18 september 2016 
2 min. leestijd

'Get to know your readers’ tag

Hallo lezers,

Bijna elke zondag plaatsen wij een tag waarin wij vragen beantwoorden over ons. Maar wij zijn eigenlijk heel nieuwsgierig naar jullie. Naar elk van jullie. Daarom schrijven wij vandaag maar een klein stukje in deze tag. En wij willen vragen om jullie antwoorden. Laat je wat van je horen in een reactie? Dat vinden wij heel leuk.

Deze tag is bedacht door www.style-remains.nl die dus ook heel nieuwsgierig was naar wie er allemaal meelezen op het blog. Wij hebben er een paar vragen uitgehaald omdat wij hem net iets te lang vonden anders.

Hoe heet je en hoe oud ben je? 

In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?

Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?

Wat zijn je hobby’s en interesses?

Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?

Heb je zelf een blog of website?

Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?

Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?

Wat zou jij nog van ons willen weten?

Marijke

Nou ik ben Marijke, 39 alweer. Getrouwd en samen hebben we een koningskoppel. De oudste uit 2007 en de jongste uit 2013. Ik kan mezelf helaas niet omschrijven in een paar zinnen, ik ben daarvoor te lang van stof en heb de neiging dan vooral de minpunten te bedenken ?. Als ik er tijd voor wil maken, dan vind ik tennissen leuk, maar bloggen en lezen vind ik ook heerlijk. Ik hoop ooit geld genoeg te hebben omdat gewoon elke dag op een terras aan het strand te kunnen doen. Bloggen doe ik hier en zelf volg ik graag blogs waar je de persoonlijkheid van de eigenaar ziet. Dus geen reviews van producten zonder de persoonlijke beleving, of in elk geval persoonlijke foto’s. Die stralen zoveel meer uit dan een productfoto. Maar het meest blijven de persoonlijke verhalen hangen. Je leert een blogger en gezin dan “echt” kennen.

readerstag

Hanneke

Ik heet Hanneke en ben 37 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen in basisschoolleeftijd. Ik ben een creatieve. leergierige verpleegkundige met een chronische ziekte. Ik knutsel graag, wandel met de hond en help mijn kinderen met school en sporten (badminton). Mijn levensmoto is: Je mag jezelf zijn, er zijn al andere genoeg. Mijn blog weten jullie al want anders was je hier niet beland. Ik volg ook zelf heel veel blogs. Ik vind het leuk om de gedachten van andere te lezen, nieuwe ideeën op te doen en ook te lezen dat een ander het ook niet zo makkelijk heeft. Iets wat met alle social-media niet altijd opvalt want wie zet er nou zijn ontplofte huiskamer op instagram? Een moeder met een blog doet dat soms wel, die laat zien dat de wereld niet perfect is, ook niet hoeft te zijn. En dat vind ik fijn om te weten.

Zo dat waren wij. Nu jullie!

Tamara TS
Door

Tamara TS

op 21 Sep 2016

Wat een leuke tag!!! Hoe heet je en hoe oud ben je? Ik heet Tamara en ik ben nog eventjes 33. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)? Ik ben bijna 4 jaar getrouwd. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen? Poeh, dat is altijd een lastige. Ik hou ontzettend van honden, ik heb gewerkt als piercer, ik ben nu al sinds 2006 thuis omdat ik ziek ben, ik ben meestal vrolijk, ik kan heel erg eigenwijs zijn. Wat zijn je hobby’s en interesses? Bloggen, lezen, schaatsen, shoppen, naaien en eigenlijk nog wel vanalles. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi? Parvi Sed Magni : Klein maar dapper. (Staat tegenwoordig ook op mijn been. ) Heb je zelf een blog of website? Yup, Mara Tegendraads. Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt? Begonnen als tijdverdrijf, nu voor de gezelligheid. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant? Iemand met een eigen mening die iets anders te vertellen heeft dan de rest. Wat zou jij nog van ons willen weten? Wat zouden jullie doen als jullie een dagje onbeperkt mogen kiezen wat jullie willen doen?

Reactie plaatsen