21 maart 2016 
in Review
2 min. leestijd

Aardbeien met slagroom en pink passion

Ik moet zeggen zo vroeg in het voorjaar, klinkt me dat heerlijk zomers in de oren. Aardbeien met slagroom horen bij de zomer, en Pink Passion klinkt als een vrolijke cocktail met een parapluutje erin. Helaas mis! We hebben het hier over thee!

Theefeest

Afgelopen voorjaarsvakantie hadden wij een theeproeverij met onze kinderen. Een echt theefeestje met wat lekkers, mugcakes, en heerlijke thee. Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over deze thee met prachtige namen die mij direct meenemen naar warme zonnige dagen.

Cupkes thee

vlnr: rooibos met sinaasappel, Kiss the girls en Aardbeien met slagroom

Kinderthee

Van Cupkes kregen we uit de serie Kekke kinderthee twee fantastische smaken opgestuurd.

Onze dames kozen direct voor de smaak Aardbeien met slagroom. Een biologische thee met stukjes appel, rozenbottel schilletjes, hibiscus bloemblaadjes, rozenblaadjes, natuurlijke aroma’s, stukjes aardbei en vanille.
Zodra je de zak openmaakt ruik je de zoete geur en zie je de prachtig grote stukjes van de thee.

De thee kleurt ook in de glazen prachtig roze. Over de smaak waren de dames ook zeker te spreken. Veel lekkerder dan gewone thee. Cupkes Aardbeien met slagroom

Daarnaast kregen we ook de rooibos met sinaasappel. Q is dol op rooibosthee en koos dus ook direct deze om te proberen.
Zoals de naam al zegt zit er in deze biologische thee rooibos, sinaasappel schil, natuurlijke aroma’s.
Zodra je de verpakking opent is al duidelijk met welke thee je te maken hebt. Zonder twijfel, sinaasappel. De rooibos thee is heel fijn, dus handig om een in een theezakje te stoppen als je er net als ons niet van houdt als er stukjes in je thee drijven.
De thee kleurt mooi in een warme oranje kleur, passend bij de smaak. Cupkes Rooibos met sinaasappel

Thee voor mama

Natuurlijk hadden wij deze thee samen met de kinderen kunnen drinken, maar van Cupkes kregen we ook nog een paar andere soorten opgestuurd.
Kiss the girls is een blend van groene thee, cranberries en aardbeien. Groene thee moet je niet maken van kokend water, maar het water even laten afkoelen, anders wordt groene thee wat bitter. Maar door de zoetheid van deze thee viel ons dat alleen bij het laatste slokje op. Ja we hadden even niet goed opgelet en het thee-ei te snel in het water gedaan. Conclusie een heerlijke thee voor een verwenmomentje. En ook nog gezond!Cupkes Kiss the girls

We probeerden ook Pink passion. Op dit moment direct mijn favoriete thee. In deze thee vind je zwarte Darjeeling himalaya, China Oolong, Gunpowder (groen), natuurlijke aroma’s hele frambozen, stukjes perzik, acerola. Waarom deze favoriet is, waarschijnlijk heeft het er mee te maken dat de basis van deze thee zwarte thee is. En wij zijn beiden dol op zwarte thee.
Cupkes Pink Passion

De Ceylon orange pekoe moet nog uitgebreid getest worden, maar ik vertrouw erop dat ook deze thee geweldig is na het proeven van die andere smaken.

Theeproeverij

Ben jij ook benieuwd naar al deze verschillende theesoorten. Organiseer dan zelf eens een lekkere theeproeverij. Een heerlijk moment voor jezelf, een vriendin of met je kinderen. Cupkes helpt je hierbij. Je kunt voor €5,- al een theeproeverij bestellen. 5 soorten thee, waaronder 3x kinderthee en 2 voor jou en een extra verrassing erbij! Wij zeggen doen!

Welke thee van Cupkes wil jij wel eens proberen?

Rebecca Denise
Door

Rebecca Denise

op 21 Mar 2016

Oeh Kiss the Girls klinkt ontzettend lekker! Ik ben gek op losse thee!

Marijke
Door

Marijke

op 21 Mar 2016

Het is echt een aanrader!

Yvonne
Door

Yvonne

op 22 Mar 2016

Goh, ik krijg meteen weer zin in een kop thee. Ik wist niet eens dat er kinderthee bestond, wat leuk. Mij lijkt de groene thee met aardbeien en cranberries erg lekker!

Marijke
Door

Marijke

op 22 Mar 2016

Lekker een kop thee erbij nemen! Geniet ervan.

Favoriete theemomentje van Marijke – Mama's met thee
Door

Favoriete theemomentje van Marijke – Mama's met thee

op 02 Apr 2016

[…] absolute aanrader. Maar ook kamillethee hang ik vaak in mijn theekopje. Mijn nieuwste favoriet is Pink Passion van Cupkes. Voldoende keuze om regelmatig te wisselen of de thee aan te passen aan het tijdstip van […]

Testpanel Kinderthee – Mama's met thee
Door

Testpanel Kinderthee – Mama's met thee

op 16 Jan 2017

[…] mochten al eens Kekke kinderthee van Cupkes proeven. Met 2 mama’s als theemutsen, komen de kinderen er inderdaad ook gewoon niet onderuit […]

Reactie plaatsen