29 augustus 2017 
in Review
3 min. leestijd

Thee op school met de Hydro Flask

Wat geef jij je kinderen mee naar school? Bij A startten we toen ze 4 was en naar groep 1 ging altijd met een pakje en een beker met drinken. Ze bepaalde zelf wat ze met overblijven dronk en wat ze tijdens het pauzehapje dronk.  In de beker zat altijd limonade. Absoluut geen melk, want ik vond dat zelf altijd zo vies op school. Uit  een warm geworden beker, melk drinken. En aangezien zij op school ook geen koelkast hadden voor de bekers…. brr. Het pakje wisselde, chocomel, fristi of ook een sapje.

Buikpijn

Naar mate ze ouder werd, kreeg ze vaak buikpijn. Niet heel erg, maar al snel hadden we door dat die in verband gebracht konden worden met het drinken. Zoetstoffen of suikers? En op zoetstoffen reageerde ze vaak heftiger. Maar ze wilde daarom geen pakjes en ook geen limonade meer mee naar school. Dus werd het water. Ze had eigenlijk liever thee, maar hoe neem je thee nu handig mee op de basisschool.

Bekers

Een gewone beker, of flesje is niet handig voor thee. De thee gaat er heet in, en je kan het niet handig meenemen, en je hebt om 10 uur, of tussen de middag koude thee. In de zomer niet een groot probleem, dan neem je gewoon water mee. Maar in de winter is een lekker kopje thee op school voor een echte theeliefhebber toch ook wel fijn.
Nu blijft ze tegenwoordig zelden nog over. En dan drinkt ze tussen de middag dus lekker thee. Maar het liefst zou ze ook echt thee meenemen naar school. Nu hadden we zo’n warmhoudbeker van de DE, maar helaas is die toch niet helemaal geweldig, omdat er dus een keer koffie in heeft gezeten. Bah!!! Oh en hij is ook erg saai en oudbollig, dus stiekem wil ze daar ook niet mee gezien worden op school hè.

Hydro Flask

En toen zagen we de trendy en kleurrijke Hydro Flask isolatiefles. Een duurzame herbruikbare fles, die je drankjes zowel warm als koud houdt.Hydro Flask

Een constante temperatuur.
24 uur koud en 6 uur warm, dankzij de dubbelwandige TempShield™-technologie die de temperatuur constant houdt.

De smaak.
Geen nare smaak: alle producten zijn gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrij staal. Natuurlijk zonder BPA.

Eenvoudig te transporteren.
Een goede grip en een grote schokbestendigheid dankzij de poedercoating die elke fles steviger maakt.

Die moeten we hebben! We kregen er ook een toegestuurd. In eerste instantie koos A een paarse uit, maar die werd niet geleverd. Om toch snel te kunnen leveren, kregen we in overleg nu de witte Hydro Flask met een inhoud van 12 oz toegestuurd. 12 oz is ongeveer 350 ml. En dat is voor haar dus meer dan voldoende. Pakjes en drinkbekers die anders meegingen naar school, zijn vaak kleiner.
En hij houdt je drinken tot wel 6 uur warm, of 24 uur koud.

Testen

Nu was A bij het aanvragen en krijgen erg sceptisch. Yeah right het zal toch wel niet werken, en ik ben verdoemd tot water drinken op school. Nou ja nog dik 2 jaar dan. Hopelijk kun je straks op de middelbare school wel fatsoenlijk thee krijgen ;)Hydro Flask
Maar ze wilde hem wel graag testen. En dat hebben we gedaan.
De laatste weken voor de schoolvakantie begon, ging hij elke dag mee naar school.
’s Ochtends om half 9 ging er thee in de beker, en rond 10:15 uur moest het worden op gedronken.
De eerste dag was de thee nog veel te warm, pas om half negen was er kokend water in de Hydro Flask gedaan. Zelf heeft ze toen op school het aangevuld met koud water om het te kunnen drinken.
Daarna begon dus het experimenteren. Eerder thee in de Hydro Flask, nog wel open laten staan, niet helemaal vol en wat koud water erbij. Oeps, vergeten thee te maken, dus half om half….
En ’s avonds tijdens het avondeten de feedback. En samen met papa bespreken, hoe de volgende ochtend de aanpassingen te doen, om de thee op de perfecte temperatuur te krijgen.

Geslaagd voor de test

Nu staat de hippe Hydro Flask even in de kast, want het is nog vakantie. Maar nog heel even en hij mag het hele jaar weer mee.
Hij is als uitstekend door de test gekomen. Hij ziet er namelijk leuk uit. Dat is pluspunt nummer 1. Geen truttige beker om mee voor de dag te komen in groep 7. Hij drinkt fijn, met een handige sluiting. Hij lekt niet, mits er geen water gemorst is tijdens het inschenken of het uithalen van het theezakje en er water in de schroef is blijven zitten, even op letten dus. En de thee blijft ontzettend goed warm!
Als ze toch een minpuntje moet noemen:”Hij mag niet in de vaatwasser stond er op de beschrijving, dus ik moet hem elke dag zelf afwassen.”

Niet alleen thee

En niet alleen voor je koffie of thee, maar ze hebben ook hele handige om je wijn, je bier, of andere dingen mee te nemen. Kijk maar eens op www.hydroflask.com

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Elke
Door

Elke

op 29 Aug 2017

Lijkt me enorm handig voor onderweg!

Reactie plaatsen