. Althans, hij staat in de tuin nu en als het meezit, groeit hij daar weer lekker door. Ik had nog een mooi hoekje voor dit sparretje over.

Woensdag was het druk hier in huis. Neef T en neef K kwamen ’s middags gezellig spelen. Dat wilden ze al een tijdje zeker omdat ze wisten dat T het Super RC Racecircuit van Toettoet had gekregen. T wilde ook zijn andere speelgoed laten zien, maar neef T had daar geen oog voor. Hij zat al met Toettoet te spelen, daar kwam hij voor.

Donderdag had ik weer een herhalingsles EHBO. Geen foto van deze keer, hoewel dat best leuk was geweest, aangezien het onderwerp verbandleer was. Maar het maakt ook wat lastig foto’s met al dat verband.

Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 15 Jan 2016

Stoer dat je man een halve marathon heeft gelopen zeg! Goed gedaan. Wel jammer dat je hem niet zag finishen.

Marijke
Door

Marijke

op 15 Jan 2016

Ja dat was wel jammer inderdaad. Nou wie weet volgende keer

Reactie plaatsen