15 juli 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1628

Hey Hanneke,

Nou dat was vorige week jouw laatste terugblik voor de zomervakantie, en dan nu de mijne. Dat betekent niet dat we niets van ons laten horen de schoolvakantie. Nee, om te voorkomen dat iedereen weet wanneer we er niet zijn, hebben we vanaf volgende week een zomerse serie terugblikken staan, dus niemand hoeft iets te missen.

Wij begonnen de week lekker, met een studiedag. Ja heerlijk nog aan het einde van het jaar. Even een rustige vrijdag. A had een feestje van haar beste vriendin en T en ik deden lekker niet zoveel.
Het weekend waren we veel op de tennisbaan om papa aan te moedigen. Hij speelde weer een toernooi en haalde 2 finales. Waren lange dagen dus. T vermaakte zich prima met takken zoeken, en een kampvuur maken en tussendoor hard “Hup papa” te roepen. Nog een BBQ met de schoonfamilie waar T een prachtig optreden gaf in de schuifpui. A was er niet bij, zij sliep bij een vriendinnetje. Nou ja slapen, hmm ze hadden iets te veel last van een irritante mug. Dus de allergie medicijnen konden weer uit te kast.Terugblik_1628

Maandag begon dan echt de laatste schoolweek. Aftellen. Natuurlijk stond die in het teken van de verjaardag van A. Ze is zondag pas jarig, maar viert het op school nog deze week. Dus trakteren en het feestje stonden op het programma. Ik was blij dat jij met dat laatste kwam helpen. Toch je handen vol als er nog zo’n aandacht vragende peuter bijloopt.
Na de cadeaus en de knakworsten, heerlijk naar buiten. Een kaart mee en opdrachten maken maar.
Natuurlijk is een verjaardag niet compleet zonder taart, dus we maakten van plakken cake ware kunstwerken met slagroom en versiersels.

Terugblik_1628

Toen de hele bups thuis was nog in de benen voor de traktatie. Leuk idee, maar wat een werk was het. Hij volgt binnenkort ook zeker even op het blog!

Donderdag moest ik natuurlijk het huis weer schoonmaken. Ondanks dat er niets is omgegaan, plakte de vloer. Dweilen dus… Ach is het weer schoon voor de vakantie.

En dan luiden we de vakantie in!

Jullie ook allemaal een fijne vakantie!

Rob Alberts
Door

Rob Alberts

op 15 Jul 2016

Fijne vakantie! Zonnige groet,

Marijke
Door

Marijke

op 15 Jul 2016

Dank je wel! Jij ook!

Reactie plaatsen