09 september 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1636

Zo, na de terugblik op de vakantie dan nu weer een gewone terugblik. Inmiddels zitten we al weer keurig in het harnas van school, sport en andere activiteiten.

Dus: Hoi zus,

Wat jammer dat de vakantie weer voorbij is hè! We zijn nu aan het einde van de eerste week school gekomen.
A vindt het fijn om weer naar school te gaan, maar ik moet eerlijk zeggen. Het opstaan is weer wennen. Vandaag begon ook de tennis weer na de zomervakantie, dus wij startten het weekend weer gewoon op de tennisbaan.
Het weekend verliep rustig. Zaterdag bezochten we de verenigingsmarkt in het dorp. Niet omdat we op zoek zijn naar nieuwe sporten of clubs, maar omdat het wel leuk is om te kijken wat er allemaal te doen is. A heeft zelfs even gedoken, en T was vooral fan van de honkbal vereniging. Is toch ook fantastisch met zo’n knuppel zwaaien. R zou zondag de afsluitdijk gaan lopen, maar deze werd zaterdagavond afgeblazen i.v.m. de weersvoorspellingen. Dus dat was even een flinke teleurstelling als je daar speciaal voor getraind hebt. We sloten het weekend af met een BBQ bij vrienden.

Vorige week was het nog wel even wennen, maar deze week zitten we eigenlijk wel weer goed in het ritme. Zo langzaam halen T en ik de schade in het huishouden weer in. En hij geniet weer van de speelmomentjes die hij nu met mij alleen heeft. Hoewel hij zijn zus nog net zo mist als in de eerste week, begint het weer te wennen.Terugblik 1636

Na school zijn er natuurlijk weer speelafspraken en we hebben de eerste hazelnoten bij tante L al weer geraapt.
Natuurlijk waren we ook naar de moestuin geweest. Het weer is nog zo mooi, dus het was genieten. Een prachtig filmpje had ik op Instagram stories geplaatst met een overzicht uit de tuin. En natuurlijk ook de foto die je hier ook ziet. In de middag had A haar eerste les Spaans. Superspannend, maar ze had er heel veel zin in. En belangrijker nog, ze vond het echt heel leuk. Wij keken ook een stukje mee, en na les 1 heeft ze al veel geleerd, ook al blijven nog niet alle woorden even goed hangen natuurlijk.

Donderdag was T even bij zijn oma, en ik aan het werk. Niet op school deze keer, maar voor ons eigen bedrijf. Even had ik de handen vrij nodig. Over scholen gesproken, ik zit daar nog niet helemaal in het ritme, ik was dinsdag vergeten de woensdag op niet beschikbaar te zetten. Werd ik dus ’s ochtends gebeld, terwijl ik dus niet beschikbaar was. Zo stom…voelde me daar best even flink schuldig over. Moet ik echt beter opletten. Jammer dat het ook op de computer moet, want als het mobiel kon, dan was het een stuk makkelijker.

We sloten deze week af op het strand. Heerlijk nog even een zandkasteel bouwen en de zon in de zee zien zakken. Voor foto’s en de filmpjes waarin de zee het zandkasteel verwoest, verwijs ik je naar Instagram en Instagram stories. Die laatste blijven maar tot vanavond online ?

En hoe was jullie week? Zitten jullie al weer in het ritme?

zomijntje
Door

zomijntje

op 09 Sep 2016

Wat heerlijk om gewoon hazelnoten bij je familie te kunnen plukken zeg! Ja hectisch heh die eerste tijd, wij moeten er ook echt weer inkomen. Maar komt goed. ^_~

Reactie plaatsen