21 oktober 2015 
0 min. leestijd

Shoplog herfstkleding

Na het opruimen van de kasten van A en Q moest er toch wel een en ander bij komen aan kleding. Dus ik ben uit winkelen geweest.
Voor A opzoek naar leuke kleding die bij haar en haar kledingstijl past en voor Q vooral op zoek naar kleur en gezellige plaatjes. Ben ik geslaagd?

A wilde wel even poseren, zie foto maar Q krijg ik niet zo ver. Omkleden tussendoor en dan je andere kleding weer aantrekken? Alleen voor een foto? No way!
Van A dus een modeshowtje en van Q slechts de kleding.
shoplog herfst

Bij de jongenskleding blijft het zoeken naar vrolijke kleuren! Er was veel grijs, zwart en bordeauxrood te vinden. Ik denk dat het uiteindelijk goed gelukt is al moest ik de kleur wel in de print zoeken en niet in de stof.
Bij de meisjeskleding viel vooral de wollige kleding erg op. Schapenvachtjes, sliertjes en andere stoffen met een hoogaaibaarheidsgehalte. Veel pastelroze en grijstinten. Helemaal mijn meisje!

Wij zijn blij met de kleding. Wat vinden jullie ervan?

elsbs
Door

elsbs

op 21 Oct 2015

Mooi meisje! Ik moet ook nodig de kasten van mijn jongens uitmesten

Hanneke
Door

Hanneke

op 21 Oct 2015

Dank je. Ik kijk er altijd tegenop maar het wel fijn als het gedaan is

Jen
Door

Jen

op 22 Oct 2015

Mooie kleding gekocht. Mag ik vragen in welke winkel je het grijze zachte vest rechtsbovenin hebt gekocht? Zo'n vest wil mijn dochter ook graag maar ik heb alleen nog maar truien van deze zachte knuffelstof kunnen vinden. groetjes Jen

Hanneke
Door

Hanneke

op 22 Oct 2015

Die hebben we bij de Bristol gevonden. Succes met shoppen!

Reactie plaatsen