29 september 2016 
1 min. leestijd

Bijkomen en verwennen

Bijkomen, verwennen, opfleuren of opwarmen. Natuurlijk heb ik het over de nieuwste serie thee van Pickwick. De reclames zag ik wel al enige tijd voorbijkomen. Maar door de vakantie, daarna weer in het ritme komen en daarna die paar hete dagen half september werd deze serie thee al weer snel vergeten.

De supermarkt werkte overigens ook niet mee. Ze verkochten er maar 1. Maar inmiddels heb ik er 2 van de 4 in mijn bezit en geproefd. Het nadeel is dat ik nu extra benieuwd ben naar de andere twee uit de serie. Maar die komen dan gewoon wat later….

Even bijkomen

pickwick_even-bijkomen
De eerste die ik probeerde was de Even bijkomen. Na een dag hard werken in huis en voor de zaak, kinderen entertainen en nog veel meer. Dus even bijkomen leek me een goede keuze voor een heerlijk kopje thee. Met de zomer nog in het achterhoofd een prima keuze. Een groene thee met de frisse smaak van citroen en munt. Beide smaken overheersen niet. Eigenlijk perfect in balans. Ik ben namelijk niet de grootste fan van munt in je thee. Een verse muntthee vind ik ook alleen lekker als ik de munt zelf mag plukken. Verser dan vers dus. Maar terug naar deze combinatie. Je proeft de munt niet sterk, de groene thee en de citroen wat meer, maar zoals ik hierboven al zei, een perfecte balans voor een frisse thee. Ideaal voor de warmere nazomer dag of natuurlijk de groene thee liefhebber.

Even verwennen

pickwick_even-verwennen
Even verwennen was daarna aan de beurt. Met de herfst in aantocht was ik het meest nieuwsgierig naar deze variant. Kaneel en thee horen bij de herfst en de combinatie met de blauwe bosbes maakt de thee interessant. Dit keer dus een zwarte thee (blijft mijn favoriet). Daardoor de duidelijke herkenbare theesmaak van Pickwick. De kaneel en blauwe bes proef je beide even goed. En die smaken combineren ook fantastisch. Dus ook deze thee is voor mij een echte topper. Heerlijk voor de toch nog zomerse herfstdagen die we hopelijk nog gaan krijgen. Je krijgt hier echt het gevoel van dat je jezelf even verwend.

En stiekem wordt ik dus alleen maar nieuwsgierig naar de twee varianten die ik nog niet te pakken heb kunnen krijgen. Zodra ik ze heb gevonden, zal ik ze zeker voor jullie proeven en laten weten of ik over die twee net zo enthousiast ben als van deze twee!

Mama's Jungle
Door

Mama's Jungle

op 29 Sep 2016

Lekkere theetjes. Proost ?

SoBeautyWomen
Door

SoBeautyWomen

op 29 Sep 2016

Fijne review! Denk dat ik ze ook maar ga scoren ?

Even opwarmen en opfleuren – Mama's met thee
Door

Even opwarmen en opfleuren – Mama's met thee

op 03 Nov 2016

[…] half september naar gewoon herfst. Heerlijk om de Even opwarmen van Pickwick te testen. In mijn review van “Even verwennen” en “Even bijkomen” schreef ik dat mijn supermarkt ze […]

Reactie plaatsen