Page content

Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk

article content

Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk

Je zou er bijna nog een kind voor willen. Die leuke babykleertjes die er altijd in de winkels hangen. Maar nee, wij zijn compleet! En de jongste is al weer ruim 4 en ik moet er echt niet aan denken dat ik nog een baby in huis zou hebben. Maar gelukkig zorgt mijn omgeving ervoor dat we toch nog kunnen shoppen. Er zijn de afgelopen 2 maanden heel veel baby’s in onze omgeving geboren. Een aantal stuurden we alleen een kaart, maar we gingen ook op kraamvisite. En daar horen cadeaus bij!

Shoppen voor baby’s

Hier in het dorp hebben we niet een heel uitgebreid assortiment aan winkels om te shoppen voor leuke babydingen. Maar ik moet zeggen, met de winkels die we hebben, kom ik altijd heel ver. We hebben een intertoys, een Hema en een Zeeman. En meestal slaag ik bij die laatste. Niet alleen voor kraamcadeaus, getuigen onze shoplogs dit jaar: Paw Patrol, Shoppen bij Zeeman en shoppen voor een jongen kwamen dit jaar al langs.
En ook voor baby’s kun je er dus geweldig shoppen.Babyshoppen Zeeman

Wisselende collectie

Een van de dingen die ik zo fijn vind bij Zeeman is dat de collectie vaak wisselt. Zo kochten wij in 2 maanden tijd, twee hele verschillende kraamcadeaus uit de newborn collectie.
Ik had nog geen tijd gehad om de eerste te plaatsen, oeps, en die zijn dan ook bijna niet meer te verkrijgen in de winkel.
Het tweede cadeau is nog wel in de winkels te verkrijgen, want dat heb ik vorige week pas gekocht. Maar geen garanties, want mijn ervaring is, dat leuke dingen vaak ook snel zijn uitverkocht.

Collectie juni/juli

We kochten voor het eerste kraambezoek, een leuk broekje, een truitje, vestje en sokjes. Met elkaar te combineren, maar ook los te combineren met andere items. Lekker stoer voor een jongetje!Babyshoppen Zeeman

Collectie juli/augustus

Nu kochten we een setje van 2 broekjes en een setje van 2 truitjes. Ze horen bij elkaar en zijn ook met elkaar te combineren. De bijpassende sokjes complementeren het geheel.
Deze keer viel ik helemaal voor de felle gele accenten op de donkere en lichte achtergrond. Natuurlijk is het leeuwtje ook heel erg lief!Babyshoppen Zeeman

Wat vinden jullie van de baby collectie van Zeeman?

Comment Section

15 reacties op “Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk


Door Mieke | mieksmind op 28 augustus 2017

Leuke dingen hebben ze er af en toe! Voor vorig jaar kerst outfit gescoord voor neefje, super leuk was dat


Door Mariëlle Meray op 11 augustus 2017

Super leuke kleding weer. Mijn beste vriendin bevalt binnen kort van een jongetje en nu ik al die leuke kleertjes heb gezien ben ik bang dat ik me niet kan inhouden!


Door mamaisthuis op 10 augustus 2017

Wat een leuke dingen! Wij combineren Hema, Zeeman en Wibra vaak met merkkleding. Heb je ook een eigen creatie en niet meteen achterlijk duur! 🙂


Door MamaPlaneet op 10 augustus 2017

Zo blij met Zeeman. Ze gaan met de tijd mee en hoe. Ontzettende leuke items laat je zien.


Door mamasliefste op 10 augustus 2017

Zeeman heeft zeker leuke babyproducten! Ik ga voor mijn grote meiden ook vaak even kijken en vind dan vaak ook wel iets naar hun smaak (en maat)


Door Mirteblogt op 10 augustus 2017

Wat een schattige kleertjes, ik wist niet dat ze zo’n leuke kleertjes hadden bij de Zeeman!


Door Linda op 10 augustus 2017

Leuk! Zeeman heeft altijd wel leuke dingen, voor een leuk prijsje. Loop er geregeld even binnen.


Door SofarsoSabine op 10 augustus 2017

Superleuk! Ik kijk altijd online vanuit Zweden! De collectie wordt steeds moderner!


Door Marijke op 10 augustus 2017

Ja hè! Ik weet nog dat ik op een bepaalde leeftijd er niet gezien wilde worden, maar nu is het echt hip


Door capitalmonday op 10 augustus 2017

Hele leuke collecties zeg! Ik kom zelf ook nog wel eens bij de Zeeman en dan valt het me echt op, dat ze hele leuke kinderkleding hebben.


Door missk510 op 10 augustus 2017

Moet zeggen dat ik er zelf nog nooit geweest ben voor kinderkleding maar als ik het zo zie vind ik ze wel super leuk eruit zien. x


Door huisjeboompjebaby2017 op 10 augustus 2017

Sowieso heel leuk! Bij de Wibra hebben ze ook echt wel hele leuke kleren alleen beginnen de dingen die ik dan vaak heel leuk vind bij veel te grootte maten voor nu? en Hema vind ik trouwens ook oprecht heel leuk!?


Door Marijke op 10 augustus 2017

Wij hebben geen Wibra, dus dat weet ik niet zo goed. Hema vond ik deze keer tegenvallen, maar meestal ook veel leuke dingen inderdaad


Door huisjeboompjebaby2017 op 10 augustus 2017

Ja hema heeft ook vind ik pas vanaf de iets grotere maatjes echt leuke kleertjes.. Heel af en toe een uitschietertje bij de newborn ?

Plaats een reactie


*


CommentLuv badge

Phoenix WebsitePhoenix Website