18 december 2016 
in Mama
2 min. leestijd

Feestdagen Swap

Oh wat was het vorig jaar leuk, toen we meededen aan de feestdagenswap met meerdere mamabloggers. Dus wat ons betreft mocht dat best herhaald worden. Nu kun je het hele jaar door wel ergens meedoen met een swap. Maar aangezien er nog steeds geen geldboom in de tuin staat, doen we dat maar even niet. Maar daarom is deze dus extra leuk. Een kerstpakket, samengesteld door een andere mama en blogger.

Ons swapmaatje

Al in september hebben we ons net als vorig jaar samen opgegeven. En begin oktober ontvingen we dan ook al een lootje. Tijdens de inkopen voor Sinterklaas konden we samen dan ook mooi even de inkopen doen.
Hanneke en ik samen op pad. Onze mama gaf ons veel ruimte met haar wensen, dus we konden helemaal los. “Disney, quote en grappige cadeautjes!” stond erop. En ze is moeder van 2 zoontjes. Een van 5 en een van 7.

Zo krijgt onze mama een heleboel met feestelijk papier ingepakte pakjes. De namen van de pakjes: “Puzzel place”, “Teatime”, “Jammie mammie”, “Sticky stickers”, “Disneys spaaractie” en “Frostie the snowman”. Wij hopen dat Martine van www.supermoms.nl ook heel blij is met de door ons gekozen cadeaus. Wil je zien wat er precies inzat? Lees dan zeker even haar blog.
onze-swap

Uitpakken

En dan is het eindelijk 16 december en mag iedereen uitpakken. Helaas wij nog niet. Wij zien elkaar 17 december pas. De 16e ging echt niet lukken. Jeetje nog een dag langer in spanning..
En dan is het eindelijk zover….uitpakken
We waren met de hele familie bij elkaar, want onze mama is jarig en in de avond gingen we met elkaar uit eten nog voor het 40 huwelijk van onze mama en papa. Het uitpakken van de swap was nog een extra feestelijke gebeurtenis zo.

Onze jongste en oudste mochten samen de doos pakken, een prachtige doos. En zo benieuwd wat er dan allemaal in zit. Als snel kwamen de prachtig ingepakte pakjes te voorschijn.
En dan gaat het snel, met 4 kinderen en twee mama’s zijn de pakjes zo uitgepakt. En wat een prachtige cadeaus, wat zijn we verwend. Dank je wel Saskia voor het samenstellen van dit prachtige pakket.swappakketcadeaus
Oh en ken je Saskia nog niet, moet je echt even gaan kijken op haar blog ook hoor! Ze plaatst hele leuke DIY en ook haar gratis boodschappen blogs zijn een aanrader om te volgen!

Nieuwsgierig

Ben je net als wij nieuwsgierig wat iedereen heeft gekregen en of iedereen net zo blij is als wij? Dan kan je via de linkjes door naar ieder blog. Even gezellig bloghoppen en genieten van alle leuke pakketten! Doen hoor!
En als laatste nog even een klein bedankje voor Linda voor het organiseren van deze wederom leuke swap. Volgend jaar weer?

Wat zat er in jouw kerstpakket?

Saskia's wereld
Door

Saskia's wereld

op 18 Dec 2016

Graag gedaan. Leuk om te lezen dat jullie er blij mee zijn. Ik ben zelf ook erg verwend met een mooi pakket.

Marijke
Door

Marijke

op 18 Dec 2016

?

Martine
Door

Martine

op 18 Dec 2016

Wat leuk dat Saskia jullie had!! En wat een leuke kado's idd! En jullie nogmaals bedankt voor het pakket; ik ben ook heerlijk verwend! We zouden vaker zo'n swap moeten doen ;)

Marijke
Door

Marijke

op 18 Dec 2016

Graag gedaan! Was erg leuk om voor je te shoppen!

mamasliefste
Door

mamasliefste

op 18 Dec 2016

Leuk om de unboxing overal terug te lezen en jullie zijn ook zeker verwend Ik ga snel kijken wat jullie hebben opgestuurd

Marijke
Door

Marijke

op 18 Dec 2016

Veel plezier! Het is echt leuk zo'n rondje hoppen

volgmama
Door

volgmama

op 19 Dec 2016

Zo dat was een volle doos haha. Leuk! Fijne feestdagen alvast :-)

Marijke
Door

Marijke

op 19 Dec 2016

Jij ook fijne feestdagen!

Reactie plaatsen