06 oktober 2017 
1 min. leestijd

Terugblik #1740

Hoi zus,

Weer een zieke hier in huis! En verder was het eigenlijk ook wel een bijzondere week. We gingen in huis namelijk voor tropische temperaturen, een dag zonder internet en natuurlijk de staking.

Allereerst begonnen we de week met de verwarming. De thermostaat had het namelijk begeven. Vrijdag deed hij het nog wel, maar dat ding gaf aan dat het zo’n 40 graden in huis was. Niet echt aannemelijk. Ik dacht nog ik moet er een foto van maken, leuk voor in de terugblik, maar vergeten.

Omdat het wel wat kil was in huis hebben we ’s avonds gewoon lekker de open haard aangezet.Terugblik_1740

Zaterdag gaf de thermostaat 48,5 graden aan en vlak erna alleen nog 2 streepjes. Had ik nu maar die foto gemaakt. Maar goed, even een nieuwe gescoord. De goedkoopste met programma die we konden vinden, die doet het tenminste ook met onze oudere ketel.

T gaf aan dat hij niet lekker was, en viel ook beneden in slaap. Terugblik_1740Hij had ook ineens flink koorts. Gelukkig sliep hij met een paracetamol wel prima en heeft hij niet eens gemerkt dat de oppas kwam. Wij hadden namelijk een feestje van een Abraham. Een van R zijn tennis en hardloopmaatjes heeft deze respectabele leeftijd behaald.

Zondag bleef ik dus thuis met T. En ging R alleen mee met A naar de tennis. De rest van de dag dus niets gedaan. Behalve op de bank hangen met een ziek jongetje dus.

Maandag was T nog niet fit, dus hij mocht een dagje thuisblijven. Lastig werken toch weer met een kleuter die steeds aandacht vraagt. En zo verliep ook de dinsdag. En dat was in de middag lastig. Het internet lag eruit. En wat moet je dan toch doen als je niet fit bent. Geen Netflix in elk geval.
Gelukkig was hij woensdag wel fit genoeg om een halve dag naar school te gaan. Terugblik_1740De kinderboekenweek werd weer fantastisch geopend door de leerkrachten. Check het filmpje maar.

En donderdag sloten we de dag af met de stakingsdag. Kinderen vrij en de leerkrachten naar Den Haag. Terecht, maar voor deze ziekenboeg wel lekker tussendoor. Zeker met de storm, wij hoefden heerlijk de deur niet uit.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen