22 september 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1738

Hey zus, welkom in onze ziekenboeg! Ja ik denk toch dat we de week zo het beste kunnen omschrijven. Ondanks dat hebben we toch nog wel wat dingetjes gedaan. Maar eigenlijk ook heel veel niet gedaan. Hoe lang mag hoesten eigenlijk duren?

Vrijdag startten we de week met een les over bijen in de Heimanshof. Ik ging met A mee om te rijden en daar ter plekke een groepje te begeleiden. Leerzaam, want ook al denk je aardig wat Biologie gehad te hebben, hoe de levenscyclus van een bij is, wist ik echt niet.Terugblik_1738

Van het weekend heb ik weinig foto’s. Hoestend en proestend bleven we eigenlijk veel thuis, uitrusten van niets eigenlijk. Ook geen zin om tot onze knieën bij de appelpluk in de modder te staan, dus dat doen we een andere keer nog wel.

Maandag was een normale dag, na school moest ik even het fietsstoeltje opnieuw op de fiets zetten. En T maakte van de gelegenheid gebruik om de fietsbanden even allemaal op te pompen.

Terugblik_1738 Dinsdag begon ook A ziek te worden. Geen gehoest, nou ja wel wat, maar de buikgriep overheerst het gehoest. Zij bleef dus alleen thuis, voor het eerst. Met T maakte ik foto’s voor een blog over zijn nieuwe schoenen en jas. En dit leuke beestje kwam even met ons knuffelen. Zo’n lieve foto, dat hij toch ook echt even een plek verdiend in de terugblik.

Terugblik_1738
‘S avonds bezocht ik de ouderavond van groep 7, een pittig jaar! Ze moeten dit jaar weer veel doen!Terugblik_1738

Woensdag had T een vriendinnetje mee naar huis. Omdat het heerlijk weer was, speelden ze veel buiten. En of ik dan wel even een foto kon maken van de sprinkhaan.Terugblik_1738

En de week sluiten we af met een studiedag, voor de leraren, dus de kinderen waren allebei thuis. Gezien het feit dat we nog steeds niet fit zijn, deden we erg weinig. Lang leve de IPad!

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen