07 juni 2016 
1 min. leestijd

Stoere jongens kleding

Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Websites die veel meisjeskleding aanbieden en slechts een handje vol jongenskleding, websites waarbij je niet weet of het nu wel of niet eerlijk geproduceerde kleding betreft of websites niet vermelden wat de leveringstijd is en je dus maar zit te wachten en te wachten. Nu heb ik een leuke website gevonden met alleen stoere en hippe jongenskleding, eerlijk geproduceerde kleding en ook op de website vermeld op welke dagen welke kleding binnenkomt en dus wanneer het verstuurt wordt naar mij!

www.stoereboys.nl is die website. Q mocht hier een mooi shirt uitzoeken. Wij zochten op Q zijn lievelingskleur.

Wat ik erg prettig vind is dat als je gezocht hebt, bijvoorbeeld op t-shirts, dat onder de plaatjes van de kleding ook meteen staat in welke maten ze leverbaar zijn. Lekker overzichtelijk. Wat mij meteen opviel was dat ik nu eindelijk eens niet hoefde te zoeken naar vrolijke shirts. Iets wat ik bij de meeste webwinkels dus echt een probleem vind.

Q koos een shirt uit met felle kleuren blauw en rood, en gevechtsvliegtuigjes. Een stoer shirt maar wel met de sprekende kleuren die hij zo fijn vind.

stoereboys

Toen het shirt binnenkwam was ik er gelijk weg van. De kwaliteit is echt een stuk beter dan de meeste shirts die hij heeft. Stevig en dikker van stof. Ook na het wassen was ik erg blij omdat er geen kreukels in kwamen door het wassen. Een heerlijk shirt dus met de kwaliteit die ze beloven bij StoereBoys.

Q is ook superblij. Hij heeft het shirt de volgende dag meteen aangetrokken (niet dezelfde dag want het blijft natuurlijk wel een jongen dus omkleden doe je bijvoorkeur niet tussendoor).

Maar overtuig jezelf en ga eens kijken op de site. Ze hebben jongenskleding van maat 86-164.

N.B. Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 07 Jun 2016

Fijn dat je goede kleding hebt gevonden! Dat is inderdaad niet altijd zo eenvoudig.

Birgit
Door

Birgit

op 07 Jun 2016

Wat een stoer shirt! En ook fijn dat het eerlijk geproduceerd is.

Hanneke
Door

Hanneke

op 08 Jun 2016

Ja he! Fijn dat sommige mensen de moeite nemen dat alvast voor ons uit te zoeken.

elsbs
Door

elsbs

op 08 Jun 2016

Idd die jongenskleding is nogal is ver te zoeken. Ik ga op deze site kijken ben vooral nieuwsgierig naar de prijzen

Hanneke
Door

Hanneke

op 08 Jun 2016

Die verschillen dus daarom heb ik ze er niet bij gezet. Veel plezier met shoppen ?

Reactie plaatsen