31 mei 2017 
1 min. leestijd

Record bellen blazen met 50 jarige Zeeman

Een van onze favoriete winkels is dus jarig. Ze bestaan deze week alweer 50 jaar. Het klopt dus ook wel dat ik me de Zeeman nog kan herinneren van vroeger. En nog van veel langer geleden.

Wij hadden vroeger ook al kleding van Zeeman aan. Tot een bepaalde leeftijd. Daarna wilden we liever niet meer bij de Zeeman gezien worden. In de puberteit moest het toch iets meer merkkleding zijn. Daarna was dat gelukkig weer over, want de Zeeman heeft toch fijne en betaalbare kleding. Zeker voor de kinderen zijn de collecties echt heel hip en betaalbaar.
Dat wij fan zijn van Zeeman is je vast niet ontgaan. We deelden laatst al een shoplog met kleding van A en T en binnenkort volgt er nog een shoplog met kleding voor Q.

Bellen blazen

Maar goed, ze bestaan dus 50 jaar. En om dat te vieren, organiseren alle Zeeman-filialen een internationale recordpoging bellenblazen op zaterdag 3 juni 2017 om 14:00 uur.
Het oude record staat op naam van het Verenigd Koninkrijk. Daar bliezen in 2007 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment de bellen de lucht in. Met meer dan 1280 vestigingen in 7 landen wil Zeeman dit record verbreken.Zeeman 50 jaar

Help jij mee?

Op 3 juni om 14:00 uur precies staan de medewerkers van Zeeman klaar om bellen te blazen, en ook jij bent uitgenodigd. Kom jij mee helpen blazen?
Vanaf 27 mei tot en met 9 juni krijgt ook iedere klant een gratis bellenblaas, dus het niet hebben van een bellenblaas is geen enkel excuus.
Kun je 3 juni eerst nog even de leuke collecties te bekijken, iets te kopen en daarna gezellig allemaal mee te blazen, met de zojuist gekregen bellenblaas. Gezellig als je ook komt!

En heel stoer om te zeggen dat je hebt meegeholpen aan het wereldrecord bellenblazen.

Zien we je daar?

Anniek
Door

Anniek

op 02 Jun 2017

Oh ik ben er ook regelmatig te vinden sinds ons meisje er is inderdaad, er zitten gouden vondsten tussen!

Reactie plaatsen