Kinderkleding
Marijke Mulder- de Leur
Kinderkleding
12/08/2016
1 min
0

Kerstoutfit inspiratie

12/08/2016
1 min
0

Kerstdiner op school. Iedereen brengt wat lekkers mee, de lichten zijn gedimd en de tafels, waar normaal aan gerekend wordt, zijn feestelijk gedekt. Dat vraagt om een mooie outfit. De kinderen maken er ook werk van. Make-up en feestelijke kapsels bij de dames, mooie jurken en sommige jongens komen ook echt in pak. Tijd om nu al eens te kijken in de kast of er nog iets geschikts hangt, in de juiste maat. Nee? Mooi dan hebben we vandaag genoeg inspiratie voor je.

Feestelijk

Natuurlijk moet de kleding naar het kerstdiner en de dagen van kerst zelf feestelijk zijn. Kerst is voor veel mensen een feest om je nog eens extra mooi aan te kleden en dan gezellig met elkaar te zijn. Maar niets is meer zonde dan kleding die maar 1x gedragen wordt. Feestelijk, maar toch geschikt om daarna ook nog te kunnen dragen is daarom wel favoriet bij mij. Geen overdreven glitterende kleding. Hoewel dochterlief toch echt een jurk met gouden pailletten in de kast heeft hangen, geef ik de voorkeur aan een subtieler glittertje.

Voor de jongens hoeft het van mij ook niet strak in pak. Maar een wit overhemd, al dan niet met een feestelijke strik is wel leuk! En een wit overhemd kun je ook na kerst natuurlijk blijven dragen. Op een mooie spijkerbroek, of netter broekje, dat maakt het verschil tussen leuk en feestelijk, wat mij betreft.

Persbericht

Ik werd dan ook helemaal blij van het persbericht dat ik kreeg van PR4kids met de kerstcollecties van de diverse merken. Leuke, feestelijke, maar toch ook daarna nog prima draagbare kleding voor de rest van de winter.
Van 3 merken heb ik de leukste items even bij elkaar gezet in een collage om je een idee te geven van de collecties. Hoef je alleen nog maar naar de winkel te rennen of te surfen om de items voor kerst in huis te hebben en je kind feestelijk op het kerstdiner te laten verschijnen.

Wat ze hier aantrekken, vermoedelijk nog een keer de jurk met gouden pailletten. Hij past nog prima en ze vindt hem nog steeds prachtig. En 2 jaar achter elkaar dragen is prima! Als het maar feestelijk is.

Zeeman

Kerstoutfits_Zeeman

Loff

Kerstoutfit_Loff

NoNo

Kerstoutfit_NoNo

Wat is jouw favoriet?

Reacties
Categorieën