03 november 2016 
1 min. leestijd

Even opwarmen en opfleuren

Wat is het koud geworden ineens hè. Van 30 graden half september naar gewoon herfst. Heerlijk om de Even opwarmen van Pickwick te testen.
In mijn review van “Even verwennen” en “Even bijkomen” schreef ik dat mijn supermarkt ze niet verkocht. Pickwick stuurde mij daarom de andere twee varianten toe! Echt heel lief!
En inmiddels heb ik ze getest. Of ze net zo lekker zijn als de eerste twee? Ik zal het je vertellen.

Even opwarmen

even-opwarmen
Als eerste koos ik de variant met gember. Het was een koudere dag en ik vond het daarom wel een passend moment. Ook was dit degene waar ik van dacht, Hmm wat zal ik hier van vinden. Ik ben niet heel dol op de smaak van gember. Maar een onterechte vrees. Wederom een schot in de roos van Pickwick, want even opwarmen warmt je echt lekker op. De smaak van gember combineert heerlijk met de rooibos en de kaneel. De mooie rode kleur van de rooibos geeft nog extra warme sfeer aan deze thee. Na een koude ochtend, uurtje kleumen in de speeltuin of wellicht wel het bos, een heerlijke thee om weer warm te worden. Of gewoon omdat je op de bank zit met een boek, of Netflix en de storm buiten raast en de regen tegen de ramen slaat. Ja dat is ook een juist moment voor deze thee.

Even opfleuren

even-opfleuren

Vrolijkheid nodig? Iedereen heeft wel eens zo’n dag dat je gewoon niet helemaal vrolijk bent. Dan ben je met even opfleuren dus aan het juiste adres. Een groene thee als basis met rozenblaadjes en framboos. Deze geur doet je zeker al opfleuren. De warme geur van rozen doet mij denken aan de zon op een roos in de tuin, terwijl je daar zit te genieten van de zon en een kop thee. Nou ik kan je zeggen alleen van die gedachte kan ik al blij worden. Zo ben je direct weer uit je herfstdip.
De smaak van de thee was wat minder uitgesproken, maar door de geur heb je meer dan genoeg smaakbeleving, en is een uitgesproken smaak wellicht zelfs een beetje te veel van het goede.

Even Pickwick

Bedankt Pickwick voor het toesturen van de missende 2 smaken. Ik heb er al van genoten, maar dat worden nog vele heerlijke koppen thee deze herfst. En dat telt natuurlijk voor alle vier de smaken uit deze serie.

Welke thee is jouw favoriet?

Bananenthee – Mama's met thee
Door

Bananenthee – Mama's met thee

op 07 Mar 2017

[…] deze in de kinderthee ook heerlijk zullen smaken. Nu alleen nog even op zoek, want net als met de Even… serie, zijn niet alle smaken in mijn supermarkt te […]

Gember, kaneel en kurkuma thee van Celestial – Mama's met thee
Door

Gember, kaneel en kurkuma thee van Celestial – Mama's met thee

op 20 Jul 2017

[…] kaneel en kurkuma (20%). Een deel van de ingrediënten komt daardoor wel overeen met de variant van Pickwick Even Opwarmen. Dus in mijn hoofd ben ik direct hiermee aan het vergelijken. Met als grote verschil dat deze voor […]

Reactie plaatsen