19 december 2015 
in Mama
2 min. leestijd

Mamaswap feestdagen

Het was al in oktober dat er in een Facebook groep met allemaal mamabloggers een oproep werd gedaan. Wie doet er mee met de feestdgenswap voor mamabloggers. Een swap is eigenlijk niets anders dan lootjes trekken en voor elkaar volgens een afgesproken budget een pakket samenstellen. Wij checkten eerst even of wij wel samen mee konden doen.

Anders had waarschijnlijk maar 1 van ons mee gedaan, maar wij vonden het heel leuk om samen te gaan bedenken wat we konden doen en natuurlijk de uitdaging te bieden om een cadeaupakket voor 2 samen te stellen. Dat was geen enkel probleem, dus wij schreven ons in.

Ontvangen lootje

Eind oktober ontvingen we ons lootje al. En de verzending is pas tussen 5 en 10 december. Dat is nog een hele lange tijd om je mond te houden. Maar dan kan je wel makkelijk je swapmaatje gaan volgen op social media, zonder dat het al te veel opvalt. Wij kregen het lootje van Nathalie, de mama achter volgmama.nl. En met haar opgegeven kernwoorden, en natuurlijk het spieken op social media gingen wij aan de slag.
Een hele kleine preview, want als je precies wilt weten wat wij voor haar deden, moet je echt even op haar eigen blog gaan kijken. Wij kunnen dat natuurlijk niet voor haar verklappen….mamaswap feestdagen

Post

Woensdag 9 december stond dan toch nog wel onverwacht de postbode met een mooi pakket voor de deur. Gelukkig zagen wij elkaar diezelfde middag in de sporthal, dus we hoefden niet lang te wachten voor we konden uitpakken.
Hoewel, wij uitpakken… met 4 kinderen die ook in de sporthal waren, en heel nieuwsgierig waarom hun mama’s samen een cadeau kregen, viel er voor ons weinig uit te pakken en hebben wij vooral genoten van de kinderen en hun enthousiasme.
Nadat de verpakking van de doos eraf was, zag Marijke direct van wie het pakket af kwam. Een achternaam met woonplaats op een oud adreslabel was voor haar genoeg om de connectie te maken. Ja soms onthoud je de gekste dingen hè.

Even een sleutel erbij om de doos verder op te maken en er kwamen allemaal leuk in gepakte cadeaus uit. Wat een feest!mamaswap feestdagen
Op de kaart lazen we dat Monique van Moonoloog inderdaad de afzender is. En Monique heeft echt ontzettend haar best gedaan. In de doos zat:
Een heel leuk dienblad met de tekst: “This home runs on love, laughter, and cups of strong coffee. Monique had er een leuk stickertje overheen geplakt met daarop “Of thee natuurlijk”.
Er zaten 2 verschillende soorten thee in, die wij nog niet kenden. Pruim vanille smaak en een rode met frambozen, cranberry’s  en kersen. Ze ruiken echt heerlijk en worden binnenkort geproefd. En dochter A is er ook heel blij mee. Ze spaart theezakjes en deze theezakjes heeft ze dus ook nog niet, dus die kunnen bij haar verzameling.
Iets lekkers bij de thee zat er natuurlijk ook bij. Een groot stuk marsepein. Lusten we graag, dus werd ook verdeeld. En gezellige servetten. Die kunnen we ook altijd goed gebruiken.
Ook voor de kinderen zat er een kleinigheidje in. De jongste twee vonden dat prachtig en gingen er mee aan de haal.

Dus Monique, bedankt voor dit fantastische pakket!

Linda
Door

Linda

op 19 Dec 2015

Leuk, was erg benieuwd naar hoe Monique dit zou oplossen maar zo te zien prima geslaagd! Gezellig dat jullie samen meededen.

Marijke
Door

Marijke

op 19 Dec 2015

Ja Monique had het echt geweldig gedaan!

jansyluvzu
Door

jansyluvzu

op 19 Dec 2015

Wat zijn jullie goed verwend door Monique! Gaaf!

Marijke
Door

Marijke

op 19 Dec 2015

Ja he! Was echt geweldig gedaan

VolgMama
Door

VolgMama

op 20 Dec 2015

Jullie hebben ook erg leuke cadeautjes ontvangen! Thee en marsepein, goede combinatie :-)

Hanneke
Door

Hanneke

op 20 Dec 2015

Zeker weten.

Monique
Door

Monique

op 20 Dec 2015

Ahh wat leuk om te lezen en de foto's erbij te zien! Ik vond het erg leuk om voor jullie aan de slag te gaan en ben heel blij dat jullie het leuk vinden! :)

Feestdagen Swap – Mama's met thee
Door

Feestdagen Swap – Mama's met thee

op 18 Dec 2016

[…] wat was het vorig jaar leuk, toen we meededen aan de feestdagenswap met meerdere mamabloggers. Dus wat ons betreft mocht dat best herhaald worden. Nu kun je het hele […]

Reactie plaatsen