16 juni 2016 
2 min. leestijd

Maxi dress voor grote meiden

A heeft nu maat 140. En een groot nadeel daarvan is dat ze heel veel kleding van vorig jaar nog past. Immers vorig jaar droeg ze maat 134. En laat dat nu net mooi samenvallen in maat 134/140. Fijn voor mama, maar jammer voor haar. Van nicht A kreeg ze wel een hele gave jurk. Nicht A past er niet meer in, maar A is hij nog te groot. Toch hangt hij in de kast, want hij is zo leuk, en hij is nieuw. En dat is de zomerkleding van vorig jaar natuurlijk niet meer.
Waarom die jurk dan zo leuk is? Omdat het een maxi jurk is. En maxi jurken zijn niet voor kleine kinderen. Die zijn cool. Ja als je 8 bent, val je blijkbaar al een beetje tussen wal en schip. Pre puber alert!.

Nieuwe jurk

Had zij ook even geluk zeg. We kregen van www.ninie.nl een fantastische jurk toegestuurd. De jurk voldoet echt aan alle eisen van een meisje van in dit geval 8.
Wij kregen de maxi jurk Blue bird opgestuurd. Een blauwe jurk met een beetje een wit wolkenpatroon. Daaroverheen prachtige hartvormige blad -en bloemslinger met bovenop een prachtige vogel. Deze print herhaalt zich over de hele jurk.Maxi jurk Ninie.nl

Maxi jurk moet lang zijn

Aangezien A in de grootste maat van combinatiemaat 134/140 zit, is het altijd spannend hoe een kledingstuk valt. Sommige kledingstukken vallen dan al te smal of te kort. Maar deze jurk valt helemaal goed. En heb je die split gezien aan de zijkant? Handig om toch nog met de jurk te kunnen rennen en spelen. Al zal boomklimmen toch wat lastig gaan, vermoed ik. Door de soepele stof lukt fietsen in elk geval prima!
Natuurlijk moest de jurk gelijk aan naar school. Helaas was het geen mooi weer, maar omdat de jurk lang is, en lekker een mouwtje heeft, was dat geen enkel probleem. Het is niet snel te koud voor de jurk. Natuurlijk speelt ook mee dat de jurk van een fijn dik katoen is gemaakt.

Combineren met schoenen en vestjes

A combineerde hem vandaag met een spijkerjasje, want ze wilde toch graag lange mouwen en afgetrapte laarzen. De goede laarzen zijn bij de schoenmaker voor een nieuwe hak, te koud voor slippers en gympen wilde ze niet aan, want dan moet ze bij gym veters strikken en daar wil ze dan de tijd niet voor nemen.Maxi jurk Ninie.nl

Maar ook een soepel vallend vestje, sneakers of slippers laten zich uitstekend combineren met deze prachtige jurk.

Stiekem wel jammer dat hij er maar is tot maat 152.

Dragen jullie kinderen ook graag jurken?

Nb dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Marguerita
Door

Marguerita

op 16 Jun 2016

Staat haar heel leuk! Mooi printje ook met die vogel

Marijke
Door

Marijke

op 16 Jun 2016

Ja ik vind deze print ook echt heel mooi!

MARIJKE
Door

MARIJKE

op 16 Jun 2016

Super mooie jurk!

Marijke
Door

Marijke

op 16 Jun 2016

Dank je! Ze is er ook heel blij mee

els
Door

els

op 16 Jun 2016

Wow wat een mooie jurk! Helaas heb ik 2 jongens en ik pas hem zelf ook niet meer haha

Marijke
Door

Marijke

op 16 Jun 2016

Haha ja dat vond ik zelf ook zo jammer

ByJon
Door

ByJon

op 16 Jun 2016

Wat een mooie jurk. Ik vind / denk dat onze dame nog net iets te klein is. Ze is net 1.03cm ofzo. Al zie ik ook al kleinere meisjes met maxi dresses.

Marijke
Door

Marijke

op 16 Jun 2016

Ja ze hebben ook hele leuke voor de kleinere dames

Reactie plaatsen