Review
Marijke Mulder- de Leur
Review
02/15/2017
4 min
1

Plakken met Goedgemerkt

02/15/2017
4 min
1

Toen A naar school ging waren we goed voorbereid. Een broodtrommel, beker, toen nog een luizenzak en natuurlijk was alles gemerkt. Nou ja alles? We plakten een naamsticker op de belangrijkste dingen. Haar schooltas, beker en broodtrommel werden keurig voorzien van een sticker en dat was het.
Nu gaat T ook maar school en zijn we niet goed voorbereid, maar excellent voorbereid.

Natuurlijk heeft hij ook een nieuwe schooltas, broodtrommel en beker. Maar wat betreft het labellen van zijn spullen ben ik veel beter voorbereid.

Nooit iets kwijt

Hij is een heel ander kind dan A. A wist op het kinderdagverblijf mij en de leidsters al te verbazen dat ze precies wist welke speen van welk kind was. En ze kon elke verloren sok of vergeten vest aan de juiste eigenaar linken. En zelf was ze nooit iets kwijt. Op die ene keer na dat maanden later de missende sok gevonden werd in de ombouw van de radiator. Hoe de sok daar ooit terecht is gekomen, weten we nog steeds niet. De noodzaak tot merken van kleding, gymschoenen etc. voelde bij haar dan ook overbodig. En met recht want ze is nog nooit echt iets kwijt geweest of vergeten op school. Alleen de eerste keer dat ze moesten douchen bij de gym in groep 3 (na de kerstvakantie) was ze vergeten haar handdoek weer in de tas te stoppen. Hing de handdoek ineens in school te drogen, maar ook dat nooit meer daarna!

En hoe zal dat bij nummer 2 gaan?

T is makkelijker, misschien omdat hij een jongen is, zijn zus alles wel weet of omdat hij gewoon een kind is. Gewoon normaal en niet zo wellicht wat overdreven precies als zijn zus. Hij zou me ook nog kunnen verbazen, maar ik denk dat ik bij hem de tassen wel moet controleren of hij alles wat er mee heen ging, ook weer mee terug gaat. En ik denk dat het slim is om de 13 in een dozijn gymschoenen ook te merken. Want zoals hij thuis zijn speelgoed opruimt, het maakt hem niet zoveel uit waar het ligt, als mama maar tevreden is en het speelgoed uit het zicht, zo zal hij wellicht ook met zijn schoolspullen omgaan. Gymkleren, o ja, die moeten nog in de tas en dan maar hopen dat alles erin gaat. En niet eentje te weinig of eentje teveel. Als je soms ziet hoe kinderen de kleding door elkaar leggen in die kleedkamers, dan sta je verbaasd dat ze überhaupt nog alles terug weten te vinden.

Naamstickers

Bij A hadden we onze naamstickers besteld bij goedgemerkt De keuze was dan ook snel gemaakt toen Goedgemerkt ons een Back to school XXL pakket aanbod om te reviewen.goedgemerkt De bekende naamstickers zoals we die voor A ooit bestelde vlak voor zij 4 werd. En waar we nog steeds heel blij mee zijn. Alle beplakte bekers en bakjes zijn nog voorzien van de originele stickers. En dat terwijl ze nu al 6,5 jaar gebruikt worden en dus worden afgewassen met de afwasmachine.

Bekers en broodtrommels

Natuurlijk is het niet alleen omdat T mogelijk dingen zal kwijtraken of niet zorgvuldig met zijn spullen zal omgaan. Veel jonge kinderen hebben dezelfde bekers en broodtrommels. Hoe handig zijn dan deze stickers om toch de juiste beker te kunnen pakken en het juiste pauzehapje. Doordat de stickers niet alleen ruimte bieden aan de naam, maar ook het kenmerkende “merkje” van alle producten van Goedgemerkt dragen, is de beker of broodtrommel ook voor de kinderen die hun eigen naam nog niet goed kunnen lezen te herkennen, tussen alle andere trommels en bekers die op elkaar lijken.goedgemerkt_broodtrommelsenbekers

Gymschoenen

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de gymschoenen. Iedereen koopt deze goedkoop bij de Bristol, Scapino, of waar dan ook. En ze lijken allemaal op elkaar. Wit of zwart, instappers of met klittenband. Dikke kans dat als er 20 kinderen in de klas zitten, dat er een aantal precies dezelfde schoenen in exact dezelfde maat hebben. Ook hiervoor geldt dus het gemak van de stickers. En ze kunnen er nog eens uitgroeien, want er zitten 20 schoenlabels in het pakket. Goed voor 10 paar schoenen.goedgemerkt_gymschoenen

Jassen en tassen

Zo’n leuke jas gezien voor de winter, of al voor de zomer? En dan zie je dat de hele school er mee loopt. Ja alle mama’s shoppen bij de Zeeman, H&M, of vul je favoriete winkel in. En alle kinderen hebben voorkeur voor een tas met Paw Patrol, Frozen, of een ander hip figuur erop. Dikke kans dus dat er op school nog zo’n jas aan de kapstok hangt. En dat een klasgenootje dezelfde tas heeft. Ook hier biedt het pakket met stickers weer uitkomst. Instrijklabels, of een plakgemak kledingsticker in de jas of op de voering van de tas, en ze nemen nooit meer de verkeerde mee. Of wel, maar dan is de jas alsnog makkelijk te herkennen.
En ook heel handig de tassenhanger. Nu maar hopen dat zo’n klasgenootje niet dezelfde heeft uitgekozen, toen zijn moeder het pakket aan stickers bestelde.
goedgemerkt_tassenenjassen

Voordeelpakket XXL

goedgemerkt
Nog even alle stickers en labels op een rijtje. Het Back to school XXL pakket bestaat uit:
30 Plaklabels in één kleur;
30 Instrijklabels met merkje;
18 Plakgemak kledingstickers;
20 Mini Labels Kleur;
20 Schoenlabels (genoeg voor 10 paar schoenen);
1 Tassenhanger;
Meer dan genoeg dus om alle bekers, bakjes, gymkleding en gymschoenen en alles wat je maar wilt merken de komende jaren te voorzien van labels.

Label jij ook alles van je kinderen?

Reacties
Categorieën