13 november 2015 
2 min. leestijd

Terugblik #46

Ha zus,
Heb jij ook het gevoel dat de weken voorbij vliegen? Morgen komt Sinterklaas al weer aan, dus voor we het weten is het kerst. Ondanks of misschien wel doordat het buiten nu echt herfst is geworden, hadden we weer een hele drukke week. En de eerste feestdag van het jaar hebben we nu ook al weer gehad.

Vrijdag begonnen T en ik gewoon in de moestuin. Het zou droog blijven, maar helaas, je kan miezer niet zien op buienradar hè. Dus stonden we in de miezer. Maar het was niet echt koud en het werd steeds weer droog, dus uiteindelijk hadden we een heerlijke ochtend. Blaadjes harken, om te composteren, slakjes vangen uit de kolen, T vindt het allemaal even leuk.

’s Avonds keken we natuurlijk met A naar de finale van K3zoektK3. Superspannend, want natuurlijk moesten hier onze favoriete meisjes wel winnen he! Gelukkig kunnen we nu zeggen dat wij dus heel blij zijn met de keuze van Klaasje, Hanne en Marthe. Deze dames zijn al weken onze favorieten.

Zaterdag hebben we heel hard gewerkt, want de lampionnen moesten worden geknutseld. Bij A op school doen ze dat maar tot en met groep 4. En T zit natuurlijk niet op een school. Ze zijn wel echt heel leuk geworden.

Maandag begon dan ook de spanning van de Sinterklaasperiode. Met gespannen gezichten zaten ze klaar voor de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. A gelooft echt nog en T vindt het vooral spannend omdat zijn grote zus het zo spannend vindt. Maar hij is overtuigd zodra de Zwarte Pieten en Opa Piet (zo noemt hij Sinterklaas) in beeld verschijnen.Terugblik_46

Dinsdag waren we uit eten, om de 30ste verjaardag van tante P en tante E te vieren. Wat een prachtige entourage vonden de kinderen de plek waar we zaten. Een boom met allemaal lichtjes. En zelf kiezen wat je wil eten en drinken.
En natuurlijk wil ik je even laten meedelen in het heerlijk bord met patisserie. Ik kon het echt niet laten liggen hoor.
T was niet helemaal lekker, veel last van buikpijn. En zodra we thuis waren, moest hij spugen. Hij gaf het in de auto al aan. Als je niet lekker bent, dan helpt er niet veel tegen wagenziekte. Maar gelukkig redde hij het tot thuis.Terugblik_46

Woensdag natuurlijk Sint Maarten. Bergen snoep hebben ze weer opgehaald. Dus dat hoeven we voorlopig niet meer in te slaan. En met Sinterklaas nog voor de boeg, hebben we al weer genoeg suiker voor de rest van het jaar denk ik. Gelukkig was het ook heel fijn loopweer. En het was weer gezellig in de straat. Volgens mij nog drukker dan andere jaren.Terugblik_46 Sint Maarten

En hoe was jullie week?

Huisvlijt
Door

Huisvlijt

op 13 Nov 2015

Gelukkig dat hij niet in de auto hoefde te spugen!

Marijke
Door

Marijke

op 13 Nov 2015

Nou daar was ik zeker blij mee. Dat schoonmaken is echt mijn hobby niet

Reactie plaatsen