30 oktober 2015 
2 min. leestijd

Terugblik week #44

Ha Hanneke,

En zo zijn we al weer bijna een week naar school geweest na de herfstvakantie. En het is vol op herfst. Stiekem ben ik al vooruit aan het denken over de feestdagen die er aan komen. Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst. Maar nog even geniet van de herfst nu. We hadden deze week weer een flink aantal mooie dagen, en we hebben het reuze druk gehad.

Vrijdag gingen we met zijn drieën naar de moestuin. A twijfelde of ze zin had, maar uiteindelijk had ze de grootste lol en heeft ze nog hard gewerkt ook. Heerlijk buiten, en het was heel mooi weer. En na een ochtendje buiten spelen en werken, ben je moe. Dus T sliep voor het eerst deze week weer even tussen de middag. En direct ook heel lang.Terugblik_44_Vrijdag

We merken ook echt dat T weer een stukje groter is geworden (bij baby’s noemen ze dat een sprong, nou hij kan het nog steeds hoor). De terug naar mama fase is weer voorbij, hij speelt weer alleen en kan nu ook echte puzzels maken. Nou ja, als het niet lukt, klimt hij er wel even voor op tafel.Terugblik_44_zatzon

A en ik mochten zondag naar Disney in concert in het Ziggo Dome. We kregen dit cadeau van P en E. Inclusief treinkaartjes en een drankje. Wat een mooie show en we hadden prachtige plaatsen. Echt een leuk uitje om weer eens iets alleen met A te doen.
Wel even wennen dat het echt donker was toen we buiten kwamen, brr die wintertijd is niets voor mij hoor. Ik heb het liever ’s avonds licht.Terugblik_44_Disneyinconcert

Verder was het een redelijk normale week. We knutselden met kastanjes, ja het is tenslotte nog steeds herfst. En we vonden een paar hele mooie kastanjes, dus moesten we daar natuurlijk iets moois mee maken, vonden de kinderen. A kwam er zelfs speciaal voor thuis spelen in plaats van met een vriendinnetje.Terugblik_44
We vierden ook de verjaardag van oma. A helemaal blij, ze mocht ook weer eens fietsen in het donker. En T wil dan graag met de “hif”. Ach het is maar naar de eerste verdieping.
Samen met oma en opa ging T naar de smurfendisco (voor kinderen tot 5 jaar) in het wijkcentrum hier in de wijk. A mocht als grote zus ook mee natuurlijk. En ze hebben een heel leuk uur gehad met oma en opa. En ik had heerlijk een uurtje helemaal voor mezelf. Genieten hoor!

En hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 30 Oct 2015

De herfstvakantie was weer voorbij en alles ging weer gewoon z'n gangetje. En dat vond ik heerlijk. Goede week gehad dus.

Marijke
Door

Marijke

op 30 Oct 2015

Goed om te horen!

marjons
Door

marjons

op 01 Nov 2015

Leuk zo'n uitje met je dochter. Onze herfstvakantie zit er nu ook op en morgen weer voor de klas staan en de oudste naar school en de jongste naar oma.

Marijke
Door

Marijke

op 01 Nov 2015

Helaas ?. Op naar de kerstvakantie nu

Reactie plaatsen