16 november 2015 
2 min. leestijd

Antikal

Via lekkerinhetleven.nl werd ik ambassadeur voor Antikal Fresh. Dat betekent dat ik 2 stuks Antikal Fresh toegestuurd kreeg en een aantal hulpmiddelen om in de maand oktober de boodschap van Antikal uit te dragen. Natuurlijk heb ik dat toen gedaan, maar ook hier is een review zeker op zijn plaats.

Aan het begin van de testperiode kreeg ik een Antikal spray en een gel opgestuurd. 1 om te houden en zelf te testen en 1 om weg te geven. Dus hier kon ik mooi Hanneke ook blij maken met een testfles en konden we samen testen.Antikal Fresh

Water testen

Eigenlijk was het onnodig om het water te testen. Als ik naar mijn kraan in de badkamer keek, dan zag je wel dat er genoeg kalk in het water zit hier. En de test bevestigde dit ook.Water testen

Kraan ontkalken

Tijd voor de schoonmaak. Voor ik deze Antikal kreeg, gebruikte ik meestal azijn voor het ontkalken, maar helaas niet met het gewenste effect zoals je ziet op de foto. De Antikal Fresh spray is heel handig in gebruik. Even sprayen, kort in laten trekken, afspoelen en klaar! En zie hier het glimmende resultaat!Glimmende kraan

En de geur is ook nog eens lekker! Veel beter dan de azijn die ik gebruikte in elk geval. ……

Heldere douchedeuren

Hanneke nam de douchedeuren thuis onder handen. Voor haar stond Antikal voorheen bekend als een minder prettig product. Bij de spuitbus die ze wel eens gebruikte, kreeg ze het snel benauwd. Bij de gel had ze daar geen last van.
En hoe beviel de gel verder?  Deze Antikal Fresh gel stinkt niet en verwijdert de kalk inderdaad moeiteloos.

antikal

De gel was wel wat aan de dunne kant, want hij liep wel snel van de deurtjes af. Een gel mag dan ook best iets dikker zijn.

Conclusie:

Wij zijn allebei zeer tevreden over Antikal Fresh en dat hebben we samen met kortingsbonnen en water testjes ook aan bekenden verteld.
De laatste vier watertestjes zijn met A mee naar school gegaan. Konden ze in de klas ook nog even het experiment doen. Een leuke afsluiter nog na de Kinderboekenweek.

Ken jij Antikal Fresh al?

Reactie plaatsen