04 november 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1644

Hey zus,

Heerlijk zo’n rustige week zo na de drukke herfstvakantie hoor. Hier is het ook lekker rustig op het moment. De gewone dingen. Gelukkig want ik realiseerde me dat we al weer aan het einde van de maand oktober gekomen zijn. En dat betekent dat het feestdagen seizoen weer bijna wordt geopend. En daar hoort de nodige stress bij. Cadeautjes stress, schoenenzetten stress. Maar voor het zover is, maar even lekker rustig aan.

Natuurlijk begonnen wij de week weer op de tennisbaan. Heerlijk weer in de hal. Niet te geloven dat we alweer aan het binnenseizoen zijn begonnen. En een mooi moment om te zien hoe hard de dames vooruit zijn gegaan. Ze tennissen al weer zoveel beter dan vorig jaar.
Zaterdag vierde mijn schoonmoeder haar verjaardag, dus vierden wij dat natuurlijk gezellig mee. Een hapje een drankje en patat! Groot feest dus. Voor T eindigde die avond wel wat minder. Voor ons daardoor ook. Hij lag heerlijk te slapen, en ineens moest hij spugen. Nou kan ik je vertellen dat bedden verschonen niet mijn hobby is, en al helemaal niet ’s nachts met spuug! En de vloer dweilen hoorde er helaas ook nog bij. Nou dat werd een uurtje later naar bed. Gelukkig ging de wintertijd in en konden we dat uur direct weer inhalen. T na het spugen eigenlijk direct weer hersteld hoor. Dus zondag gingen we heerlijk wandelen in de duinen. Even genieten van het prachtige weer.
terugblik_1644
Maandag deden we dat ook nog even over. Niet in de duinen, maar gewoon tussen het boodschappen doen, A van school halen en andere activiteiten door. Heerlijk kunnen buitenspelen.
Dinsdagmiddag was dat ineens over…… Ook al hoort regen en dwarrelende blaadjes bij de herfst, geef mij het weer van de vorige dagen maar hoor. Maar weer of geen weer, het was weer vuilnisbakkendag. Dus wij zaten weer langs de weg toen de vuilniswagen langskwam. Kijken hoe ze geleegd worden. T blijft het fantastisch vinden.

Daarna begon de drukte, nou ja, drukte, maar de laatste twee dagen stond ik voor de klas. Zo was het een normale week, met toch wel weer fijne momenten.

En hoe was jullie week?

Nicole Orriens
Door

Nicole Orriens

op 04 Nov 2016

Ik vind het ook aangenaam rustig na de herfstvakantie. Het gewone leven is weer begonnen.

Marijke
Door

Marijke

op 04 Nov 2016

Heerlijk!

Reactie plaatsen