08 juni 2017 
1 min. leestijd

Shoplog Zeeman, jongen

Niet alleen de meiden hebben af en toe wat nieuws nodig maar ook de jongens. Dus vandaag een shoplog voor onze oudste jongen, 10 jaar, maat 146-152.

Voor Q vind ik het altijd prettig om kleding te kopen die zoveel mogelijk onderling uitwisselbaar is. Q maakt het namelijk helemaal niet uit welke kleuren of motiefjes wel en niet bij elkaar passen. Hij kiest kleding op hoe het voelt aan zijn lijf. Eigenlijk wil hij de kleding zo min mogelijk voelen. Het schuurt al snel of prikt en dan is het kledingstuk voor hem onprettig. Ik zit dan ook altijd braaf alle, ja echt alle, bonnetjes, touwtjes en labels te verwijderen. Ook die met het wasvoorschrift en die hele kleine met de maat. Zelfs als ze niet uitsteken peuter ik het er af, desnoods met behulp van een tornmesje. Ook mede hierdoor houdt hij ook niet van broeken van stevige materialen.

Dus even terug naar de kleding, ik kies meestal voor een rustige broek in een neutrale kleur of in een kleur die hij graag draagt zoals oranje. Dat combineert dan met een wat drukker shirt. Hierdoor hoef ik niet groen en geel te zien van ergernis als hij weer een charmante combi heeft aangetrokken en hoeft hij zich niet te ergeren aan de mening van een ander met betrekking tot zijn kledingkeuze.

Met dit alles in mijn achterhoofd liep ik de zeeman in en dit is het geworden.

zeeman1

Een blauwe broek van joggingstof met een zomers gekleurde insnoervetter. €3,99 Een vrolijk tshirt met zomerse tinten geel en rood. €3,99

 

zeeman1

Een antraciet broek, iets netter dan de joggingbroek. deze was er ook in mintgroen. €6,99 Een shirt met drukke print van eten. €3,99 Een sportbroekje in het zwart met een witte zij-inzet. €3,49

zeeman

En een shirt dat gemaakt is voor de zonnige dagen want in het zonnetje komen er gekleurde accenten tevoorschijn. €4,99. Links binnen rechts buiten in de zon.

Gelukkig werd bij thuiskomst alles goedgekeurd door meneer. Alleen een pas-sessie en foto-sessie dat ging hem echt te ver.

Rob Alberts
Door

Rob Alberts

op 08 Jun 2017

De onwil voor een fotosessie begrijp ik helemaal. Zonnige groet,

Hanneke
Door

Hanneke

op 09 Jun 2017

Ik ook dus we dwingen hem niet.

Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk – Mama's met thee
Door

Babyshoppen bij Zeeman natuurlijk – Mama's met thee

op 10 Aug 2017

[…] Niet alleen voor kraamcadeaus, getuigen onze shoplogs dit jaar: Paw Patrol, Shoppen bij Zeeman en shoppen voor een jongen kwamen dit jaar al langs. En ook voor baby’s kun je er dus geweldig […]

Reactie plaatsen