23 september 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1638

Ha zus,

Spannend hoor je oudste alweer in groep 8. We wandelen zo ongemerkt zo de puberteit binnen. Wat gaat het toch snel. Zo ook de weken, brr wat een cliché weer. Maar zo is het wel. Inmiddels is het herfst en komen de eerste persberichten rondom kerst al binnen. En dat terwijl de temeperaturen buiten net weer een beetje prettig beginnen te worden. Nou ja zeg maar we zijn gewoon echt in de herfst aangekomen nu.

Vrijdag was dan ook even bijkomen. Donderdag het #redragfittingevent gehad met T. In de hitte met teveel files naar Brabant, maar het was het waard. Binnenkort het verslag. Dus we waren laat thuis en T had behoefte aan rust. Natuurlijk wel naar de tennis, en daarna bleef een vriendinnetje van de tennis eten.

Zaterdag ging A met R tennissen en ik met T nog lekker een ijsje eten. Daarna kwamen er vrienden gezellig een spelletje Kolonisten van Catan spelen. Natuurlijk een behoorlijke strijd, maar uiteindelijk gingen beide dames een keer met de winst aan de haal.terugblik_1638_weekend

Zondag ook verder geen plannen, dus lekker in en rond het huis beetje was gedaan, en gewoon gespeeld.

Maandag had A studiedag. Hadden we mooi de tijd om bij tante L hazelnoten te rapen in de tuin. Dat hadden we al eerder gedaan, maar nu lagen er lekker veel en zijn inmiddels de meeste noten wel uit de boom gevallen.
‘S avonds had ik ook nog een afspraak voor de EHBO vereniging. Kascontrolecommissie. Vorig jaar ook, dus nu is iemand anders weer aan de beurt. Mijn verenigingsplicht weer gedaan.terugblik_38_herfst

Natuurlijk gingen we dinsdag en woensdag lekker naar buiten. Dinsdag in de buurt kastanjes zoeken en woensdag naar de moestuin, waar ik dit prachtige herfstplaatje maakte. En wat is het nog lekker weer zo aan het begin van de herfst.

En als laatste nog even. Ik ben er weer in getrapt hoor. Deze keer de Hoogvliet. Wat 1 boek was, alleen voor en door A. Ze mag zelf appen met ooms, tantes en kinderen uit de klas om het vol te krijgen. Wil T nu ook plakken. Dus op de foto de enige sticker die hij zelf plakte. En wie kan de rest doen. Juist ja, Bedankt Freek, ehh Hoogvliet.

Hoe was jullie week?

Falderie
Door

Falderie

op 23 Sep 2016

haha ja die persberichten rond kerst, ik schrik er telkens zo van!

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 23 Sep 2016

Ik ben altijd weer verbaasd over hoe snel na de zomervakantie er alweer studiedagen zijn!

Reactie plaatsen