01 mei 2017 
in Shoppen
2 min. leestijd

GirlyStuff shawl winactie voor Moederdag (gesloten)

Laten we gelijk maar even met de deur in huis vallen. Je kunt vandaag een te gekke shawl winnen van GirlyStuff. En het mooiste je mag zelf kiezen welke! Moet je alleen wel dit artikel lezen.
GirlyStuff kennen we nu al enige tijd. Vorig jaar kwam deze leuke site vlak voor de mamabloggersdag op ons pad en mochten we al een leuk item weggeven. Toen voor je dochter. Maar omdat het bijna Moederdag is, heeft Margaret een superleuke actie. Alle shawls zijn nu goedkoper! En jij kunt er dus 1 winnen.

Wie is GirlyStuff?

GirlyStuff is de webshop van Margaret. Zij werd verliefd op de Noord Thaise stijl. De kleuren en de borduursels. En zij bracht dit naar Nederland. Prachtige rokken, baggy broeken. En allemaal voor zeer fijne prijzen.
Ook voor mama is er genoeg te kiezen. Fijne baggy broeken, leuk om te twinnen met je dochter als je er voor allebei 1 aanschaft. En dus voor jou ook deze fijne shawls.

Shawls

Shawls Girly StuffZelf heb ik een haat- liefde verhouding met shawls. Ik heb er best veel, vooral van die wollen wintershawls bij mijn winterjassen. Zonder heb ik het in vanaf de herfst tot ver in het voorjaar gewoon te koud en snel last van mijn nek. Maar de andere shawls zoals deze heb ik er nog lang niet genoeg. Alleen heb ik daar altijd het probleem mee, van hoe moet ik ze dragen? Ik loop er de hele dag aan te trekken om ze maar weer los te krijgen van mijn nek. Zit me al snel te strak, terwijl in de winter mijn favoriete kledingstuk een colltrui is…. Het zal wel een zomerdingetje zijn. Maar deze shawls zijn wel echt heel fijn. De shawls zijn gemaakt van organza en in paisley motief bedrukte tricot. Zacht en kreukvrij. En de afmeting van de shawl is 160 x 50 cm.

Girly Stuff favoriete shawlsHelaas kan ik niet meeloten met deze winactie. Maar die helderblauwe, roze of die donkerblauwe vind ik echt het mooist. Maar ook de andere kleuren zijn echt supermooi, soms is het ook maar net welke kleur je nog zoekt bij een outfit.

Winactie

Welke zou jij kiezen als je er een mocht uitkiezen? Je vind alle shawls hier: GirlyStuff; voor jezelf
Dat mag je ons laten weten in een reactie onder dit artikel of onder het bericht op de Facebookpagina van Mama’s met thee.
Natuurlijk like je onze Facebookpagina en die van GirlyStuff. We controleren dat ook. Bij twijfel wordt je uitgesloten van deelname, dus als je het niet openbaar hebt staan, laat het dan in de reactie even weten.
Omdat we wel willen dat de winnares de shawl voor Moederdag in huis heeft, is het een kortlopende winactie. Je kunt meedoen tot en met donderdag 4 mei 2017 23:59 uur. Wij maken dan vrijdag de winnares bekend, en houd dan je mailbox of je Facebook messenger goed in de gaten, want je moet dan vrijdag ook je adres gegevens al doorsturen. Alleen dan weten we zeker dat je moederdagcadeau op tijd in huis is.

Niet gewonnen?

Niet getreurd. GirlyStuff heeft zelf nu een kortingsactie lopen op de shawls, speciaal voor moederdag. Je kunt ze met € 5,- korting aanschaffen. Vanwege het versturen loopt deze actie eigenlijk tot en met 7 mei. Maar speciaal voor jullie kun je tot en met 14 mei (Moederdag) shawls bestellen met € 5,- korting. Hiervoor kun je de kortingscode thee2 gebruiken.

De winnares is bekend:

elisabeth maria martina
Gea
Door

Gea

op 01 May 2017

leuke winactie! graag de petrol shawl, die zou bij vele kledingstukken passen

xmodeorakelsx
Door

xmodeorakelsx

op 01 May 2017

Wat een leuke winactie! :)

Marijke
Door

Marijke

op 01 May 2017

Doe je mee?

xmodeorakelsx
Door

xmodeorakelsx

op 01 May 2017

Zodra we klaar zijn met klussen :)

xmodeorakelsx
Door

xmodeorakelsx

op 01 May 2017

en anders kopen we ook een sjaal, bedankt voor de link naar de site. We zien wel leuke dingen!

mirremeid
Door

mirremeid

op 01 May 2017

Ik vind de Shawl felroze geweldig, daar word ik helemaal blij van!

Melissa Van Stipdonk
Door

Melissa Van Stipdonk

op 02 May 2017

Wat gaaf. mijn dochter heeft al zo'n gezellige shawl en ik ben wel wat jaloers dus ik ga duimen dat ik deze win: fuchsia. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

Anita H.
Door

Anita H.

op 03 May 2017

Ik ga voor de turquoise.

Marian B
Door

Marian B

op 03 May 2017

Wat een mooie shawls en ook veel mooie kleurtjes. Ik heb altijd al zo'n moeite me kiezen... Denk dat ik voor de kleur Petrol ga, die kleur past het best bij mijn ogen ;-)

Celina
Door

Celina

op 04 May 2017

De shawl melon!

Cbdkl
Reactie plaatsen