16 december 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1650

Wauw hé! Week 50 alweer, we naderen nu wel echt snel het einde van het jaar. En aan de ene kant genieten we er hier echt van, maar aan de andere kant kijk ik stiekem ook altijd uit naar het nieuwe jaar. Alleen wil ik wel starten in maart als het weer licht is en warmer wordt. Ja dan zijn ook de ziektekiemen tenminste weer wat verdwenen.

Wij begonnen de week dus met een niet fitte T. Hij was ook niet echt ziek, dus we gingen wel gezellig bij Tante E en Oom R eten. Samen met tante P en Oom P. De kat vond dat hij recht had op aandacht en kwam gezellig op schoot.

‘S avonds bracht ik T wat koortsig naar bed. En ja hoor, rond 11 uur riep hij. Mama ik voel me niet lekker. Hij wilde wel een slokje water, maar op weg naar de badkamer zei hij dat hij moest spugen. Zo trots op dat zieke mannetje dat hij dat netjes boven de pot heeft gedaan! Scheelde mij weer een rondje bed verschonen, wasmachine aan en kind douchen.
terugblik_1650

Zaterdag was T toch nog niet helemaal fit. Als afleiding zijn we in de middag maar aan de kerstkaarten begonnen. Dit jaar kozen we een kaart die T bijna helemaal zelf kon maken.
Zondag moesten de kaarten worden afgemaakt, maar meneer had duidelijk minder zin in knutselen. Ook hebben we gezellig een bezoek aande kerstshow van een van de vele tuincentra in de buurt gebracht. Wordt jij daar ook altijd zo hebberig van?terugblik_1650

En ja hoor, paracetamol paraat, naast het spugen kwam er ook een hoestje en natuurlijk gaat alles gepaard met snot. Veel snot! Kortom, het is Bingo. We hebben deze week dan ook eigenlijk lekker weinig gedaan. T had de smaak nog wel te pakken van het verven, dus als de paracetamol zijn werk deed, heeft hij lekker zitten schilderen.terugblik_1650

Woensdag en donderdag was ik nog even een paar nieuwe ziektekiemen ophalen op een school hier in de buurt. Niet alleen bij ons thuis, maar ook onder het juffenvolk in onze gemeente heeft het aardig toegeslagen. Dus werk genoeg voor mij. Kan ik gelijk weer wat nieuwe ziektekiemen meenemen voor in de kerstvakantie. Goed plan toch?
Maar dat verklaart wel waarom we verder erg weinig foto’s hebben deze week.

Hoe was jullie week?

MetMirjam
Door

MetMirjam

op 20 Dec 2016

Leuk! Wij zijn pas ook naar de kerstshow van Intratuin geweest met ons peutermeisje - vond ze geweldig!

Reactie plaatsen