31 maart 2016 
in Mama
2 min. leestijd

Op zoek naar een nieuwe serie op Netflix

Zoals velen in Nederland kan ik Netflix inmiddels niet meer wegdenken uit mijn huis. Op de tv, laptop, Ipad en zelfs op de telefoon staat het geïnstalleerd. Zo handig. Zeker met kinderen. Maar nu moet ik zeggen, niet alleen de kinderen, maar ook mama kijkt graag series. En dan moet je af en toe ook op zoek naar een nieuwe serie.

Al gezien

Netflix
Ik begon met Netflix avontuur met het opnieuw kijken van alle afleveringen van Homeland en ondertussen keek ik ook The Vampire Diaries maar even opnieuw vanaf het begin. Van dit laatste had ik er namelijk wel een aantal gemist. Natuurlijk wacht ik nu op het volgende seizoen op Netflix. Volgens de nieuwsbrief komt die dan eindelijk, dit kwartaal beschikbaar, maar is nog niet bevestigd. Ik kon me ondertussen nog prima vermaken met de spin off van The Vampire Diaries en 2 seizoenen van The Orignials zijn inmiddels ook helemaal gezien. En wat ik ook leuk vond, was Gossip Girl. Eenmaal begonnen, wilde ik meer van mijn dosis Upper East Side in mijn favoriete stad.
Maar na dat spectaculaire einde, moest ik toch weer op zoek naar een andere serie.

Fuller House

Vroeger vond ik Full House een leuke serie om te kijken. En ik las veel over de serie Fuller House die nu beschikbaar is op Netflix. Echter was mijn blijdschap van korte duur. Er is weinig verandert sinds de originele versie en ik vond het erg traag en slap. Waarschijnlijk was dat het vroeger ook, maar paste het beter in de tijd. Ik viel dus tijdens de eerste aflevering al letterlijk in slaap. En aflevering 2 heb ik maar niet meer opgestart.

Prison Break

Een andere goede kandidaat is Prison Break. Het lijkt al weer eeuwen geleden dat ik me naar huis haastte na het sporten om op de bank te ploffen en samen met manlief deze serie te kijken. Het zou heel leuk zijn om deze nog eens helemaal en dan niet de eerste minuten te missen. Maar alleen kijken, of samen met manlief? Hij vindt deze ook echt leuk, dus ik laat deze serie nog even links liggen. Toch ook leuk om samen nog een serie te hebben.

Teenwolf

Teenwolf heb ik me ook op mijn te kijken lijstje gezet, maar ik twijfelde. Nog een serie over weerwolven en bovennatuurlijke wezens. Leuk! Ben al fan voor ik de eerste aflevering heb gezien, nou ja, oké je weet het nooit, maar toch… Alleen was ik voor mijn gevoel toch nog toe aan een andere serie, dus Teenwolf blijft even staan op de lijst.

Reign

Reign
Josan schreef 7 redenen waarom je Reign zou moeten kijken. Dus ik heb deze direct op mijn lijst gezet. En een aflevering geprobeerd na mijn dutje tijdens Fuller House. Ik viel niet in slaap tijdens de pilot, maar mijn interesse was vanaf de eerste minuut gewekt. De pilot zat al vol met intriges, spanning, maar ook een prachtig kasteel en acteurs in prachtige kleding. Kortom verkocht. Inmiddels zit ik al in aflevering 10, en heb ik nog een half seizoen te gaan. En op 2 april verschijnt al seizoen 2. Ik kan nog even vooruit dus.

Welke serie kunnen jullie nog aanraden naar aanleiding van bovenstaande?

Josan
Door

Josan

op 31 Mar 2016

Hahaha ook helemaal hooked voor Reign. Echt een pareltje hé. Fijn dat deel 2 overmorgen verschijnt.

Marijke
Door

Marijke

op 31 Mar 2016

Ja echt geweldig! Bedankt voor je super tip!

Josan
Door

Josan

op 31 Mar 2016

Graag gedaan

Tamara
Door

Tamara

op 31 Mar 2016

Hoi! Heb je Orange is THE new black al geprobeerd?

Marijke
Door

Marijke

op 31 Mar 2016

Nee, die nog nooit. Zal er eens naar kijken. Dank je

Iris
Door

Iris

op 31 Mar 2016

Pretty little liars: lijkt aan de naam voor tieners maar is echt super pakkend en spannend (t/m) seizoen 6?Drop dead diva: advocaten serie, erg leuk kijkt lekker weg, niet heel hoogstaand of zoOnce upon a time: lijkt eerst beetje SF achting maar is t totaal niet, erg boeiende serie!Nashville: heerlijk drama en geweldige muziek!The client list: spannend, op een pikante manier (weer eens wat anders?)Breaking bed: heel wat anders, geen liefdes intriges etc maar echt wel hele goede serie! Echt eentje om met je vent te kijken.Dat is t wel even, je merkt: een echte 'seriekiller' spreekt hier?

Marijke
Door

Marijke

op 31 Mar 2016

Ja ik heb er nog een paar te gaan

Linda
Door

Linda

op 01 Apr 2016

Ohh ik kan je echt wekenlang kijkplezier door gaan geven nu, hahaha. Maar ik zou beginnen bij Suits en Drop Dead Diva als je advocatenseries leuk vindt. Erg leuk! Prison Break is ook geweldig dus als je die nog (af) moet kijken, zou ik dat zeker doen :)

Marijke
Door

Marijke

op 01 Apr 2016

Prison break wel al gezien, maar wil nog een keer helemaal opnieuw beginnen. Advocaten series weet ik niet. Zou het gewoon moeten proberen natuurlijk.

Marguerita
Door

Marguerita

op 01 Apr 2016

Ik kijk nu Suits :-) Drop dead Diva is ook erg leuk en Daredevil is een aanrader

elsbs
Door

elsbs

op 06 Apr 2016

Ik heb Netflix nog niet ontdekt toch maar is gaan kijken straks...

Marijke
Door

Marijke

op 06 Apr 2016

Ja ik vind het fantastisch! En je hebt geen gewone tv bijna meer nodig!

Anja
Door

Anja

op 29 May 2016

White collar. je komt hem bijna nooit tegen op de must see lijstjes, maar zeker de moeite van het kijken waard.

Marijke
Door

Marijke

op 29 May 2016

Ga ik zeker ook eens onderzoeken!

Reactie plaatsen